Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je dostupno?

Mene je jednom kupac na drugom sajtu pitao za dužinu rukava nekog kaputa. Sve sam drugo navela, samo to nisam. Poslala sam i kupila je. Ne možemo znati šta je nekome bitno. Moja sestra ne volim kad su rukavi mnogo široki, meni to ne smeta, ali zato ne volim krakte pantalone.
pre 8 dana, 13:37
> JanaDordevic: > Evo ako niste znale, kad vam istekne licna, blokiraju vam racun 😂 Da, da, kada istekne licna karta banka daje rok do kada mogu da se dostave podaci nove.
pre 8 dana, 14:39
> JanaDordevic: > Evo ako niste znale, kad vam istekne licna, blokiraju vam racun 😂 rok je 2 nedelje za dostavljanje podataka sa nove lične karte, uplate se mogu primati, ali nije moguće raspolagati tim novcem
pre 8 dana, 15:44
Sasvim je legitimno pitanje o dostupnosti jer nije sve sa profila dostupno, ako je u procesu uplata. Ja prva ne stavljam ni rezz ni prodato dok ne preuzmu i ostavljam mogućnost da se neko još javi jer bude nekad odustajanja od kupovine.
pre 8 dana, 15:45
Pitanje''da li je dostupno'' i kada posle odgovora da je dostupno nema nista ne sekira me. Ali uzimanje tudjih podataka za uplatu i nestajanje, e to me vec sekira, to mi je morbidno. I sa osobama koje su uzele podatke za uplatu i nestale, ne bih saradjivala nikad, Eto, svi oni koji su uzeli podatke i nestali, bez da su napisali da odustaju od kupovine, mogu slobodno da me zaobidju u buduce.
pre 7 dana, 21:07
> MarianneMary: > Pitanje''da li je dostupno'' i kada posle odgovora da je dostupno nema nista ne sekira me. Ali uzimanje tudjih podataka za uplatu i nestajanje, e to me vec sekira, to mi je morbidno. I sa osobama koje su uzele podatke za uplatu i nestale, ne bih saradjivala nikad, Eto, svi oni koji su uzeli podatke i nestali, bez da su napisali da odustaju od kupovine, mogu slobodno da me zaobidju u buduce. Takođe
pre 7 dana, 01:42
Iskreno, potpuno razumem da neko pita da li je nesto jos uvek dostupno, jer mi se desava da clanice idalje vide oglas koji sam stavila u "neaktivan" 🙃
pre 7 dana, 13:29
Ja ranije nisam stavljala mere i kako se nagomilalo stvari, tipa kada stavim 30,40 stvari odjednom sve vala merim, da bi pre neki dan jedna clanica bas tražila mere za tu jednu haljinu koja nema mere sto je ok i treba joj za poklon. Bilo je negde pola 11 uveče i kaže ona Aj pošaljite mere i da sutra vas muž koji inače radi u Bg, ponese. Kažem ja, gospodjo ja vam sad sigurno posebno sa malom bebom u pola 11 uveče neću meriti, možda sutra ako stignem jer muž krece kasnije na posao jer ja imam doktora. Gledam ja profil i pitam a zar vi niste za tu istu haljinu pitali pre godinu dana i tražili mere, kaže ona da. Kažem ja pa prelistajete poruke da nadjete, ona ogugla. Ja sutra dan jurila i nadjem, muž krece i zovem je ja jer je ostavila tel. Dobar dan-dobar dan. Muž sad krece mere haljine su te i te, ona kaže aaaaaaaaaa, doooobro, ali neka je ne nosi, uzecu ja drugi dan. Kažem ja ok, nisam trebala žuriti ali on 2 nedelje putuje po Srbiji ima sastanke, kaže ona neeeeka meni to treba za poklon 1. novembra. Pita ona a šta je sastav a sve sam to pre rekla, kažem ja Poliester i elastin, kad ona aaaaaajooooj ali ajde mada ne znam….a koje su boje, ja kažem pa vidite sve boje na slici, ne ne kao vi recite 😭 ja kažem.
