Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Tetovaže i pirsinzi

i ja imam 3 tetovaze i pirsing na jeziku,pupku ispod usne i obe hrskavice.... [:poljubac]
2013 12 17
Divna tema! [:lepota] Imala sam na nosu par godina pa sam skinula jer je poceo da mi smeta kad se umivam, skidam sminku, spavam, bas je poceo da ispada.. Imam i na jeziku i njega ne planiram uskoro da skidam! :)) A tetovazu necu da radim dok ne shvatim da je to nesto sto cu morati da trpim na sebi do kraja zivota, tipa za 50 godina cemo vidjati gomilu baba na plazama sa tribalom iznad dupeta.. [:vrtoglav]
2013 12 17
Za sedamnaesti rodjendan sam dobila mindjusu koja se kao stavlja na nos bez busenja,probala i odlucila da ga sama probusim.Bio je to jako bolan i dugotrajan postupak :) Taj pirsing odavno ne nosim,imam jos samo na pupku.Imam i tri tetovaze od kojih jednu planiram da uklonim ili popravim jer je izbledela.
2013 12 17
@MilicaVaugahan divna tetovaza sa macom! :) Imam pirs na jeziku i uvetu, a imala nekad i na nosu :) A shto se tetovaza tiche, za sad samo 1 na dnu stomaka, planiram da sharam rebra/struk, samo se plashim da ce me izbaciti iz kuce nakon toga xD [slika:c66fe16e-f1b6-45af-a4ce-6dd1b4035997] [slika:08e67c4e-f69a-4de8-b171-c26691158a69] [slika:d4d8e39e-1288-45b2-832d-d9b0fdf1dbb3]
2013 12 17
Ja sam imala pirsinge u hrskavici i u nosu, ali su mi dosadili vrlo brzo pa sam ih skinula, jedno vreme sam htela da busim obrvu ali mi to jenjava kako sam starija... A sto se tetki tice, zelim da tetoviram risove stopala, tetovaza ima znacenje za mene, nije tek tako odabrana, suzila sam vec i izbor majstora na 2, obojica su podjednako dobra tako da mi nije ni bitno kod kog cu, jos samo pare da skupim :D
2013 12 17
A pitala sam jer sam ja rak :D Vesna ja nisam dupli. Jarac sam u podznaku. Ali nije mi bas jako drago sto sam u znaku rak xD
2013 12 18
@GirlInTheAir nemoj ni slucajno da busis hrskavicu u zlatari! Vidim da si iz Subotice, ne znam nikoga tamo.... Ako se odlucis da busis hrskavicu idi u salon gde se rade pirsinzi i tetovaze... Ako nekoga interesuje o pirsizima i tetovaza neka slobodno pita, dosta sam upucena u tu temu <3
2014 03 19
Imala sam na nosu ali me je nesto prosla volja. Upravo iz tog razloga sam i odustala od tatoo-a za sada. Sta ako mi i ona dosadi? :D Od tetovaza obozavam one male na bokovima i stopalu.
2014 03 20
Imam" spooky" zekicu na clanku (mada se ne vidi bas dobro na slicici, potrazicu bolju) i "werewolf" iliti "wolfangel" runo na ledjima. Pirsing imam u nosu, jeziku, pupku, usnoj hrskavici i nekoliko rupica redivno u jagodicama uha. Nije mi dosta,pogotovo ne tetovaza. :) [slika:cd469586-a579-4ad2-92c4-961473690f51] [slika:c9535692-e45b-4a8b-beb1-e8f418e89e2c]
2014 05 01
U, opet tema o tetoviranju :D uvek zabavna! <3 Ja imam kapkejkove na stopalima, My Little Ponyja preko desnog lista, portret Barbike na butini, naucitke zvezde na kukovima, sidro na noznom palcu, planetu Gallifray (simbol) na domalom desne i Bartonovsku karikaturu andjelchicja na rebrima. Vecina tih ce se jos siriti i doterivati a imam u planu da zapocnem jos nekoliko vecih projekata. Umetnik sam i performance artist, pa mi posao omogucava da se zvrljam, bushim i furam kosu u duginim bojama. Imala sam 5 pirsinga, izvadila sam 3 (pupak, jezik i usnu sa strane), ostali su mi septum i labret (usna sredina)... bridge mi se jako dopada ali mi nije prioritetan sad, izbushila bih ponovo usnu sa strane...
2014 05 01
Videla sam te u temi "kako izgledate" i odmah mi je za oko zapao stajling. :) "Good bless" da nas ima vise koji sledimo intuiciju za individualnoscu a ne "modu". Da li si imala nekad probleme oko dobijanja posla zbog imidza u sredinama punim predrasuda?
2014 05 01
Dok sam radila letje poslicje sam jos i izgledala ok, eto imala sam samo roze kosu veci deo zivota :) hahaha. Prve dve modifikacije su mi bile pirs na pupku i jeziku, pa se to nije videlo, a od sledece godine sam vec pokrenula svoj studio i od tad nisam vise morala da brinem o tome sta ce ko reci. Predvodim trupu vazdusnih akrobata i radim kostime sa razne vrste performera (studiram modni dizajn inace, ali ne pratim modu nesto preterano), tako da je u mom poslu i pozeljno da izgledas sto interesantnije, pogotovo sto dosta nastupamo :D
2014 05 01
Sta reci osim vrh! :) Velika je stvar u zivotu raditi ono sta volis! Secam se dasa jednom radila u "otmenom" restoranu gde su cak i muskarcima branili da nose diskretnu malu mindjusicu u uhu. Za mindjusu u nosu su mi "progledali kroz prste", izresetane usi sam sakrivala kosom kao i sve ostalo, dokle god jedan dan nisam otisla kod frizera sa idejom da mi uz dugacke siske od napšred, pozdadi osisa "tarzanku" koja je na krjau bila ekstremna cirokana jer se mastoviti frizer zaneo. :) Za divno cudo, proslo je i to jer me je gazdarica gotivila, s tim da sam te duge siske kacila snalama za zadnju "osovinu" kose dok sam na poslu, kao kad oni prirodni celavi matorci skrivaju skalp. xD
2014 05 01
E to je to. xD Mada ovom ciki zaista ne polazi za rukom. :) Evo bolje slicice mog zekice. Razlika sada jeste sto sam dodala i malo crvene boje na vrh satare. First blood! :) [slika:0c53a661-b92f-4c98-a888-2ddb4b5ff43d]
2014 05 01
Ja sam neke moje kacila na drugu temu o tetovazama, al evo ih i ovde :) ovo mi bila prva [slika:7dd56ad8-f8cd-4316-ac6f-130e0f11ed10] Ovde se vidi i zvezda, i jedan kapkejk i nedovrseni poni [slika:1865d260-4485-465a-8363-415152148b89]
2014 05 01