Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Prodaja ovih dana

Ja sam pocela jos letos i evo danas sam prodala kaputic...Slobodno kacite, nije rano uopste.
pre 29 dana, 13:06
> AnaMarkovic90: > Devojke kako vam ide prodaja ovih dana, nova sam ovde i htela bih da kupim plan da ubacujem oglase Vise mi se javljaju devojke sa kojima sam vec saradjivala nego nove
pre 29 dana, 18:07
> AnaMarkovic90: > > Esprit21: > > Meni ide, ali ne prodajem ovde. Nisam kacila od kako su uveli pretplatu. Znam da je bilo dosta problema sa aktivacijom planova i da godinu dana to nisu sredili > Gde prodajete Ne znam da li sme da se pise, jer je prethodna tema koju je neko otvorio da pita kako ide prodaja i gde smo pisali gde sve prodajemo nestala?
pre 28 dana, 10:01
> Esprit21: > > AnaMarkovic90: > > > Esprit21: > > > Meni ide, ali ne prodajem ovde. Nisam kacila od kako su uveli pretplatu. Znam da je bilo dosta problema sa aktivacijom planova i da godinu dana to nisu sredili > > Gde prodajete > Ne znam da li sme da se pise, jer je prethodna tema koju je neko otvorio da pita kako ide prodaja i gde smo pisali gde sve prodajemo nestala? Ne sme da se pise, ako se pretera ide blokada na forumu.
pre 28 dana, 11:17
Svugde bolje nego ovde...
pre 27 dana, 12:42
To sam i mislila, vidim da je ona tema nestala pa sam pretpostavila da su je admini obrisali zato sto se pisalo o drugim sajtovima. I meni je iskreno svuda bolje nego ovde, jer vidim da ni vlasnici i admini nisu zainteresovani za sajt kao ranije. Vise od godinu dana nakon uvodjenja clanarina i dalje se desava da se ne aktivira i da ne dobiju sve kupljene opcije. Neverovatan bol u q....
pre 27 dana, 16:06
Meni u poslednjih par meseci odlaze komadi okačeni pre tipa godinu dana, na koje sam potpuno zaboravila. Ali ne verujem da su do njih došli pretragom jer se to brzo zatrpa, već preko novih oglasa koji izlaze na početnoj. Tako da, mislim da je bitno stalno izbacivati nešto
pre 23 dana, 06:46
Ja sam se ponovo vratila na sajt nakon nekog vremena i zadnjih nedelju dana prodaja ide dobro. Slažem se sa prethodnim komentarom da je bitno da se redovno objavljuje 🤗
pre 23 dana, 07:10
Da, zato neke članice brišu oglase i postavljaju ponovo, što nije dozvoljeno po pravilima sajta. Mislim da je u redu je da se posle nekoliko meseci oglas obriše, sad oglasi svakako ističu, ali ja primećujem da neki to rade na svakih nekoliko dana. Dešava se da nešto dodam u omiljene, posle nekoliko dana nestane i onda vidim u pretrazi da je ponovo postavljeno. Valjda to prolazi dok administratori ne primete.
pre 23 dana, 11:03
> peschici: > Da, zato neke članice brišu oglase i postavljaju ponovo, što nije dozvoljeno po pravilima sajta. > Mislim da je u redu je da se posle nekoliko meseci oglas obriše, sad oglasi svakako ističu, ali ja primećujem da neki to rade na svakih nekoliko dana. Dešava se da nešto dodam u omiljene, posle nekoliko dana nestane i onda vidim u pretrazi da je ponovo postavljeno. > Valjda to prolazi dok administratori ne primete. Desi se da se i slucajno obrise oglas. Bas sam pre neki dan trazila nesto na profilu i vidim nema te haljine, a nije isteklo. A neke clanice zaista na svakih par dana brisu i opet postavljaju konstantno. Bila je jedna pre koja je svakog dana to radila, neke cizme, patike i ranac.
