ozitivne strane ovog proizvoda:
- Lijepa mješavina 3 prirodna ulja,
- Divan miris,
- Sporo se troši,
- Definitvno njeguje i štiti kosu.
Negativne strane:
- Cijena (plaćeno 20e),
- Miris se ne zadržava dugo na kosi.
Velnea macadamia nut ulje
Ulje dolazi u bočici u 100ml, žućkaste je boje, srednje guste konzistencije. Proizvođač kaže da je ulje namijenjeno slaboj kosi koja se lomi. Što se tiče prirodnih sastojaka, na trećem se mjestu nalazi ulje suncokreta, a tek posle silikona i ulje makadamije. Otkako sam kupila ovo ulje, nakon svakog pranja mackam na vrhove prije i poslije feniranja. I baš prija mojoj kosi, ne otežava je i ne masti, ma koliko da stavim. Po efektu na mojoj kosi, može da parira čuvenom Orofluidu. Na duže staze ne mogu da tvrdim ali do sad sam prezadovoljna njime.
Pozitivne strane:
- Cijena (oko 3e),
- Sastav koji nije prepun silikona,
- Ima prelijep efekat na kosu,
- Veće pakovanje.
Negativna strana je to što mora više da se stavi u odnosu na Orofluido. Što opet i nije toliko strašno jer je pakovanje dva puta veće.
ozitivne strane ovog proizvoda:
- Lijepa mješavina 3 prirodna ulja,
- Divan miris,
- Sporo se troši,
- Definitvno njeguje i štiti kosu.
Negativne strane:
- Cijena (plaćeno 20e),
- Miris se ne zadržava dugo na kosi.
Velnea macadamia nut ulje
Ulje dolazi u bočici u 100ml, žućkaste je boje, srednje guste konzistencije. Proizvođač kaže da je ulje namijenjeno slaboj kosi koja se lomi. Što se tiče prirodnih sastojaka, na trećem se mjestu nalazi ulje suncokreta, a tek posle silikona i ulje makadamije. Otkako sam kupila ovo ulje, nakon svakog pranja mackam na vrhove prije i poslije feniranja. I baš prija mojoj kosi, ne otežava je i ne masti, ma koliko da stavim. Po efektu na mojoj kosi, može da parira čuvenom Orofluidu. Na duže staze ne mogu da tvrdim ali do sad sam prezadovoljna njime.
Pozitivne strane:
- Cijena (oko 3e),
- Sastav koji nije prepun silikona,
- Ima prelijep efekat na kosu,
- Veće pakovanje.
Negativna strana je to što mora više da se stavi u odnosu na Orofluido. Što opet i nije toliko strašno jer je pakovanje dva puta veće.