Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Prodaja ovih dana

Devojke kako vam ide prodaja ovih dana, nova sam ovde i htela bih da kupim plan da ubacujem oglase
2026 09 06
Meni je krenulo na bolje, nije više tajac. Mislim da možete krenuti samo ubacujte na svakih sat dva. Nemojte odmah 10 oglasa nego gledajte da budete aktivni i da izlazite stalno na početnoj. Takođe poklonite po nešto da brže skupitš ocene. Ovde se to baš gleda :)
2026 09 06
Članice su misljenja da samo ovde ide prodaja…Ne znam za ostala mesta, ali ovde je kriminalno lose jos od juna meseca, a vec je maj nagovestavao da samo po smesno niskim cena odlaze najatraktivnije stvari kao nove ili nove. Sada ni to nije garancija (ubedjena sam da i da se poklanja ne bi otisla velika većina). Ne znam sta imas da ponudis, i po kojim cenama, probaj sa srednjim paketom ili najmanjim i bez očekivanja nekih jer niko nece da kupuje svi bi da prodaju. A sajt ne cine vanzemaljci vec iste te članice koje bi samo da prodaju pa se zakljucak sam nameće kako ide. Ako to da ide prodaja znaci da uglavnom stizu upiti: Dostupno? Poslednja cena? Moze za toliko i toliko (trecina oglasene cene)? Moze licno (pise da ne i nisam licemer: ne trazim licno kao kupac)? Mere? Mera ramena (ramena nisu definisana 😁)? I onda u moru besmislenih prepiski, svega par se realizuje uz bezbroj muka, pitanja, natezanja, razmisljanja, pa komplikacije oko licnog itd i tek retka pristojna saradnja nekada naidje, utiske nece da ostave. Ako je to uspeh onda ide 😆. Licno kupujem vise poslednja 2 meseca, dobrane sume ostavljam ovde a mene kinje za mnogo mnogo manje iznose. Pa ne mogu da se ne zapitam ima li svrhe sve i ja ispadoh blesava sto kupovinama doprinosim opstanku sajta. Mogu i da podelim svoju glupost javno: dizajnersku haljinu sam prodala za malo vise od 10 evra, kao novu (samo zip na njoj kosta duplo vise), večan komad, kod te iste članice majica kratka /kratkih rukava od tankog pamuka 20 evra (materijal nije ni 10 evra, nije ni neka marka, ista cena kao u radnji ali u toj boji je vise nema)., ostalo joj nista nije ispod 3000-4000. To je neka slika po meni i odgovor kako ide i zasto ne ide 😆
2026 09 06
Mogu da se dese i problemi sa naplatom , uslugama itd recimo ovog meseca mi nakon naplate pretplate ukinut vip status i morala sam iz novcanika da ga platim pored 550 naplacenih, odgovor od admina nisam dobila. Mnogo cimanja, mala korist, i sve manje zabave, nerealni ljudi na pogresnom mestu sa velikim željama. Kad pogledam Trazim sekciju nasmejem se nekad sta je ovo i koliko to veze sa krpicama nema. Zato i ne odlaze artikli sa po 20-30 like-ova, skupljih marki u perfektnom stanju iako im je cena kao 2 kafe + cigarete u kaficu. Srećno svakako 🙂
2026 09 06
Kod mene je cak i bilo nekoliko uspesnih kupovina u prethodnom periodu i to moram da pohvalim clanice su bile jako azurne, sve smo se dogovorile kroz nekoliko poruka. Stvarno prijatno iznenadjenja, za razliku od celog leta...
2026 09 06
> AnaMarkovic90: > Devojke kako vam ide prodaja ovih dana, nova sam ovde i htela bih da kupim plan da ubacujem oglase Jako lose vec duze vreme.