pre 23 dana, 13:55
Ako vec placaju da postavljaju zasto ih admini ogranicavaju u vidu kacenja? Ako ce im to pomoci da prodaju i povrate ulozeno u cemu je problem? Nije njihova krivica sto se vecina stvari jedino tako vidi i proda. Znaci da pretraga ne radi dobro i da ima mnogo dzakarosa pa se stvari zatrpaju i onda je ovo jedini nacin da oni sa manje oglasa podignu vidljivost stvari. Neka zabrane dzakarose (koji su po pravilima vec zabranjeni ali znamo da u praksi neki nisu) pa ce oglasi biti pregledniji
pre 23 dana, 14:11
> Esprit21: > Ako vec placaju da postavljaju zasto ih admini ogranicavaju u vidu kacenja? Ako ce im to pomoci da prodaju i povrate ulozeno u cemu je problem? Nije njihova krivica sto se vecina stvari jedino tako vidi i proda. Znaci da pretraga ne radi dobro i da ima mnogo dzakarosa pa se stvari zatrpaju i onda je ovo jedini nacin da oni sa manje oglasa podignu vidljivost stvari. Neka zabrane dzakarose (koji su po pravilima vec zabranjeni ali znamo da u praksi neki nisu) pa ce oglasi biti pregledniji Bukvalno sam ovo htela da napišem. Ukoliko plaćam plan za 30 oglasa, svakako imam određeni prostor na sajtu i ako bih obnavljala oglas ne štetim ništa. Naravno ne svaki drugi dan, ali ono čisto ako mi deluje da bi nešto sada bolje išlo zbog sezone a nije istekao period važenja oglasa.
pre 23 dana, 18:39
Ne smeta ni meni da neko obriše i postavi posle mesec ili dva, ali kod nekih vidim da to rade skoro svakog dana. Ili jednom postave u lotu, drugi dan posebno i tako, pa nije baš u redu prema drugima. To što neko plaća plan, ne znači da može da krši sva pravila i radi kako hoće. I pre uvođenja planova su radili isto, nije ovde u pitanju ograničen broj oglasa. Neko ima vip plan, pa briše i postavlja opet. Mene lično niko ne ugrožava, jer ja imam 3 oglasa i ne opterećujem se prodajom, prodajem i na drugim sajtovima, nešto se negde proda. Ako ne ide, poklonim, ja sam svakako više kupac. I još jedna stvar. Ko su ti "džakaroši"? Da li se tako nazivaju preprodavci? Nisam ranije pratila forum, ali nije lepo govoriti loše o preprodavcima od kojih niste nikad kupili. Istina je, sajt nije zamišljen za komercijalnu prodaju, to razumem, ali mene kao kupca baš briga da li je neko preprodavac ili nije ako dobijem stvari onakve kakve su opisane i ako je komunikacija s prodavcem dobra. Preprodavci su prema meni uvek bili ljubazni, brzo su odgovarali, sve stvari lepo opišu, saradnja za primer. I uvek su mi stizale super stvari za malo para. Osim toga, otkud znate zašto neko preprodaje? Možda nema drugog načina da zaradi.
pre 22 dana, 20:49
Peschici ne mozete u prvom delu posta da pricate o krsenju pravila onih koji brisu i postavljaju, a u drugom da se pitate ko su dzakarosi i da nije lepo da se prica o njima kao o dzakarosima. To su ljudi koji krse pravila sajta jer komercijalna prodaja nije dozvoljena. Mnogi su banovani zbog komercijalne prodaje. Mozda su i oni ziveli od toga? Neki nisu iako su otvoreni komercijalci. Ne radi se o tome ko od cega zivi, nego da pravila postoje i krse se. Na jednima radi prut i ban dugme, na drugima ne. Postoje dvostruki arsini od strane admina. Postoje dvostruki arsini i od strane clanova pa tako govore za prve da krse pravila, a druge pravdaju da mozda zive od toga.
pre 22 dana, 19:27
Pravila ako postoje onda postoje za sve, ne mogu se primenjivati delimicno pa za nekog vazi, za nekog ne vazi. Kada sam Vandi skrenula paznju na to da su mnogi preprodavci dobili ban, dok drugi slobodno prodaju i niko ih ne dira verovatno jer i admini kupuju od njih, trazila mi je da joj napisem te profile. Nisam bas iz razloga sto ne znam da li neko zivi od toga, a nece me niko ubediti da su ti profili nevidljivi za admine. Pa neki se nalaze u top clanovima i sad trazi od mene da joj pisem. Neka pita kolege admine. A ni vi nemojte imati dvostruke arsine i pricati kako ovi sto brisu pa kace krse pravila, a onda da branite preprodavce koji takodje krse pravila jer vam je stigao jeftin i propisno upakovan predmet.
pre 22 dana, 19:30