Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevare na sajtu

Drage članice da li ste se susretale na sajtu sa prevarantom koji šalje različita lažna imena i prezimena različitim članicama koje se obrate za kupovinu predmeta, da račun za uplatu (navešću br računa jer je to jako važno radi razotkrivanja) 115-0000011212021-12 Telenor banka, ili u poslednje vreme novi tekući račun 200-0000129364432-40. Predstavlja se raznim lažnim imenima kao što su Pajić Anita, Nevena Milenković…
pre 16 dana, 17:36
Na profilu stavlja uvek samo po 3 stvari, uvek od te tri budu obavezno jedna ili dve torbe, uvek stvari iz Mone i Zare. Cene su jako pristupačne zbog čega članice bukvalno dodju u situaciju da odmah ostave podatke za slanje da se ne bi prodalo dok se smiluje da udje na sajt i odgovori na poruke, ako trenutno nije tu. Nakon čega ta osoba kaze da su stvari poslate, a niti posalje broj za pracenje posiljke niti se javlja na telefon, jednostavno nestane. A onda bude blokiran od strane admina i u utiscima admin napise da je prevarant Jovana Šabanović.
pre 16 dana, 17:36
Ne znam da li je to pravo ime te osobe, dobijala sam cak i informacije da je ta osoba muškarac. Prijavljivala sam slucaj policiji za visokotehnološki kriminal, nakon cega sam dobila odgovor da ne kogu da reaguju ako je šteta koja je naneta manja od milion dinara. Pisite vasa iskustva. Veliki pozdrav 🤍
pre 16 dana, 17:38
Često pravi nove profile, u ponedeljak ove nedelje sam naisla na njegov novi profil, sveze otvoren, pa onda ponovo u sredu isto ove nedelje. Takođe sam čula da ovakve prevare vrši i na sajtu Kupujem Prodajem.
pre 16 dana, 17:41
mojekrpice.rs/forum/t/636669/pajic-anita-prevara-smederevo
pre 16 dana, 17:48
mojekrpice.rs/forum/t/635226/anita-pajic-smederevo-prevarant
pre 16 dana, 17:52
Ignorisite takve profile, predmete i prevarantu ce dosaditi ako nema zainteresovanih.
pre 16 dana, 19:17
Prevarantima neće nikad dosaditi. Oni jednostavno traže nove žrtve znajući da uvek ima neupućenih i da će neko nasesti. Ili traže drugi način da prevare. Ja se nadam da će policija jednom uraditi svoj posao. Ko zna koliko je ljudi ta osoba prevarila... Verovatno od toga živi.
pre 16 dana, 19:44
> MarianneMary: > Ignorisite takve profile, predmete i prevarantu ce dosaditi ako nema zainteresovanih. Ali uvek ima zainteresovanih za nove ✨Mona✨ torbe.
pre 16 dana, 20:28
> peschici: > Prevarantima neće nikad dosaditi. Oni jednostavno traže nove žrtve znajući da uvek ima neupućenih i da će neko nasesti. Ili traže drugi način da prevare. Ja se nadam da će policija jednom uraditi svoj posao. > Ko zna koliko je ljudi ta osoba prevarila... Verovatno od toga živi. Lepo kažete, bukvalno im je to posao.
pre 16 dana, 20:28
Meni je to prosto neverovatno, pa vidi se da je prevara u pitanju.
pre 16 dana, 22:01
Evo i na V sajtu
upload
pre 16 dana, 22:06
ovo mi je sumnjivo, isti šablon: mojekrpice.rs/klembasi1984-433155
pre 15 dana, 10:21
> EsBeBe: > ovo mi je sumnjivo, isti šablon: mojekrpice.rs/klembasi1984-433155 olx.ba/artikal/69229352
pre 15 dana, 10:40
> EsBeBe: > ovo mi je sumnjivo, isti šablon: mojekrpice.rs/klembasi1984-433155 100% prevara
pre 15 dana, 12:51
1 2 3