Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pretplata na sajt

Uredno sam se pretplatila na plan, koji traje do oktorbra a kada udjem na stranicu stoji besplatan plan i ne dozvoljava mi da posgavim oglas.
pre 25 dana, 20:44
2
upload
pre 25 dana, 20:44
Obrišite sliku na kojoj se vide lični podaci, nemojte to nikad javno ostavljati. Druga slika ne pokazuje da plan nije aktivan. Pokušajte da postavite neki predmet. Ako ne može i izlazi obaveštenje da kupite plan, tad ćete znati da se plan nije aktivirao. U tom slučaju se morate obraiti administratorima putem mejla. Imate email adresu na dnu stranice pod Pomoć i Kontakti. Na forumu pomažemo samo mi drugi članovi ako možemo. Administratori se ovde ne oglašavaju. Morate im se obratiti ako je neki bag i plan ne radi, ali ne ovde, već putem mejla.
pre 25 dana, 21:46
Jos kad bi neko odgovarao na te mejlove bilo bi super
pre 22 dana, 19:13
Probajte da pošaljete poruku administratorima. Možda će pre videti poruku na sajtu nego mejl.
pre 22 dana, 20:22
Ovo je jedan od administratora mojekrpice.rs/adminmk-248852. Ne znam da li odgovara na poruke, ja nisam nikad slala, ali pokušajte.
pre 22 dana, 20:23
Ili Vandi mojekrpice.rs/vandaf-247652. Nadam se da će odgovoriti i da će rešiti problem. Srećno! 🍀
pre 22 dana, 20:24