Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim hitno za savet!!

Sta raditi u slucaju kada narucite nesto i stigne vam predmet koji nema veze sa slikom? [:besan] Besna sam kao ris, toliko sam zelela tu stvar i ispostavi se da je boja skroz drugacija od one na slici, i da ima ogrebotinu iako je clanica rekla da nema. [:plakati] [:besan] [:besan] [:besan]
2013 12 23
vratis predmet, uzmes pare nazad. I ne budes besna :)
2013 12 23
Vidis, to mi uopste nije palo napamet... Nikad mi se nije desilo ovako nesto, pa zato.. Hvala Dzo [:poljubac]
2013 12 23
javi joj se i pitaj da ti vrati novac... msm glupo je ako je rekla da nema ogrebotinu i ispostavi se da ima znaci njena greska pa je fer da ti vrati novac.... [:lepota]
2013 12 23
Pa da, vrati predmet i zbog ogrebotine i zbog drugacije boje.
2013 12 23
Hahahahha pa bukvalno, ako zaista nisi zadovoljna predmetom uzivo, tj ako je drugaciji nego na fotografiji, ima ostecenja koja nisu navedena, mozes samo da se oprostis od zeljenog predmeta i uzmes pare nazad. Ko je u pitanju?
2013 12 23
Verujem da je najveci problem sto doticna nema nameru da vrati novac :-/
2013 12 23
Ajde cak i ogrebotina, prezivela bih, ali boja je skroz drugacija, nema veze sa realnoscu, na slici je jako intenzivna, i posle vidim na googlu kakva je originalna boja ustvari [:tuzan] Znate kako je kad nadjete nesto sto vam se mnogo svidja i jedva cekate da vam stigne.. Pa se razocarate [:plakati] Hvala Tikvice [:poljubac]
2013 12 23
reci nam bar ko je u pitanju, sto kaze Dzo, da znamo. Jer ako ne bude zelela da ti vrati novac, onda je ocito prevara.
2013 12 23
hahahaha ja sam bas od nje htela nesto da porucim!!!! :-O
2013 12 23
Nisam je jos pitala, nije mi stvarno palo napamet, htela sam prvo da pitam clanice posto do sada nisam imala ovakvu situaciju.
2013 12 23
okaci sliku patika koje si dobila, tako mozemo malo bolje da ti pomognemo......
2013 12 23
meni samo nije jasno zasto si ista porucivala a da nisi pogledala njene utiske.....?
2013 12 23
cura ima 34 pozitivna i 2 neutralna utiska, nije mogla bas da zakljuci, na osnovu utisaka, sta je ceka.
2013 12 23
Moram da napomenem da je devojka ispala skroz korektna i spustila mi cenu za 400 din, stvarno me je odusevila, a kad sam je pitala da li im nesto fali imam utisak da se naljutila, ja joj se jos izvinjavala, kao pa bolje da pitam nego da bude "sto nisi pitala.." [:vrtoglav]
2013 12 23
1 2 3 4 5 ... 11