2026 09 06
> Ejndzi: > Meni je krenulo na bolje, nije više tajac. Mislim da možete krenuti samo ubacujte na svakih sat dva. Nemojte odmah 10 oglasa nego gledajte da budete aktivni i da izlazite stalno na početnoj. Takođe poklonite po nešto da brže skupitš ocene. Ovde se to baš gleda :) Sto da poklanja? Bolje nekome dati ko zaista nema, ti nisu na krpicama uglavnom. Ako to i pozeli, neka od srca uradi ne radi utisaka. A i ne znače nista. U novembru sam startovala sa 0, super je islo. Nema pravila čini mi se. Pre bih rekla da stavi sto vise cene a onda da kao da 50% popusta sto je realna cena, ispadne super u svojim i tudjim očima a kupac prezadovoljan 🙂. Utiske ljudi retko ostavljaju i ovako, jave da je sve super, ako i to i nestanu. Tesko je sad skupiti utiske, mozda je nekad bilo drugacije, tu pokloni ne pomazu i sto da bude na gubitku-njoj bi ti isti svoje naplatili masno a ko zna kakvo bi dobila. Drugo je želja za darovanjem, mada ovde mnogo toga ni na poklon ne bi uzeli, ili ne bi preuzeli, ne sto tim stvarima nesto fali ili sto im je skupa postarina već zbog neozbiljnosti.
2026 09 06
Hvala vam drage devojke, sada se onako malo dvoumim sta da radim da li uopste da izbacujem nesto
2026 09 06
Meni ide, ali ne prodajem ovde. Nisam kacila od kako su uveli pretplatu. Znam da je bilo dosta problema sa aktivacijom planova i da godinu dana to nisu sredili
2026 09 06
> AnaMarkovic90: > Hvala vam drage devojke, sada se onako malo dvoumim sta da radim da li uopste da izbacujem nesto Svi imamo pravo na 3 oglasa, to je besplatno. Probajte sa 3 oglasa za početak. 🙂
2026 09 06
Ja sam prošle nedelje imala 2 prodaje ovde, sad ko zna kad će se opet nešto prodati. 🙂 Za mene je ovo bila čista sreća. Za jedan oglas članica mi se javila istog dana kad sam postavila predmet. Bude tako nekad. Nešto se proda odmah dok drugi predmeti čekaju mesecima svog kupca. 😊
2026 09 06
> Esprit21: > Meni ide, ali ne prodajem ovde. Nisam kacila od kako su uveli pretplatu. Znam da je bilo dosta problema sa aktivacijom planova i da godinu dana to nisu sredili Gde prodajete
2026 09 06
> peschici: > Ja sam prošle nedelje imala 2 prodaje ovde, sad ko zna kad će se opet nešto prodati. 🙂 Za mene je ovo bila čista sreća. Za jedan oglas članica mi se javila istog dana kad sam postavila predmet. Bude tako nekad. Nešto se proda odmah dok drugi predmeti čekaju mesecima svog kupca. 😊 Primetila sam da neke clanice koje imaju po 400-500 oglasa prodaju skoro svakog dana vidim po utiscima
2026 09 06
Nisam bila logovana par dana, hoce da kupe, ali jednu stvar za 200 i 350din. Pocinjem da stavljam mini lotove, ne vise za sitne pare ispod 400din. Nisam kupac, jer nemam novca.
2026 09 06
> MarianneMary: > Nisam bila logovana par dana, hoce da kupe, ali jednu stvar za 200 i 350din. Pocinjem da stavljam mini lotove, ne vise za sitne pare ispod 400din. Nisam kupac, jer nemam novca. Ok imam stvari koje bih stavila npr po 500 din ne bih ispod toga jer ne zelim skoro nove i nove stvari da poklanjam sto bih poklanjala vecina zena ovde kupuje i po buticima tamo nemaju da nadju garderobu po 200 i 300 din vec su cene jake po radnjam, imam garderobu kvalitetnu i po nesto skupoceno ne bih da poklanjam, zavisi imam garderobu koju bih stavila 1000-2000-3000
2026 09 06
1 2 3 4