Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Sadržaj LOT-ova

Kakvo je interesovanje za lot-ove? Pitanje za kupce LOT-ova, koji LOT-ovi vas najviše zanimaju? Šarenolikog sadržaja ili više komada istog odevnog predmeta, u smislu samo majice, samo suknje itd..? Ne kači mi se pojedinačno pa razmišljam o kombinaciji LOT oglasa, značile bi sugestije.
pre 20 dana, 11:55
Zavisi šta mi je u tom trenutku potrebno,ali sam ipak više za kombinacije. Presudno mi je to da je kvalitetno i lepo.
pre 20 dana, 20:17
Ja cesto izbacujem lotove, trenutno sam izbacila na aukciju garderobu+sminku. Kako-kad, kako se zalomi.
pre 19 dana, 09:34
I kako se prodaju?
pre 19 dana, 11:57
Pa kako-kad, kako se zalomi. Npr, lot gedzeta mi je odmah otisao, sminka+kozmetika takodje brzo, sad bas da vidim garderoba+sminka. Mada ja uvek dam opciju da se iz lota kupi i pohedinacno.
pre 19 dana, 12:49
Skoro sam prodaja jedan baš veliki LOT of 40 komada odeće za 2500,majice,pantalone,kardigani... Mislim da na njih nemate nikakvu zaradu samo da se rešite viška stvri Najlepše u svemu tome što je ta divna ženica bila zadovoljna😊
pre 19 dana, 12:58
> Jelenas108: > Skoro sam prodaja jedan baš veliki LOT of 40 komada odeće za 2500,majice,pantalone,kardigani... > Mislim da na njih nemate nikakvu zaradu samo da se rešite viška stvri > Najlepše u svemu tome što je ta divna ženica bila zadovoljna😊 Lepo je što se i vi tome radujete. 🫠
pre 19 dana, 18:09
Ja sam ovde kupila samo nekoliko lotova kozmetike. Lotovi odeće često nisu lepo opisani ni slikani, pa sam ih nisam kupovala. Dosad sam u lotu prodala samo neka dva šortsa. Po mom mišljenju, bolja je pojedinačna prodaja predmeta. U lotu će možda brže da se prodaju stvari za svaki dan kao što su majice ili neke sportske stvari.
pre 19 dana, 18:45
> Jelenas108: > Skoro sam prodaja jedan baš veliki LOT of 40 komada odeće za 2500,majice,pantalone,kardigani... > Mislim da na njih nemate nikakvu zaradu samo da se rešite viška stvri > Najlepše u svemu tome što je ta divna ženica bila zadovoljna😊 Upravo zato i stavljam lotove, da se resim viska stvari za koji nemam mesta :) Samo da ode, da napravim mesta za nove stvari, ovo mi ionako stoji po kesama jer nema gde.
pre 19 dana, 19:54
Jao da, bas smara to sto je max dozvoljeno 5 fotografija i samo jedan ili dva kolaza… bas bas nezgodno za objavljivanje lotova…
pre 18 dana, 09:37
Često gledam lotove, ali članice slikaju SKOPLJENU odeću i to je to. I to postave tipa 2 slike. Lično bih kupovala 5 para trenerki donjih delova ili 5 para bluza/ majica dugih rukava ako je stanje realno opisano Zimi sam kupovala rukavice, kape, šalove tako na gomili.
pre 17 dana, 15:04
Kod mene ce na profilu ove nedelje biti mini lotovi decjih knjiga.
pre 15 dana, 07:37
> Kažual: > Često gledam lotove, ali članice slikaju SKOPLJENU odeću i to je to. > I to postave tipa 2 slike. > Lično bih kupovala > 5 para trenerki donjih delova > ili 5 para bluza/ majica dugih rukava > ako je stanje realno opisano > Zimi sam kupovala rukavice, kape, šalove tako na gomili. Ja imam bluze majice, ali ne placam pretplatu i ne mogu da kacim. Ako hoces, pisi na viber ili wa da pustim fotke 069 693 696
pre 15 dana, 14:17
Ja sam ubacila par lota, topovi suknjice, sortsevi i knjige i cak sam stavila da moze i da se kombinuju stvari ali do sad ni jedan nisam prodala, dosta bolje idu pojedinacne stvari. Bar kod mene
pre 13 dana, 13:17
Mene zanimaju korovi nakita i kozmetike. To je ono što često gledam i tražim.
pre 5 dana, 12:39