Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Treba mi savet frizera ! :(

Ili nekoga ko mozda zna odgovor na moje pitanje Da li plava kosa sa blajhanim pramenovima moze da POZELENI ako se odmah prefarbam u smedje? [:plakati] [:plakati]
2013 11 26
Ako se ofarbas smedjom koja u sebi ima malo crvene- neces biti zelena. [:osmeh] bilo koja druga( koja sadrzi sivu) vuce na zeleno.
2013 11 26
A neutralne, tipa boja cokolade? ona nema nista sivkasto? Jojj missjones hvala do neba i nazad, kad sam cula doslo mi d'umrem [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 11 26
ako se farbas u tamno smedje nema sanse, primice ti odmah smedju boju [:osmeh]
2013 11 26
hope so, bas mi je zvucalo kriminalno da moram da cekam da mi svi pramenovi odu sa glave, hvala mina [:osmeh]
2013 11 26
A jel' smem da se nadovezem mojim pitanjem ? mene interesuje blajhanje 'uradi sam' .. jednom sam to radila na farbanu crvenu , stavila blansh samo i ispala - zuta kao pile ! sad sam prirodna , tj. smedja ... imam ultra kratku kosu , pa hocu da je 'pobelim' .. odnosno ona platinasto plava , tj bela boja. interesuje me kolko da drzim blans , posle njega da li da farbam u platinu ili neke prelive .. itd hvala unapred i izvini na upadu na temu [:osmeh]
2013 11 26
problem je kod ispiranja boje koje je neizbezno jer je podloga takva kakva jeste.potrebno je kosu ofarbati neka 2-3 puta celu da se boja fiksira [:osmeh]....cokolade cesto sadrze malo sive [:poljubac] nikako boje sa brojem 1 na kraju ili E
2013 11 26
Ako ti kosa pozeleni, preporucujem ti da kosu operes kecapom pa samponom :) Ako ne uspe iz prvog pokusaja, i sledeci put kada je peres, operi je kecapom :)
2013 11 26
milena slobodno, kad je divna missjones vec voljna da nam pomaze [:lepota] hvala ti puno, moja drugarica je otvorila frizerski salon pre par meseci i sad sam joj pokusni kunic, tako da bih vise volela proverenu informaciju [:osmeh] ne mogu vise da budem plava, eto i to sam probala ali nisam to ja [:stidljiv]
2013 11 26
jao minja koliko sam se smejala [:smejati] nikad nisam cula za to sa kecapom, jesi probala? jel stvarno pomaze? [:poljubac]
2013 11 26
:D I meni je bilo cudno, ali tako je :D Pomaze, jer je moja mama imala taj problem :D Farbala se, ali jopj kosa bukvalno zelenila o.O I prala je nekoliko puta kecapom i pomoglo joj. E sad. Njoj se to desilo zbog sunca, ali isto je zelenila, tako da nista ne gubi ako pokusa :)
2013 11 26
ovaj forum je jedna divna korisna stvar [:smejati] hvala devojke puno na savetima! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 11 26
milena ja mislim da je najbolje da ili odes kod nekog frizera, uzece ti neku smesnu cifru posto ti je kratka kosa, ili sama probaj ali onda proveravaj obavezno s vremena na vreme kakva je boja, ja nikad ne bih smela sama blans na glavu, samo bih cekala da mi otpadne kosa [:osmeh]
2013 11 26
pa i nije smesna para , od 600 do 900 dinara su mi trazili .. I to sam obisla 5-6 salona. strasno !
2013 11 26
Ja se slazem sa Tinom [:osmeh]
2013 11 26
1 2