Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

bajbaj bubuljice :D

mislim da sam pronasla lek!!!! sreca radost [:lepota] imam poprilicno problematicnu kozu,onako ni masna ni suva nesto sacuvaj boze a bubuljice izlaze li izlaze i sve i svasta sam probala bukvalno. posto se keva zanosi s tom kozmetikom i ove zene oko nje kupovala mi je sve i svasta,ja sam sebi uzimala sve sto sam mogla iz apoteke jer ipak vise verujem apotekama nego tim losionima i kremicama iz ne znam kojih sve kataloga aliiii.... keva mi kupi pre oko 2 nedelje neki losion za ciscenje lica iz onog yves rocher i neku rusku kremicu sa nekim peptidima i da kucnem u drvo za sad mi se lice poprilicno iscistilo, vise su mi pomogle te stvarcice iz kataloga od dobro poznatog doroslovca kog preporucuju i kozmeticari xD e tako ja sam morala da podelim svoje odusevljenje sa sirokim narodnim masama,jos samo da nadjem puder koji mi odgovara i mislim da cu da budem prelepa!
2013 12 20
ja koristim koziji sapun sa pilingom, u apoteci je oko 70 din. i meni je jako pomogao :)
2013 12 20
Ne znam da li smem da ti preporucim puder posto je profesionalni, nasa draga sminkerka Vesna mi je rekla da ce mi kad tad napraviti probleme ali ja ga koristim vec 2 god i ni tackicu mi nije napravio, a u proseku ga nosim oko 15h dnevno, i jos perfektno pokriva :) to je moje otkrice veka, ja imam gomilu flekica od bubuljica i pokoju ako pipnem lice, tako da mi je ovaj puder spas :) pri tom imam uzasno osetljvu kozu. Eto napisah ti ja referat ali hvalim taj puder kao luda, ja ga obozavam, a i znam koje su muke kad je lice problematicno.. [:poljubac]
2013 12 20
meni treba tako nesto....od kako sam zatrudnela, izlaze mi bubuljice po vratu ali srecom onako skroz gore visoko ispod brade, tako da se ne vide kad ih nasminkam ali poludecu, nikad u zivotu nisam imala bubuljice pa cak ni u pubertetu [:plakati]
2013 12 20
daj reci koji je :D ja inace ne koristim puder,bas retko,kad se osecam ruzno onda stavim da se osecam kao lepotica hahaha za sad sam koristila samo one mejbilajn afiniton ali meni je to nekako kao ona bb krema jos mi se razliva po faci ne znam. koji je taj koji ti koristis? :D
2013 12 20
ja sam imala u pubertetu ali samo po celu,i ono kad treba da dobijem onda se nacickaju po bradi ali ovo sad je haos,ima ih i po celu i po bradi i po obrazima i po vratu apsolutno svuda,ali ovo mi je stvarno najvise pomoglo od svih cudesa koje sam probala. koziji sapun meni nije nesto bitno pomogao,pomagao mi je jedno vreme onaj doctors sapun iz apoteke on je oko 150 dinara ali to samo kad se onako malo upali po koji mitiser ali ove akne ili sta god da je ne pipa uopste. xD
2013 12 20
[slika:c0ac135a-63ad-4730-983f-f1b1469ba6f6] najbolja stvar IKAD, sve moguce pudere sam isprobala pre njega, i sad sam konacno u ljubavi sa svojim nasminkanim licem. [:lepota] Jeste mu cena malo jaca, 1600din, ali treba jako mala kolicina za odlicno pokrivanje, mozes da stavis i dva sloja za savrseno pokrivanje, meni traje jako dugo. [:poljubac]
2013 12 20
I da napomenem, svaki Max Factor osim ovog mi izaziva bubuljice, ovaj je napravljen i za osetljivu kozu. Necu vise da ga hvalim, evo dosta :)))))) ako ga uzmes javi kako ti se svidja obavezno :)
2013 12 20
ma ja sam u frci jer ne znam sta smem da koristim, reko mi je lekar da nista ne mazem protiv bubuljica....uzas jedan , nadam se da ce se povuci.... [:tuzan]
2013 12 20
ovaj losion koji ja koristim mislim da uopste nije za bubuljice nego samo ono kao i svaki drugi losion za ciscenje lica cak ni ova kremica mislim da nije za bubuljice al nekim cudom meni se lice iscistilo xD sad cu bas da pogledam dal ima na srpskom sastav i to na ovom losionu posto je to neka francuska firma tipa oriflejm... puder uzimam cim skupim neki dinar,nije bas da je jeftin ali kad ga toliko hvalis,valjda nece nista da mi fali ako ga tresnem na facu jednom u mesec dana xD
2013 12 20
evo ovako sta pise losion za ciscenje lica 150 ml: efikasnost u smanjivanju pora: odcepljuje i prociscava pore,matira texturu koze,umiruje crvenilo pristica. bez (nzm sta pise malo mi se cepnulo tu ...arabena) dermatoloski ispitano. e sad sastav : ingrediens,aqua,alcohol,methylpropanediol,glycerin,aloe barbandesis leaf juice,hamamelis virginiana flower water,hydroxyethyl, acrylate/sodium acryloydimethyl taurate copolymer, phenoxyethanol, pyrus malus fruit extract, salicylic acid, parfum, xanthan gum,sodium hydroxide, scutellaria, baicalensis root extract, tetrasodium edta,sodium benzoate,potassium sorbate ja pola ovoga ne znam ni da procitam hahaha a ova kremica to tek ne znam da citam posto je sve na ruskom nesto srebro nesto glicerin neki komplex peptida a-6 xD
2013 12 20
bez parabena verovatno pise :)
2013 12 20
nemam pojma, da ima azdaju unutra mene stvarno ne zanima dok pomaze hahaha
2013 12 20
hahahahahah!
2013 12 20
Kako se zove ta ruska kremica?imam sestru koja nema sta nije probala,cak je i na vma isla,kod koznog preko krema i sto cuda za bubuljice i nista... [:tuzan]
2013 12 20
1 2