Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevare na sajtu

Obratite paznju na ova dva naloga jer je ista osoba u pitanju! Dva dana salta slike sa jednog naloga na drugi !
pre 15 dana, 13:42
.
upload
.
upload
.
upload
.Danas je to na ovom nalogu!
upload
pre 15 dana, 13:44
Broj telefona koji ostavlja za komunikaciju na Viberu je 0644242887
upload
pre 15 dana, 13:45
Jeste, to je ta osoba. Prijavljujte adminu da ga blokira.
pre 15 dana, 15:30
> Kažual: > > MarianneMary: > > Ignorisite takve profile, predmete i prevarantu ce dosaditi ako nema zainteresovanih. > Ali uvek ima zainteresovanih za nove ✨Mona✨ torbe. Evo upravo se meni to desilo, kako da se prijavi scam? Bas za mona torbu 😅
pre 15 dana, 17:25
Dobro vece. Pisem Vam sa profila moje prijateljice. Moj nalog je andjelija06. Ovo traje vec dva dana, stiglo mi je vise od 100 mailova -poruka i dalje pristizu. HAKOVAN MI JE PROFIL Pokusali su i sa tekuceg racuna novac da mi skinu. Salju poruke ostalim clanicama sa mog profila. Molim Vas da odreagujete. Vec Vam je vise clanica ,u moje ime pisalo. Profil mi je blokiran ne mogu da pristupim. Dobila sam 13,14 ne znam koliko negativnih ocena. Pisala i Help centru,svima. Molim Vas da se javite .Plasim se i za tekuci racun!!!! Kome da se obratim?Oni ne staju! MOLIM VAS-ODGOVORITE! Ne otvarajte poruke koje salju sa mog profila!!! MOLIM ZA POMOC! Vec 2 dana! Ovo nema smisla da mi niko ne odgovara vec 2 dana!!!
pre 15 dana, 21:52
prevara mojekrpice.rs/andjelija06-15261
pre 14 dana, 19:55
> jelenaaabg.0803: > prevara mojekrpice.rs/andjelija06-15261 Ovaj profil je bio hakovan i provremeno blokiran dok administratori nisu rešili problem. Treba razlikovati hakovane profile od prevaranata, to nije isto.
pre 14 dana, 20:08
> peschici: > > jelenaaabg.0803: > > prevara mojekrpice.rs/andjelija06-15261 > Ovaj profil je bio hakovan i provremeno blokiran dok administratori nisu rešili problem. > Treba razlikovati hakovane profile od prevaranata, to nije isto. Hvala Vam. Hakovan ! dva dana je neko sa mog profila slao poruke. Upozorila sam ostale clanice. Pokusao i tekuci da hakuje ,zene koje su mi ostavljale poziirvne ocene i one su bile hakovane i blokirane. A pri tom sve kao i ja imaju pozitivne ocene. Pakao! Tehnicka podrska mi je pomogla. Preko 100 mailova-poruka mi je stiglo, a profil blokiran. I ostalim clanicama takodje. Od otvaranja Krpicama sam ovde!
pre 14 dana, 23:58
> peschici: > > jelenaaabg.0803: > > prevara mojekrpice.rs/andjelija06-15261 > Ovaj profil je bio hakovan i provremeno blokiran dok administratori nisu rešili problem. > Treba razlikovati hakovane profile od prevaranata, to nije isto. Hvala Vam. Hakovan ! dva dana je neko sa mog profila slao poruke. Upozorila sam ostale clanice. Pokusao i tekuci da hakuje ,zene koje su mi ostavljale poziirvne ocene i one su bile hakovane i blokirane. A pri tom sve kao i ja imaju pozitivne ocene. Pakao! Tehnicka podrska mi je pomogla. Preko 100 mailova-poruka mi je stiglo, a profil blokiran. I ostalim clanicama takodje. Od otvaranja Krpicama sam ovde!
pre 14 dana, 23:59
> Hvala Vam. > Hakovan ! > dva dana je neko sa mog profila > slao poruke. > Upozorila sam ostale clanice. > Pokusao i tekuci da hakuje > ,zene koje su mi ostavljale > poziirvne ocene > i one su bile hakovane i blokirane. > A pri tom sve kao i ja > imaju pozitivne ocene. > Pakao! > Tehnicka podrska mi je pomogla. > Preko 100 mailova-poruka mi je stiglo, > a profil blokiran. > I ostalim clanicama takodje. > Od otvaranja Krpicama sam ovde! Užas... Svaka ćast za korisničku podršku, zaista su brzo rešili problem. Administratori su ipak tu i pomažu kad je ovako važno. 😊 Nije mi jasno kako su pokušali da hakuju tekući račun. To me zbunjuje. 🤔
pre 14 dana, 06:32
> peschici: > > Hvala Vam. > > Hakovan ! > > dva dana je neko sa mog profila > > slao poruke. > > Upozorila sam ostale clanice. > > Pokusao i tekuci da hakuje > > ,zene koje su mi ostavljale > > poziirvne ocene > > i one su bile hakovane i blokirane. > > A pri tom sve kao i ja > > imaju pozitivne ocene. > > Pakao! > > Tehnicka podrska mi je pomogla. > > Preko 100 mailova-poruka mi je stiglo, > > a profil blokiran. > > I ostalim clanicama takodje. > > Od otvaranja Krpicama sam ovde! > Užas... Svaka ćast za korisničku podršku, zaista su brzo rešili problem. Administratori su ipak tu i pomažu kad je ovako važno. 😊 Nije mi jasno kako su pokušali da hakuju tekući račun. To me zbunjuje. 🤔 I ja bih volela da čujem pojašnjenje toga
pre 13 dana, 07:37