Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Otvaranje butika

Sta mislite o otvaranju zenskog butika? Mislim na neku svecaniju odecu. Ugusili su butike trzni centri i ostale online kupovine, pa me zanima kako Vi kupujete, u buticima ili kod ovih vecih vodecih brendova? 🌸
pre 1 dana, 12:08
Srbiji fale prodavnice alternativnije odece. Onaj gothic doll u Beogradu dere sa cenama, malo je trziste pa im se moze. Kupila sam kod njih pre dve god. online cipele na popustu navodno 38, bez naznacenog broja sa gazistem 23,5cm(koji sam ja izmerila, jer su mi prste ubijale). Inace volim polovne stvari, pa i nove (polovne sa etiketom) kojih nema kod nas da se kupe. Svecane stvari mi ne trebaju, ne idem na slavlja. Carape rukavice imam koliko hoces, to je nesto sto cu uvek kupovati.
pre 1 dana, 15:57
Zavisi od mesta u kom se nalazite i šta tamo ima od ponude i potražnje.
pre 1 dana, 21:54
> MarianneMary: > Srbiji fale prodavnice alternativnije odece. Onaj gothic doll u Beogradu dere sa cenama, malo je trziste pa im se moze. Kupila sam kod njih pre dve god. online cipele na popustu navodno 38, bez naznacenog broja sa gazistem 23,5cm(koji sam ja izmerila, jer su mi prste ubijale). Inace volim polovne stvari, pa i nove (polovne sa etiketom) kojih nema kod nas da se kupe. Svecane stvari mi ne trebaju, ne idem na slavlja. Carape rukavice imam koliko hoces, to je nesto sto cu uvek kupovati. Gothic doll kao prodavnica je pakao. Radila sam tamo I nisam se usrecila. Jednom je devojka narucila M velicinu bluze I ja sam videla da nemamo na stanju. Ostala je samo L velicina, ja napisala poruku devojci, posteno. Gazdarica lokala je videla I obrisala poruku koju sam poslala (napisala sam bila da nema na stanju u toj velicini) I dala mi je zadatak da isecem etiketu na kojoj pise L velicina I upakujem paket. Sve u svemu, nisam to uradila pa je druga devojka morala. Cene su uzasne, narucivali su pakete sa temua, alija I sheina koji kostaju duplo manje nego za cenu koju prodaju. Zalosno.
pre 1 dana, 04:40
> EmmaEmi: > > MarianneMary: > > Srbiji fale prodavnice alternativnije odece. Onaj gothic doll u Beogradu dere sa cenama, malo je trziste pa im se moze. Kupila sam kod njih pre dve god. online cipele na popustu navodno 38, bez naznacenog broja sa gazistem 23,5cm(koji sam ja izmerila, jer su mi prste ubijale). Inace volim polovne stvari, pa i nove (polovne sa etiketom) kojih nema kod nas da se kupe. Svecane stvari mi ne trebaju, ne idem na slavlja. Carape rukavice imam koliko hoces, to je nesto sto cu uvek kupovati. > Gothic doll kao prodavnica je pakao. Radila sam tamo I nisam se usrecila. Jednom je devojka narucila M velicinu bluze I ja sam videla da nemamo na stanju. Ostala je samo L velicina, ja napisala poruku devojci, posteno. Gazdarica lokala je videla I obrisala poruku koju sam poslala (napisala sam bila da nema na stanju u toj velicini) I dala mi je zadatak da isecem etiketu na kojoj pise L velicina I upakujem paket. Sve u svemu, nisam to uradila pa je druga devojka morala. > Cene su uzasne, narucivali su pakete sa temua, alija I sheina koji kostaju duplo manje nego za cenu koju prodaju. Zalosno. Gledala sam danas rukavice tamo, cipkaste bele rukavice kostaju 1800din. takve crne kupila sam iz Cropp prodavnice za 800din. i ove suknje od tila sve preko 3000din.
pre 15 sati
> MarianneMary: > > EmmaEmi: > > > MarianneMary: > > > Srbiji fale prodavnice alternativnije odece. Onaj gothic doll u Beogradu dere sa cenama, malo je trziste pa im se moze. Kupila sam kod njih pre dve god. online cipele na popustu navodno 38, bez naznacenog broja sa gazistem 23,5cm(koji sam ja izmerila, jer su mi prste ubijale). Inace volim polovne stvari, pa i nove (polovne sa etiketom) kojih nema kod nas da se kupe. Svecane stvari mi ne trebaju, ne idem na slavlja. Carape rukavice imam koliko hoces, to je nesto sto cu uvek kupovati. > > Gothic doll kao prodavnica je pakao. Radila sam tamo I nisam se usrecila. Jednom je devojka narucila M velicinu bluze I ja sam videla da nemamo na stanju. Ostala je samo L velicina, ja napisala poruku devojci, posteno. Gazdarica lokala je videla I obrisala poruku koju sam poslala (napisala sam bila da nema na stanju u toj velicini) I dala mi je zadatak da isecem etiketu na kojoj pise L velicina I upakujem paket. Sve u svemu, nisam to uradila pa je druga devojka morala. > > Cene su uzasne, narucivali su pakete sa temua, alija I sheina koji kostaju duplo manje nego za cenu koju prodaju. Zalosno. > Gledala sam danas rukavice tamo, cipkaste bele rukavice kostaju 1800din. takve crne kupila sam iz Cropp prodavnice za 800din. i ove suknje od tila sve preko 3000din. Za rukavice znam da Im sije neka devojka pa donese. Sto se tice suknje od tila, preskupo. Materijal I nije neki, samo je sintetika.
pre 11 sati