Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je dostupno?

Zdravo, devojke. Sve cesce mi se desava u poslednje vreme da dobijem poruku ,,je l dostupno”, da ne govorim o tome koliko su clanice nevaspitane i nemaju osnovnu kulturu da napisu ,,zdravo/ dobar dan” i slicno. U opisu mi jasno pise da su svi predmeti na profilu dostupni i da cim nesto prodam odmah brisem, ali i dalje dobijem poruku ,,je l dostupno”, odgovorim da jeste i onda se vise nikad ne jave ili zamole da snizim cenu, ja snizim maksimalno i nista, ili traze podatke za uplatu, ja posaljem, one nista ne odgovaraju danima. Sta je s ljudima??
pre 8 dana, 05:25
Meni se upravo dogodilo da sam dobila neosnovan negativan utisak od strane članice koja me je pitala stvari koje su napisane u samom oglasu. Nažalost, nije jedina koja ispituje stvari koje su evidentne na slikama i u samom opisu. Ne bi ni to bio problem da nisam imala osećaj šta bi se sve moglo dogoditi nakon potencijalno realizovane saradnje s njom. U međuvremenu sam videla negativan utisak koji ne datira baš iz ko zna koje godine i ko zna kog meseca, u kom je napisano da gospođa traži broj računa, a zatim ne uplati. To takođe ne bi bio toliki problem, jer mi se već dešavalo, a nisam ni prva ni poslednja kojoj se to dogodilo. Meni se, recimo, baš juče dogodilo da je malo falilo da kupim predmet od jedne članice koja bi gotovo uvek iskočila da smanji cenu na predmete koje sam stavila na listu želja. Bilo mi je malo neobično što je ovog puta utekla. Pa nisam odjurila da ostavim negativnu ocenu, jer jednostavno nije po pravilniku. Prema pravilniku, ne bi trebalo da se ostavljaju negativne, a verujem ni pozitivne ocene ukoliko do saradnje nije došlo. Nakon što gospođi nisam odgovorila, ostavila mi je negativan utisak i počela da mi piše, blago rečeno, ne toliko lepe poruke. Nadam se da sam Vas barem malo oraspoložila svojom situacijom 😅
pre 8 dana, 07:15
Kada sam rekla da to ne bi bio toliki problem, mislila sam da mi samo neizvršena uplata ne bi bila razlog za neki poseban zaključak, jer mi se već dešavalo da se saradnja ne realizuje. Više mi se motalo po glavi šta bi eventualno moglo da usledi nakon realizovane saradnje, poput nekih neistinitih tvrdnji u vezi sa samim predmetom
pre 8 dana, 07:17
Meni je skoro jedna trazila podatke za uplatu, htela je da kupi neku torbicu. Ja joj posaljem racun za uplatu, prodje par sati, ja vidim ona ulazi na sajt ali ne uplacuje. Pitam sta bi, jel uplacuje jer imam jos jedan upit, ona napise (pazi sad): nisam sigurna. Ja u fazonu da li si realna. Napisem joj samo ok sa onim smajlijem koji umire od smeha. Pritom neka glupa pitanja, da li je iste boje torbica uzivo. Najgori su mi takvi definitivno, cist debilizam i tracenje vremena...
pre 8 dana, 08:15
I meni se stalno desavaju ti upiti. Isto tako kako oni meni postave upit da li je dostupno za nekoliko dana pitam i ja njih za neki predmet sa profila… kako u tim situacijama znaju da odgovore pa za nekoliko sati opet pisu da li sam i dalje zainteresovana, da li zelim da uplatim jer one za nekoliko dana putuju itd itd 😂😂 Tako da od sad i ja njima vracam istom merom pa da vide kako je. Eto to mi je nekako sad zabavno, a sa druge strane jos me vise nervira trazenje mera i materijala i onda usledi odgovor razmislicu jos malo. Ne razumem sta to znaci, valjda razmisljas da li kupujes pre nego sto maltretiras nekog. Tako da sam iskreno pocela da pamtim te profile u kad im jednom premerim i dobijem takav odgovor vise ne merim A za upit dostupno moja vam je preporuka da i vi njih za njihov predmet isto pitate i ne odgovorite pa valjda ce se opametiti na kraju
pre 8 dana, 08:38
O davanju broja racuna da ne pricam U poslednjih mesec dana kako sam izbacila oko 450/500 oglasa svakog dana imam bar 10 poruka za trazenje racuna. Od 10 poruka jedva da jedna uplati i to je to Nije mi jasno sta ce nekom moj broj racuna ali eto verovatno vole da imaju tudje podatke
pre 8 dana, 08:40
I meni se to dešava. Čak me ispitaju u sitne detalje kao da već nije napisano. Onda samo ispare. Stvarno mi nije jasno ko može da bude toliko dokon
pre 8 dana, 08:47
iz nekog razloga ne radi kvot, pa ću ovako. "JovanaR2207: sa druge strane jos me vise nervira trazenje mera i materijala i onda usledi odgovor razmislicu jos malo. Ne razumem sta to znaci, valjda razmisljas da li kupujes pre nego sto maltretiras nekog" ovakvo pitanje kupca je na mestu i vrlo realno, ako prodavac ne napiše te podatke u oglasu. i dalje je mnogo više normalnih/kulturnih i prodavaca i kupaca, samo što jači utisak ostavljaju oni koji to nisu.
