Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dubinsko Ciscenje

Drage clanice, Da li neka od vas ima uredjaj za dubinsko ciscenje i ako da, koji bi preporucila? Zena mi za ciscenje ugaone garniture trazi 5000 (pritom je jedna od povoljnijih), a vidim na Gigatronu da ima Rowenta na akciji za 20000. Pametnije mi kupiti usisivac, nego stalno placati po 5000...
2026 07 22
Ja imam neki stari italijanski glomazan usisivac za dubinsko i vrsio mi posla za stolice i ugaonu,decije duseke sa kreveta na sprat nosim da ih ciste jer i suse,a planiram i ja uskoro da kupim neki manji usisivac...taj Rowenta ne znam kakav je ali je manji i to mi odgovara..Karcher je jedan od po meni najbolji ali su im cene pod precku...mozda ima nekad na akciji pa da bude povoljno Ima sad u Gigatronu 20000
2026 07 22
Možda misli na parne čistače ne na usisivač?
2026 07 22
Parocistac je po meni samo uklanja bakterije,a usisivac za dubinsko izvlaci sve..parocistac moze posle dubinskog,ali dobro...ja bih pre kupila usisivac da izvuce svu prljavstinu
2026 07 22
Ne ne, imam parocistac, treba mi usisivac za dubinsko pranje. Nasla sam Karcher na njihovom sajtu, sad je na akciji 15000, u Gigatronu je taj isti 20000. Ima dobre recenzije.
2026 07 23
Ovaj:
upload
2026 07 23
Taj je odlican
2026 07 23
Narucila! 😄😄 javljam utiske.
2026 07 23
> Oleloleeee: > Narucila! 😄😄 javljam utiske. Super..javi da znam jer i ja planiram da kupim manji
2026 07 23
> Oleloleeee: > Narucila! 😄😄 javljam utiske. Jeeeeeeeiiij 🎉 sad vi naplaćujte komšiluku 5000 dinara pozajmljivanje uređaja💪 😃 povratak sredstva brz deonice 😎🗿
2026 07 23
Hahahha to mi je i drugarica juce predlozila! 🤣🤣
2026 07 24
Dobar dan, javljam se sa utiscima, juce stigao aparat i odmah sam ga stavila u upotrebu. 😄😄 Sto se tice starijih fleka, negde je nesto uspelo da se skine, ali na vecini mesta nije. Imam malo dete, ne moram sa napominjem koliko fleka svuda ima. 😄😄 Juce sam sredila stolice i nisam nesto narocito primecivala promenu dok sam ih sredjivala, ali kad sam videla prljavu vodu, ostala sam u soku. Dakle, uredjaj je po meni vise za redovno odrzavanje i za sveze fleke. Za ove starije nije ili da se prethodno sve necim drugim istrlja, pa tek onda dubinsko (sto cu sledeci put uraditi).
pre 26 dana, 13:13
E, jesam čekala ovo! Uz neka sredstva bi verovatno skinuo i te stare. Ali za alergije je sigurno raj jer sve pokupi. 🙂
pre 25 dana, 15:26
Pa verovatno bi. To cu isprobati kada se vratimo sa mora, pa cu opet napisati utisak. 😄😄
pre 25 dana, 19:18
To je odličan brend koji I profesionalci koriste, ali treba ga znati i koristiti. Pre X godina kad sam ušla u jedan stan, videh fleke po nameštaju I bila sam u fazonu "Ja ovde ne mogu da živim" 😅 Zvala sam jednog dečka koji se bavi time, 99% nameštaja je posle bilo kao novo, koliko je moglo da se odradi, ali su skoro sve fleke uklonjenje - e sad on je meni objašnjavao šta I kako, I svašta nešto ispričao, ali je bilo pre tipa 6 god I ne sećam se ničega 🤣 Probajte da nadjete neke tutorijale po YT ili da iščitate po netu savete, imaju I neki deterdženti koji se koriste itd, pa sigurno ima neka fora i kako otkloniti fleke.
pre 22 dana, 08:34
1 2