Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Zdravlje /

Bolesti /

problem sa sinusima

Imam i ja problem sa sinusima najgore mi je ovo vreme i ono iz toplog u hladno ili obrnuto svake godine idem na more kao dobro je ali ne pomaze svasta sam koristila ali opet to je sve trenutno e sad planiram nesto drugo.. drug vec godinama imao problem sa sinusima nigde bez maramice, lekova,sprejova cuo za nekog dekicu iz Kragujevca da leci otisao kaze neke trave cajeve sta li vec mu je stavljao u nos i eto treca godina on nema problema sa sinusima tako da cu i ja morati i to da probam [:osmeh]
2013 11 23
ja sam cula za dekicu iz jagodine da leci sinuse [:tuzan]
2013 11 23
O sinusima bih mogla danima.... To mi je familijarno,iliti nasledno po babine linije. Ja,otac, oceva sestra,njihova majka i njen otac. SVI! Zamislite ceo zivot puna slajma?! E sad,ima raznih problema sto se tice sinusa... A ja oneme pricajuci koliko to ne treba zanemarivati i kolko je njihova ispravnos jako bitna za opste zdravlje! Iako su mi zivot unistili,mene sinusi nikad nisu boleli. Takva vrsta oboljenja se obicno naziva "podmukli" Oni "SAMO" cure-non stop! Onda se to lepo sliva po grlu i krajnicima istvara predivne uslove za bakterije i kojesta. To dovodi do otkazavinja krajnika i bolva u celom tom predelu.
2013 11 23
Nakon odkazivanja krajnika,ili kako to vecina orl specijalista naziva "truljenje",a krajnici i dalje cure,bakterije se i dalje lepe...krajnici sve to lepo i kulturno sprovode u ceo organizam. Onda se bakterije poput infekcije taloze u plucima, ZGLOBOVIMA, bubrezima, srcu i u krajnjem stadijumu na mozgu!
2013 11 23
Alternativnih metoda vazda! Neke pomazu neke ne...kako kod koga... Po meni je zakon morska voda! Tacnije usmrkavanje morske vode. Svake godine na moru ostavim cisternu slina. I mirna sam mesecima. Sama pravim kapi od belog sleza. Isto odlicna stvar a jeftina. Lako se prave,ali jejako bitno nacin na koji se stavljaju kapi i posle duva nos. To mi je pokazao alt lekar u Kg za sinuse,mozda ste cule,zovu ga Make. Leci cajevima,ljudi iz celog sveta dolaze kod njega. Mom drugu je zivot spasao,ali ne i baki tati i meni.
2013 11 23
@lovesilver mislim da je to taj covek o kome pricam iz Kg [:osmeh] stvarno leci [:osmeh]
2013 11 23
Da se nadovezem na vasu pricu posto sam iz Kragujevca . Postoje dva coveka u Kg-u i oba uspesno lece sinuse. Jedan je taj deka koga pominjete, a drugi je bioenergeticar. Znaci, pouzdano znam da pomazu oba i nema greske ako se odlucite za bilo kog od njih . Ono sto ja mogu da ucinim, ako je neko zainteresovan, da pokusam da nadjem njihove brojeve telefona pa lepo pozevete i pitate sve vezano za vreme i nacin lecenja . Ako ima zainteresovanih , kazite da s ne cimam bzv i trazim te brojeve .
2013 11 23
Ja sam isla sa tatom i bakom. Zovu ga Make, leci tajnom mesavinom cajeva uz antibiotike. jako je fin covek i supruga takodje. Moj jako dobar drug je bio kod njega bas davno,imao je bolne sinuse,otekline,ma katastrofa. Nije mogao da gleda bukvalno. Oticala mu je cela glava sa neverovatnim bolovima. Bio je kod njega samo jednom,pre skoro 10-ak godina, i od tada se bukvalno nije ni prehladio,ma ni nos izduvao. On tako kaze. Nasao mi je broj,istog sekunda sam zvala i zkazala za nas troje. Celu noc nisam spavala od uzbudjenja. Jedva sam cekala da odemo!!! U nasem slucaju je to bilo bacenih 100 evra,jer nama ni za 1% nije bilo efekta. Ni tati ni baki ni meni! Covek mozda i pomaze ali ne 100%. Izgleda kako kome...
2013 11 24
@ lovesilver - bas bezveze [:sokiran] Prosto neverovatno da ste isli svo troje i da bas nikome nije pomogao [:vrtoglav]. Ja sad nemam pojma kako se zove taj sa cajevima, ali ako je u centru, kod Prve gimnazije onda je to taj , a ovaj drugi -bioenergeticar je u okolini Kg-a, tacnije selo Male ili Velike Pcelice, nisam sigurna . Da li si isla kod tog koji zivi kod gimnazije ? Ako jesi , nacicu ti broj ovog drugog, mislim da cak negde i imam zapisan, lepo zovi coveka i objasni kod koga si isla i sta ti je radio i budi sigurna da ce ti sam reci preko telefona da li ima svrhe da dolazis ili ne , nije od onih koji bi da uzme pare. Ja u tog coveka imam bezuslovno poverenje , mada sam bila iz sasvim drugih razloga i meni je bas pomogao. Sta te kosta da pozoves i popricas. Cak i ako resis, neka ide jedno od vas pa ako ima efekta lako ce ostali.Bar je vama blizu da dodjete iz Arandjelovca. Mozda bas on moze da pomogne, ko zna [:sokiran] .
2013 11 24
E to je taj kod gimnazije. Make. Da mi drug nije rekao da mu je pomogao,pomislila bih da je sarlatan. Fin je covek,ali ja vise slina izbacim na moru i sa kapima koje pravim (i on pravi i preporucuje iste) nego sto mi je on izbacio za tih sat vremena. Ja bih isla i u Australiju zbog ovoga. Tako da ako se setis,pusti br u inbox od tog bioenergeticara.
2013 11 24
Siguran lek su morski krastavcici.....pripremite kesu,24h curi kao iz cesme uz non stop kijanje,,,ja sam ih tako izlecio.....izgubio sam telefon nazalost,,,,pogledajte na net-u,mozda ih neko gaji i zimi...svako dobro
2013 11 26
Milane jel mozes malo vise o tim krastavcicima???
2013 11 28
sutra cu svratiti da vidim sta je sa gospodjom,posto se na telefon ne javlja....znam da se iscedi par kapi kroz gazu,po kap u svaku nozdrvu i usmrces...javljam vam se sigurno
2013 11 30
Hvala!! Ocekujem!!!
2013 12 01
Bio sam ,tek na prolece ce imati,jer zimi ne mogu da opstanu,veoma su osetljivi,ne uspevaju na sobnoj temperaturi,a kada se uberu,moraju odmah i da se koriste,bukvalno ni dva dana,odmah se osuse.... zao mi je,ako mozete izdrzite do proleca ili potrazite recimo na moru,tamo je jos uvek toplo,,,,
2013 12 01