Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

DA LI ĆE NEKO KO VODI MOJE KRPICE DA MI ODGOVORI

OTKAZAO SAM PRETPLATU ALI ONI I DALJE POKUŠAVAJ UDA MI SKINU NOVAC SA RAČUNA. MOLIM VAS PRESTANITE!!!!!!!
pre 3 dana, 15:38
Moras otici u banku i zameniti karticu da bi prestalo.
pre 3 dana, 15:42
Уђите у планови
upload
pre 3 dana, 15:53
Па откажи претплату Нек се јаве чланице ако то није довољно и треба још нешто
upload
pre 3 dana, 15:54
obro vece. Pisem Vam sa profila moje prijateljice. Moj nalog je andjelija06. Ovo traje vec dva dana, stiglo mi je vise od 100 mailova -poruka i dalje pristizu. HAKOVAN MI JE PROFIL Pokusali su i sa tekuceg racuna novac da mi skinu. Salju poruke ostalim clanicama sa mog profila. Molim Vas da odreagujete. Vec Vam je vise clanica ,u moje ime pisalo. Profil mi je blokiran ne mogu da pristupim. Dobila sam 13,14 ne znam koliko negativnih ocena. Pisala i Help centru,svima. Molim Vas da se javite .Plasim se i za tekuci racun!!!! Kome da se obratim?Oni ne staju! MOLIM VAS-ODGOVORITE! andjelija06 Ne otvarajte -botovi salju sa mog profila poruke!
pre 3 dana, 21:46
Kako su pokusali da Vam skinu novac? Da li ste ostavljali podatke sa kartice negde? Tipa otvarali linkove koje salju u porukama itd?
pre 3 dana, 22:08
> fellini: > OTKAZAO SAM PRETPLATU ALI ONI I DALJE POKUŠAVAJ UDA MI SKINU NOVAC SA RAČUNA. > MOLIM VAS PRESTANITE!!!!!!! Nemojte siriti dezinformacije! Niko ne pokusava da Vam skine novac, sta znaci u ovom slucaju pokusava???
pre 3 dana, 22:52
Da, pokušavaju i stalno potražuju novac sa mog računa i nemojte mi govoriti da širim bilo kakve dezinformacije jer mi te informacije stižu preko banke..preko 10 tak puta su moje krpice pokušale da naplate pretplatu i nisu uspele jer nijew bilo novca na računu..iako sam kako sam već rekao , otkazao PLAN tačnije pretplatu...i nema potrebe za tim i takvim oštrim tonom....
pre 1 dana, 19:32
> fellini: > Da, pokušavaju i stalno potražuju novac sa mog računa i nemojte mi govoriti da širim bilo kakve dezinformacije jer mi te informacije stižu preko banke..preko 10 tak puta su moje krpice pokušale da naplate pretplatu i nisu uspele jer nijew bilo novca na računu..iako sam kako sam već rekao , otkazao PLAN tačnije pretplatu...i nema potrebe za tim i takvim oštrim tonom.... Da li ste proverili sve opcije na nalogu i da li je dobro otkazano? Ja sam imala plan samo mesec dana i otkazala sam ga, ali pre oko 8 meseci. Tad sam napravila objašnjenje korak po korak kako treba da se otkaže da ne bi došlo do naplate, ali su oni nešto menjali i izgleda više nije isto, pa moje objašnjenje više nije validno... Trebalo je da se otkaže na Stripe platformi, nije bilo dovoljno da se klikne na otkažite pretplatu. Sad ne mogu da pomognem, jer ne znam kako izgleda na Vašem nalogu, ali proverite na nalogu još jednom, kliknite na sve opcije na profilu da vidite da li ima negde neko dugme za otkazivanje. A što se tiče višestrukih pokušaja naplate, ako se plan obnovio, sistem sad pokušava da naplati i pokušaće verovatno više puta sve dok ne otkažete plan ili blokirate karticu. Tako izgledaju sistemi za pretplatu.
pre 1 dana, 19:54
Ako imate u Planovima ovo što je članica @Kažual postavila, kliknite na Podaci o plaćanju i pogledajte da li negde imate opciju da otkažete. Dalje ne mogu pomoći, ja nemam tu opciju, pa ne znam kako izgleda kad se klikne, ali mislim da je tu negde.
upload
pre 1 dana, 20:04
Nisu u pitanju dezinformacije, čovek je u pravu, više puta sam pokušala da otkažem pretplatu i ne mogu, sami skidaju novac s kartice i jedino rešenje je nemati dovoljno novca za pretplatu na toj kartici, ali svakako konstantno pokušavaju da skinu.
pre 1 dana, 20:07
> peschici: > Ako imate u Planovima ovo što je članica @Kažual postavila, kliknite na Podaci o plaćanju i pogledajte da li negde imate opciju da otkažete. Dalje ne mogu pomoći, ja nemam tu opciju, pa ne znam kako izgleda kad se klikne, ali mislim da je tu negde. Ispod podaci o plaćanju postoji opcija ažurirajte način plaćanja ali kada se klikne ništa se ne dešava, bar meni.
pre 1 dana, 20:31
> Vanesa72: > > fellini: > > OTKAZAO SAM PRETPLATU ALI ONI I DALJE POKUŠAVAJ UDA MI SKINU NOVAC SA RAČUNA. > > MOLIM VAS PRESTANITE!!!!!!! > Nemojte siriti dezinformacije! > Niko ne pokusava da Vam skine novac, sta znaci u ovom slucaju pokusava??? Stvarno jako ružno obraćanje čoveku bez ikakve potrebe. Ko si ti da njemu kažeš da širi dezinformacije vez ikakvih prethodnih informacija o njemu. Očajan komentar.
pre 13 sati
> djole06: > Nisu u pitanju dezinformacije, čovek je u pravu, više puta sam pokušala da otkažem pretplatu i ne mogu, sami skidaju novac s kartice i jedino rešenje je nemati dovoljno novca za pretplatu na toj kartici, ali svakako konstantno pokušavaju da skinu. Jedna članica je pisala da se u banci ili u aplikaciji banke blokira, dakle uđeš u aplikaciju banke i nekako tamo otkažeš. Mada... mislim da je to čak i admin sajta pisao. Brate kakav kriminal ovaj sajt.
pre 13 sati
Evo nađoh nešto
upload
pre 13 sati
1 2