Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nekulturni prodavci

Nisam mislila da je tema zbog mene, jer aposlutno smatram da sam stvarno fer prodavac kao i fer kupac. Hoću reci da i tada nisam imala nameru da bilo koga uvredim, ali posto sam se i ja susretala sa raznim kupcima kao i prodavcima odmah kažem zašto i zbog čega su ti uslovi. Tako da smatram da nisam bila ni neljubazna, jednostavno rekla sam može uz depozit iz tih i tih razloga. Imala sam situaciju žena traži lično preuzimanje u Beogradu i moj muž ponese na posao, dve nedelje je tamo stajala ta obuca…. Ja vas ne znam i zato su ti uslovi kod mene isti za sve, jer kao sto kazete ocene nisu merilo… srdačan pozdrav.
pre 27 dana, 13:51
Niste me uvredili, nadam se da ni ja Vas nisam, jer mi to zaista nije bila namera. Naravno, pravila treba da budu jednaka za sve. Samo smatram da je u toj poruci, u kojoj ste naveli gubljenje kupaca i samo nerviranje zbog nečega što, na neki način, nema veze sa mnom, moglo da bude dodato i da bi Vam ponedeljak odgovarao kao konkretan dan. Da je to bilo navedeno u poruci, pa i uz taj faktor nerviranja, pristala bih, jer nisam ni mislila da preuzmem ko zna kada, već u taj ponedeljak. Žao mi je zbog te situacije. Nažalost, to se često dešava, a i to znam jer se i sama nađem u ulozi prodavca. Tako da razumem i stranu kupaca i stranu prodavaca. Vama zahvaljujem na izdvojenom vremenu i želim Vam sve najlepše
pre 27 dana, 14:04
Pa verovatno sam se i ja loše izrazila, ali ovde sam bas iz tog razloga pisala da ne pomislite ništa loše. Ja se stvarno trudim da budem ljubazna i da odgovorim sto brze clanicama iako sam pre skoro mesec dana postala opet mama i tempo mi je uzburkan. I ja Vama želim sve najbolje ❤️
pre 27 dana, 14:17
> Goarchia: > Naravno da ljudi koji su već kupovali kod nekog prodavca vremenom mogu steći određene prednosti, više poverenja ili neke druge pogodnosti. Ali i taj kupac je jednom bio potpuni stranac. > Zato me zanima vaše iskustvo: koliko često vam se dešavalo da naletite na neprijatnog ili nekulturnog prodavca i kako postupate u takvoj situaciji? Da li odustanete od kupovine ili biste ipak prešli preko toga ako vam se predmet izuzetno dopao? Na ovom sajtu ja sam vise prodavac nego kupac,iskreno mi se nije desavalo da je neko od prodavaca ne pristojan ili bilo sta do pre neke dve nedelje. Javila sam se jednog gospodji za dimenzije torbice jer znam da postoji ta torba u S i M velicini. Pitala sam je samo da mi premeri na sta je rekla da mi salje posle dimenzije kad stigne kuci,gde sam ja napisala da nema probelma,nakon toga od nje nema ni traga ni glasa a aktivna je na sajtu. Poslala sam joj nakon toga sigurno jedno 4,5 poruka,rekla da uzimam torbicu sigurno ako je ta veca,cak sam pomislila da joj ne radi sajt pa sam ostavila i broj telefona da mozemo da se cujemo. Iskreno po meni jako bezobrazno.
pre 26 dana, 08:44
> SaraKolarov: > Na ovom sajtu ja sam vise prodavac nego kupac,iskreno mi se nije desavalo da je neko od prodavaca ne pristojan ili bilo sta do pre neke dve nedelje. Javila sam se jednog gospodji za dimenzije torbice jer znam da postoji ta torba u S i M velicini. Pitala sam je samo da mi premeri na sta je rekla da mi salje posle dimenzije kad stigne kuci,gde sam ja napisala da nema probelma,nakon toga od nje nema ni traga ni glasa a aktivna je na sajtu. Poslala sam joj nakon toga sigurno jedno 4,5 poruka,rekla da uzimam torbicu sigurno ako je ta veca,cak sam pomislila da joj ne radi sajt pa sam ostavila i broj telefona da mozemo da se cujemo. Iskreno po meni jako bezobrazno. velika je verovatnoća da torbica i nije za prodaju, samo stoji kao navlakuša za profil.
pre 26 dana, 10:11
> EsBeBe: > > SaraKolarov: > > Na ovom sajtu ja sam vise prodavac nego kupac,iskreno mi se nije desavalo da je neko od prodavaca ne pristojan ili bilo sta do pre neke dve nedelje. Javila sam se jednog gospodji za dimenzije torbice jer znam da postoji ta torba u S i M velicini. Pitala sam je samo da mi premeri na sta je rekla da mi salje posle dimenzije kad stigne kuci,gde sam ja napisala da nema probelma,nakon toga od nje nema ni traga ni glasa a aktivna je na sajtu. Poslala sam joj nakon toga sigurno jedno 4,5 poruka,rekla da uzimam torbicu sigurno ako je ta veca,cak sam pomislila da joj ne radi sajt pa sam ostavila i broj telefona da mozemo da se cujemo. Iskreno po meni jako bezobrazno. > velika je verovatnoća da torbica i nije za prodaju, samo stoji kao navlakuša za profil. Pa iskreno ne znam jer clanica ima 3 ocene i 2 predmeta od kojih je jedan ta torbica
pre 26 dana, 16:33
1 2 3