Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ljubitelji zime i najlepsih praznika :3

Zanima me da li sam ja jedina koja nije normalna sto se tice zime i novogodisnjih i Bozicnih praznika ili ima jos ljubitelja istih? [:lepota] Da li volite da kitite kucu i da dekorisete? Posaljite neke ideje sa interneta ili vase. :) [slika:e8e44bbe-fa62-47cd-9d2a-c4ba0984fb1d] [slika:1fc98129-e686-45be-9ccd-d76174dc120d] [slika:ee46c625-d71c-491e-835c-b3f1d2759916] [slika:f83ad9e9-6a29-4240-8e8a-8c0537c41145] Licno sve ovo jako volim i jedva cekam da se okiti i grad i mi da pocnemo sa kicenjem. :3
2013 11 24
obozavam taj period,obozavam ukrase lampice-svetiljke
2013 11 24
Ta sam! Obozavam zimu,sneg,praznike,kicenje,setnje..... Kada sam bila mala pravila sam ukrase za jelku,koje imam i dan danas [:stidljiv]
2013 11 24
Ja se tako rastuzim kada me ljudi pogledaju cudno i kaze juu boli me uvo da kitim kucu... A ja sva ko malo dete xD pa mi ih dodje zao [:tuzan] [:sokiran]
2013 11 24
Takvih je cini mi se sve vise [:tuzan] Dosta njih poznajem koji to ne rade a i ne raduju se tome..
2013 11 24
Pa i ja. Zato mi je i palo na pamet da pitam ovde devojke da li vole ili ne. Vidim ima nas tri xD Mada mislim da je ljudima koji ne vole praznike zivot pomalo siv. Mislim da cu jednog dana biti gora od moje dece xD
2013 11 24
O da, moji omiljeni praznici! Kad pocnu da kite grad, kuce, prodaju novogodisnje ukrase, sijalice, jelke, cestitke, i da emituju novogodisnje reklame, srecna sam ko malo dete! [:keziti] [:keziti] [:keziti] cak se radujem i sto ce uskoro poceti pripreme za Novu god, znaci od oktobra negde pocnem. [:smejuljiti]
2013 11 24
Pa i treba tako. Srecan je onaj ko zna da sacuva nesto detinje u sebi, a ne da na zivot gleda kao da mu je dusa stara. Meni je ocaj kako izgleda kuca kada se sve skloni. Sad sam gledala neke snimke iz NYC. Tamo sve vec okiceno :O
2013 11 24
Ja volim zimu, jer sam zimsko dete. [:osmeh] Rodjena sam 2. decembra, po najvecem snagu, pa verovatno zato. [:lepota] Cim pocnu Coca-Cola reklame na tv-u, mene uhvati neka euforija i skontam da se blizi NG. A isto volim kad su ulice i objekti okiceni pred NG. [:osmeh]
2013 11 24
Praznici su jedini razlog zašto volim zimu! [:lepota] Inače je stvarno mrzim jer mi je uvek previše hladno. [:plakati] Ali ništa lepše od svetlucanja. [:stidljiv] Obožavam da brojim koliko prozora na zgradi preko puta moje je okićeno lampicama. [:smejuljiti]
2013 11 24
To mi je omiljeno doba godine - danima vec gnjavim muza pricom o poklonima za decu i ukrasima, i da li cemo ovog puta pravu jelku ili staru vestacku [:smejuljiti] Cak sam pre neki dan otisla do garaze da proverim da li su ukrasi i ukrasne grane na broju i da li je sve ok sa njima [:smejati]
2013 11 24
hahahah :D i ja sam juce trazila neke trake koje mi trebaju za ukrasavanje. Imam mnogo ukrasa, znam samo da hocu jos zvezdice da kupim tj pahuljice i lampice ka mreza ( ne bukvalno one kao mreza, te mi se ne svidjaju), vec one sto padaju ko ledenice. Bile su prosle godine kod kineza a ja idiot nisam kupila -_-
2013 11 25
Ja moram da se pohvalim da smo mi (muz i ja) jos u subotu navece okitili jelku, nismo mogli vise da cekamo i sad uzivamo.
2013 11 25
Ja ne volim zimu, iako sam zimsko dete, ali obozavam taj praznicni duh i jedva cekam da krenem sa kicenjem jelke i kuce. Ukrase imam ali cu morati da kupim novu jelku, kad smo vec kod toga, da li znate koliko su one od 2m ali sa gustim granama? U mom selu toga nema, kineskinja gleda da nas odere za one bedne minujaturne, a izgledaju kao olindrane macke [:vrtoglav]
2013 11 25
Okitila jelku? :3 Jooooj [:lepota] ja sve mislim da cu za vikend da se bacim na kicenje mada opet :( imam toliko da ucim da ne znam bas da li ce to biti moguce. MDrangulije ne znam u kom si selu? U Novom Sadu ima bukvalno svuda. Pogledaj metro, tempo, dis, i naravno svim vecim radnjama za kucu :)
2013 11 25
1 2