Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nestajanje oglasa!

Da li vam oglasi nestanu? Primetila sam da mi mnogo oglasa nestane, nema grešaka u postavljanju, nisu istekli, ništa zabranjeno a njih nema...
pre 2 dana, 16:15
Da i meni su nestali....
pre 2 dana, 19:59
> stefaniii: > Da i meni su nestali.... Kolaži po pravilima sajta ne treba da sadrže više od 2 forografije. Ne znam da li su Vam takve oglase brisali, ako jesu, zbog toga je...
pre 2 dana, 20:11
@jelenauu ne deluje mi da je neko pravilo prekršeno. Ako ste pazili na datum isteka i editovali oglase, onda ne znam koji je razlog nestanka. Možda da pošaljete mejl administratorima. Ovde se često javljaju članovi kojima su oglasi brisani zbog nekog prekršenog pravila ili oni kojima su istekli. Neki tvrde da su im nestali zbog baga na sajtu, može biti i to. Najbolje da pitate administratore. I redovno editujte oglase, za svaki slučaj. 😊
pre 2 dana, 20:19
> peschici: > > stefaniii: > > Da i meni su nestali.... > Kolaži po pravilima sajta ne treba da sadrže više od 2 forografije. Ne znam da li su Vam takve oglase brisali, ako jesu, zbog toga je... Ma to sam namerno stavila da vidim koliko ce ostati na profilu jer su mi pre toga sve oglase obrisali (bili su u roku). Nije bilo ni jedno pravilo prekrseno, bez slike sa interneta, sve lepo izmereno ali dzabe... I duze je stajao "nedozvoljen" kolaz nego "pravilni" oglasi.....
pre 1 dana, 12:29
> Ma to sam namerno stavila da vidim koliko ce ostati na profilu jer su mi pre toga sve oglase obrisali (bili su u roku). Nije bilo ni jedno pravilo prekrseno, bez slike sa interneta, sve lepo izmereno ali dzabe... > I duze je stajao "nedozvoljen" kolaz nego "pravilni" oglasi..... Razumem. 😔
pre 1 dana, 13:37
> stefaniii: > > peschici: > > > stefaniii: > > > Da i meni su nestali.... > > Kolaži po pravilima sajta ne treba da sadrže više od 2 forografije. Ne znam da li su Vam takve oglase brisali, ako jesu, zbog toga je... > Ma to sam namerno stavila da vidim koliko ce ostati na profilu jer su mi pre toga sve oglase obrisali (bili su u roku). Nije bilo ni jedno pravilo prekrseno, bez slike sa interneta, sve lepo izmereno ali dzabe... > I duze je stajao "nedozvoljen" kolaz nego "pravilni" oglasi..... Jadni Vi, bas su se bez razloga na Vas obrusili. A dobro je i da ste ih testirali, jer ko bi jos mario za pravila kad je mnogo bitnije dokazati da su admini problem😂
pre 1 dana, 13:40
> GabiProdaja: > > stefaniii: > > > peschici: > > > > stefaniii: > > > > Da i meni su nestali.... > > > Kolaži po pravilima sajta ne treba da sadrže više od 2 forografije. Ne znam da li su Vam takve oglase brisali, ako jesu, zbog toga je... > > Ma to sam namerno stavila da vidim koliko ce ostati na profilu jer su mi pre toga sve oglase obrisali (bili su u roku). Nije bilo ni jedno pravilo prekrseno, bez slike sa interneta, sve lepo izmereno ali dzabe... > > I duze je stajao "nedozvoljen" kolaz nego "pravilni" oglasi..... > Jadni Vi, bas su se bez razloga na Vas obrusili. A dobro je i da ste ih testirali, jer ko bi jos mario za pravila kad je mnogo bitnije dokazati da su admini problem😂 Saljem zagrljaj <3
pre 1 dana, 14:10