pre 7 dana, 15:41
Nastavak jer je poruka predugačka: Pita ona a ima dugmadi ja kažem da, ali na njima se jedino vidi da nije nova nova. Kad ona ma dajte pa sto niste rekli, a gledajte ona pre godinu dana pisala i muk, pa meni treba za poklon. Kažem ja ok treba za poklon ali ja ne znam gde mi je glava, haljina nema etiketu. Kaže ona pa trebali ste misliti kad sam rekla da je za poklon. Pluuuuus tražila je popust na početku koji sam odmah dala. Na sve to sam joj ovako rekla: molim vas da ako možete samo Ne gledate više moj profil, niti mi pišete, ja sam debil sto kada sam se setila vas da ste već pitali za tu haljinu nastavim konverzaciju, a posebno sto ste oguglali na to da imam malu bebu i da ste u pola 11 tražili mere bez pardona. Sad gledajte ooooona je ostala u soku kako ja njoj tako nešto kažem. Muž je bio šokiran sve je slušao na spikerfon i rekao daj šta se nerviras i rekao još jednu stvar, hvala Bogu da ja nisam nosio haljinu toj ženi 😃
pre 7 dana, 15:42
> Kejt698: > Iskreno, potpuno razumem da neko pita da li je nesto jos uvek dostupno, jer mi se desava da clanice idalje vide oglas koji sam stavila u "neaktivan" 🙃 Mislim da retko kome ovde smetaju pitanja o dostupnosti predmeta, merama, snizenju ili sta god, vise je stvar u tome da posle odgovora vecina samo ispari. Pogotovu kada neko uzme podatke za uplatu i nestane, meni je stvarno neshvatljivo da je toliko tesko reci odustala sam od kupovine
pre 7 dana, 18:54
Odgovorno tvrdim da za ovih deset godina koliko sam na krpicama ima sve vise neodgovornih clanica.. Vecina mojih saradnji su bile divne devojke ,sa mnogoma sam se licno upoznala i ponovila saradnju..Ali postoji i ova druga strana.. Da li je dostupno- ispare? traze mere- ne udju 5dana profi ? traze prelazak na telefonsku komunikaciju za video i mere -nekultne da se samo zahvale? Najgore su ove dodjemo do podataka za uplatu bez namere,i onda zadrzavam nekom predmet-opet ispare ????🙃 Pri tom za sve stavljam rezevisano,skidam prodano , kod mene je azurirano sve.. Postavlja se pitanje : Zasto gubite svoje i tudje vreme ako nemate nameru za saradnju ???? Desava mi se takodje da dobijem gomilu nekih poruka u gluvo doba noci ,izgleda da je nekim bas dosadno🦉 pa opet posle mog odgovora nista.. Vrhunac je bio nedavno , trazila mi je osoba bez utisaka rezervaciju na dve nedelje.. Za taj predmet imam svakodnevna interesovanja,rekla sam da moze ali samo uz kaparu ( inace nisam praktikovala ) ,posle par dana zavlacenja je uplatila dogovorile smo se za odredjen datum..Nije se javila u dogovoreno vreme ,tek posle 18dana ( ukupno vise od mesec dana zavlacenja ) kad sam se inace ja vratila sa odmora ,pise ona , ostavlja broj telefona , moli da uplati ostatak. I tad joj izadjem u susret prosto bilo mi je krivo da neko izgubi i kaparu,ali ona opet ne ulazi na poruke i telefonski poziv se ne javlja😅😅😅 Jako neozbiljnooo, neprofesionalnoo.. Ili prosto to je takav tip osobe,mislila sam treba da trazite kaparu cesce pa ce se udostojiti . Neki jednostavno prokockaju svoju sansu 😢
pre 6 dana, 21:04
To mi se dogodilo pre dva dana. Ustvari, mislim da je osoba koja je poslala to pitanje a posle ništa, ne postoji, samo privlačila pažnju na svoj profil. Sigurna sam u to jer samo prodaje slične stvari, i nije kupac. Tako das postoje ta mala lukavstva, besmislena.
pre 5 dana, 17:31
1 2