Caos devojke, pripremila sam jedan letnji paket pun prelepih i kvalitetnih komada! ☀️
Skoro sve stvari (99%) su kupljene u Americi i Švajcarskoj – kvalitet je top, materijali su prijatni za letnje vrućine, a miks je top za kreiranje bezbroj različitih kombinacija za plažu, grad ili izlaske.
U lotu se nalaze i potpuno nove stvari, kao i one nošene, sve je u besprekornom stanju, bez ikakvih oštećenja. 🤍
👗 Brendovi: Abercrombie & Fitch, H&M, C&A, Chicorée i dr.
U paketu se nalazi:
👚 22 majice (veličine od XS do L)
👗 3 kombinezona (veličine 38–42)
👖 15 šortseva + 1 kapri(veličine od XS do manji XXL)
Mala napomena: Pošto sam u procesu reorganizacije garderobera, postoji velika verovatnoća da dodam još odeće u paket! 👗✨
Prodaje se isključivo sve zajedno kao lot, po simboličnoj ceni.
Tu sam za sva pitanja, mere i dodatne slike! 🛍️
***Cena: DOGOVOR***
Caos devojke, pripremila sam jedan letnji paket pun prelepih i kvalitetnih komada! ☀️
Skoro sve stvari (99%) su kupljene u Americi i Švajcarskoj – kvalitet je top, materijali su prijatni za letnje vrućine, a miks je top za kreiranje bezbroj različitih kombinacija za plažu, grad ili izlaske.
U lotu se nalaze i potpuno nove stvari, kao i one nošene, sve je u besprekornom stanju, bez ikakvih oštećenja. 🤍
👗 Brendovi: Abercrombie & Fitch, H&M, C&A, Chicorée i dr.
U paketu se nalazi:
👚 22 majice (veličine od XS do L)
👗 3 kombinezona (veličine 38–42)
👖 15 šortseva + 1 kapri(veličine od XS do manji XXL)
Mala napomena: Pošto sam u procesu reorganizacije garderobera, postoji velika verovatnoća da dodam još odeće u paket! 👗✨
Prodaje se isključivo sve zajedno kao lot, po simboličnoj ceni.
Tu sam za sva pitanja, mere i dodatne slike! 🛍️
***Cena: DOGOVOR***