Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nesigurne članice

Već mi se desilo nekoliko puta da me neka članica pita za korekciju cene, nakon čega ubrzo odgovorim da može (uglavnom može, lagana sam za dogovor), i članica se više ne javi… baš mi nije jasna situacija?
pre 7 sata
To se, nažalost, dešava svakodnevno. Ni meni nije jasno da li samo pokušavaju nekome da troše vreme ili se predomisle, shvate da im je novac potreban za nešto drugo, ali mi se ipak čini da dosta njih to zapravo radi iz dosade. Naravno, neko se i predomisli, ali je onda sasvim korektno da to i napiše, a ne da nestane bez traga. Ne znam koliko dugo ste u trgovini, ali ukoliko preferirate da Vam se novac uplati unapred, pre samog slanja paketa, budite spremni na to da će Vam mnogi tražiti podatke za uplatu, bez namere da uplate novac
pre 3 sata
Bilo bi ok da kad iscimaju,kazu da hoce,traze mi broj racuna - da isto tako samo napisu da su odustale a ne nestanu! Meni je to neshvatljivo… meni se stalno to desava i odlucila sam da ko mi trazi broj raciuna i moje podatke i vise se ne javi, da ostavim komentar jer stvarno je mnogo dokonih
pre 1 sati