Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Tetovaže i pirsinzi

USPUT, ovo je odlicna prilika da pitam - da li postoji neko ko ima jako puno kose (tipa bas punu kesu), ali ne na klipse ili tako nesto, nego svoju kosu koja opada ili ako se neko sisao pa ostavio rep itd. ili mozda dredove koji su iseceni i ne zna sta ce sa njima? Da se dogovorimo oko cene jer mi bas treba mnogo kose jer radim dredove dugacke celu kosu i potrebna mi je cista duga kosa.
2013 12 17
ja i muzic imamo po jednu...ja sam dozvolila da me tetovira mlad decko,a onda posle 7 dana prebojila i prepravila.nema tog bola koji se ne moze izdrzati za nesto sto zelimo.evo ja sam vret tetovirala na jos svezu tetovazu i nije me bolelo.samo me nervira sto ljudi sebi daju za pravo da me zaustave na ulici i pitaju " sta ti je to i sto si to uradila?sta znaci?" u jednoj prodavnici mi je prodavac rekao " koji si ti kreten sto se crtas" a prvi put me vidi. slike stavljam posle...
2013 12 17
Imam tri tetovaze,na oba ramena i na vratu.Jedan pirsing na nosu....i niko mi nikad nije nista lose rekao u vezi jih,samo su se divili [:poljubac] A bol nisam osecala jer je majstor utrljavao neku mast kola deluje kao anestetik...nije bilo ni krvi [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 12 17
RedCat... rakovo sazvezdje? Ko je rak? :3 [:lepota]
2013 12 17
Imam dve tetovaže i još par u planu. Pirsing bih volela, ali se bojim [:tuzan]
2013 12 17
Pirsing u nosu:) Ranije sam imala veliku zelju da se istetoviram ali kako sam starija nesto mi ta ideja izmice..Inace volim nesto sto je umereno,ne svidja mi se kada devojke imaju previse tetovaza ili prirsinga na telu,a takodje mi se ne dopadaju ni tetovaze u boji..
2013 12 17
Ja sam dupli rak [:osmeh]
2013 12 17
Da li neko ima iskustvo sa busenjem gornjeg dela uveta gde je hrskavica...neki kazu da to spada pod pirsing ...ja bi to da uradim...ali se bojim da li postoji neki rizik ili ne sto ?? [:stidljiv]
2013 12 17
imala sam ja...boli i postoji rizik ako ne probusi lepo hrskavicu mozes da ogluvis ja imam na oba uveta.... [:poljubac]
2013 12 17
A jaooo pa sad se bas bas bojim :(
2013 12 17
Sonia, ja hoću bikovo sazveždje pošto sam bik u horoskopu i volim zvezde. A ovo sa rakom sam našla na Pinterest-u, to mi bila inspiracija za tetovažu. :) Ovako izgleda bik [slika:07935606-6a2e-4be4-ba9a-869d50401fee]
2013 12 17
nemoj se bojati...skupi hrabrost i idi...boli i prodje....neces moci da spavas na tu stranu gde ti je probuseno uvo bar 5 dana dok ne zaraste lepo...
2013 12 17
Ali ipak postoji rizik :/ gde najbolje to raditi ?
2013 12 17
pa u zlatari nekoj oni isto buse... [:poljubac]
2013 12 17
Nije mi toliko bitna bol ...koliko se bojim da nece dobro uraditi....razmisliti moram jos...hvala na savetu [:poljubac]
2013 12 17