pre 8 dana, 09:03
> anchy00: > Pritom neka glupa pitanja, da li je iste boje torbica uzivo. Najgori su mi takvi definitivno, cist debilizam i tracenje vremena... aha, radi kvot ako ne kvotate osobu koja ima tačku u niku. dakle, pitanje nije debilno, nego je neophodno ako prodavac ne navede informaciju o boji u oglasu ili je boja predmeta i na slikama različite nijanse, što se dešava (različita udaljenost od predmeta, osvetljenje). jednom prodavcu su tražili širinu od dugmeta do dugmeta jakne, što je meni besmisleno, ali, možda, osoba koja pita ima svoje razloge i sve dok je komunikacija kulturna, vredi istrajati u naporu. :)
pre 8 dana, 09:11
Na insta idite na zoishop tacka rs i citajte krindz poruke koje dobija kao online prodavnica. Ono je da se krstite i levom i desnom rukom pa i nogama cega sve ima 😂😂😂
pre 8 dana, 09:37
> sandy89: > Na insta idite na zoishop tacka rs i citajte krindz poruke koje dobija kao online prodavnica. Ono je da se krstite i levom i desnom rukom pa i nogama cega sve ima 😂😂 Citala sam i ono je uzas 😂
pre 8 dana, 10:51
"Jel dostupno?" mi je omiljeno. Ali sam zapravo imala prodaje nakon tog pitanja, nekada su to bile članice koje su bile nove na sajtu pa verujem da ne znaju kako sve ovde funkcioniše. A pošto ovde postoje imaginarni oglasi za navlačenje kupaca ne znam više ni da li je nenormalno pitati. Imala sam razna pitanja, ali sreća pa ako ne odgovaram ljudi se otkače nisam dobijala negativne i ostalo, pa bar sa time nisam morala da se maltretiram. Što se onlajn šopova tiče... svaka im čast, treba znati odgovoriti na one nebuloze tek.
pre 8 dana, 12:02
Ovde tako funkcioniše da moramo da pitamo da li je dostupno. Kad sam napravila nalog i prvi put nešto htela da kupim, nisam to pitala, jer mi se podrazumevalo da je dostupno ako oglas stoji i onda sam pitala da li može lično preuzimanje i dobila odgovor da je predmet prodat. Dakle, pitanje je na mestu ako kupac pita konkretno i nastavi komunikaciju. Nije u redu ako samo pita, pa nestane. To se slažem. S druge strane, smatram da nije u redu obrisati oglas odmah nakon prodaje, bolje je staviti neku oznaku da je rezervisano dok predmet ne stigne do kupca. Ja dajem kupcima priliku da uporede predmet i ne brišem dok mi ne jave da je paket stigao, osim kad vidim da su paket primili a ne javljaju se više.
pre 8 dana, 13:32
I pitanja o boji, materijalu i merama su u redu ako prodavac nije lepo opisao predmet. Meni je bitna dužina, imam u glavi zamišljeno šta ću nositi i kako treba da izgleda. Ako prodavac ne želi da odgovori, ima pravo na to kao što ja imam pravo da ne kupim i da ga zaobiđem. Kad dobijem odgovor, uvek kažem da li odgovara ili ne, a ako čekam odgovor od drugog prodavca, kažem da ću javiti do kraja dana ili sutradan. I javim ako se ipak predomislim. Nedavno sam čekala oko 3 dana na odgovor jednog prodavca, videla sam da se ulogovala trećeg dana i nije odgovorila. Samo sam joj poslala krajem dana da neću više čekati i da ne mora da meri. Ko hoće da proda, mora malo da se potrudi i da bude ažuran, šta mi to znači da mi odgovori posle 5-6 dana, naravno da neću čekati toliko.
pre 8 dana, 13:35
Evo ako niste znale, kad vam istekne licna, blokiraju vam racun 😂
upload
pre 8 dana, 13:36
1 2