Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Prodaja ovih dana

Prodaje se ako su cene povoljnije i stvari markirane. Pokušajte svakako. Gledajte da profil bude uredan, slike na dnevnom svetlu i stvari da nisu jako pogužvane. Pregledajte da nemaju oštećenja. Kad je izgužvano na primer, teže su i primetna. Ako ima nešto od tragova nošenja napišite. Kupuje se i to, bitno da je kupac upućen u stanje.
2026 09 07
Ako imate dosta predmeta, isplati se da uzmete plan. 😊 Pored ovog sajta, imate KupujemProdajem, Limundo, Vinto i još neke druge, ali se ovde odeća najviše prodaje. Svakako, bez ocena nemojte mnogo da očekujete. I nemojte da očekujete da će hteti unapred da plate dok ne dobijete bar nekoliko ocena. Ponudite i lično preuzimanje. To ne znači da raznosite po gradu, već da kupac dođe blizu Vaše adrese. I potrudite se da ubacite više fotografija za svaki predmet, jedna nije dovoljna. Naravno, bez slika sa interneta i od drugih članica, to je zabranjeno.
2026 09 07
> peschici: > Ako imate dosta predmeta, isplati se da uzmete plan. 😊 Pored ovog sajta, imate KupujemProdajem, Limundo, Vinto i još neke druge, ali se ovde odeća najviše prodaje. > Svakako, bez ocena nemojte mnogo da očekujete. I nemojte da očekujete da će hteti unapred da plate dok ne dobijete bar nekoliko ocena. Ponudite i lično preuzimanje. To ne znači da raznosite po gradu, već da kupac dođe blizu Vaše adrese. > I potrudite se da ubacite više fotografija za svaki predmet, jedna nije dovoljna. Naravno, bez slika sa interneta i od drugih članica, to je zabranjeno. Zali boze sajta na slovo V, besplatno je postavljanje oglasa(sad mogu i knjige da se stave), nema bagova, nema poruka od prevaranata, kada imate pitanje dobijete ubrzo odgovor od V podrske. Slike se bolje vide, a svi se uhvatili ovog sajta. Destrukcija i to ti je.
2026 09 07
Generalno je veliki problem na svakom sajtu sto svi hoce samo da prodaju. Ja i prodajem i kupujem. Ovih dana je malo krenula prodaja, ali sam imala i par kupovina...
2026 09 08
Probajte sa 3 oglasa to je besplatno. Ukoliko imate više stvari, možda uzmite neki plan. Nema nekih ne znam kojih pravila za prodaju, bar što se mene tiče. Članice koje imaju dosta oglasa su već razradile profile, tako da kod njih je verovatno bolje, mada stvari jako dugo stoje na oglasima čak i kod njih. Nisam kačila oglase neko vreme, ali planiram da se aktiviram. Pazite na prevare ako vam šalju city/dexpress linkove sa kuririma, i eto to je.
2026 09 08
I ja isto prodajem i kupujem, čak sam više kupac. Prodajem samo stvari koje mi ne odgovaraju, svela sam ih na 20-ak, ali kad raspremam ormar, uvek shvatim da ima još neka stvar koju neću nositi i koja je višak. 🙈 Sad kreće jesen, već imam u planu kupovinu nekoliko stvari iz liste želja ako se ne prodaju u međuvremenu. 🤦🏻‍♀️
2026 09 08
Jaoo ja pre neki dan iskopala neke stare oglase jedne clanice i stavila ih u omiljene…odlucim da kupim, kad ono nestadose svi 😭 Izgleda da su istekli…
2026 09 08
Da li se zaista kupuju predmeti iz omiljenih ili to zene stavljaju u omiljene tek onako
2026 09 09
Uglavnom tek onako... 😄 Ja stavljam ono sto mi se svidja i sto bih potencijalno kupila u nekom trenutku, ali to ne znaci da cu kupiti. Uglavnom mi se prodaju predmeti koje clanica nije stavila u omiljene. Nemojte se na to uopste oslanjati sto se prodaje tice...
2026 09 09
> AnaMarkovic90: > Da li se zaista kupuju predmeti iz omiljenih ili to zene stavljaju u omiljene tek onako Ja u omiljene stavljam predmete koje bih potencijalno kupila, ali mi ne trebaju u tom trenutku ili čekam popust. Npr. svečana haljina koja mi se sviđa, ali čekam priliku za koju bih mogla da je kupim.
2026 09 09
Ja svasta stavljam u omiljene iskreno. Cak npr kada trazim lupam jaknu, ja onda lajkujem sve koje mi se dopadno pa onda uzi izbor i def odluka. Sta cu, takva sam. Retko kad kupim odmah na prvu nesto. Isto sto kaze clanica iznad, stavljam u omiljene i neke stvari koje bi mi u nekom momentu mozda bile dobre za neku priliku ili ne znam ni ja. Ne kupim sve iz omiljenih naravno.
2026 09 09
Da ali to sto ste stavile u omiljno na kraju se i brzo proda
2026 09 09
> AnaMarkovic90: > Da ali to sto ste stavile u omiljno na kraju se i brzo proda Ne mora da znači. Neke stvari imaju gomilu omiljenih i malo zainteresovanih. Bila je tema na forumu o ovoj pojavi.
2026 09 09
Ne mora da znači da će se brzo prodati nešto što ima dosta pregleda i omiljenih . Džaba što neko gleda i dodaje u omiljene ako tad ne planira da kupi. :) Da biste razumeli kupce, morate razmišljati kao kupac i trebalo bi i da nešto kupite, tek tad žete razumeti drugu stranu. I ja kao i @KristinaKikiBg kad nešto konkretno tražim, dodam više predmeta u omiljene, jer nekad mi prodavac ne odgovori na poruku, čekam 2-3 dana i ništa. Onda pitam za drugi predmet iz omiljenih. Nekad predmet nije dovoljno dobro opisan pa kad dobijem dimenzije, shvatim da ne odgovara. Ili se u međuvremenu nešto proda. Zato imam više sličnih predmeta među omiljenim. Svi mi se dopadaju, samo što ih neću baš sve kupiti. Neki su mi više "rezerva". :)
2026 09 09
Ja imam pitanje, da li ste već počele sa prodajom jesenje i zimske odeće ili ipak smatrate da je još uvek rano? 😄
pre 29 dana, 10:08