Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim hitno za savet!!

Rekla mi je da pravim problem bezveze i da za 1600 hocu nove. NE! Samo hocu da znam sta kupujem kao i svi mi!!!! Drago mi je da sam otvorila temu i da vidite da nisam luda posto ona to od mene ocigledno pokusava da napravi!
2013 12 23
Izvini sto moram da kazem, ali ja sam ZLATNE jedne moje Adidas kupila na snizenju NOVE za 2499din. Mogu da fotkam ta dva para koja imam.
2013 12 23
U Adidas outletu kod Omladinskog stadiona imas gomilu modela po smesnim cenama. Insistiraj da ti vrati novac i onda poseti outlet i obraduj sebe novim patikama. Nemoj da se nerviras, sve ce se resiti [:poljubac]
2013 12 23
na moju poruku gde sam joj rekla da kao prodavac treba da naglasi ili kaze sve mane predmeta kaze da je "sve slikano kako jeste (a nije, desna nije slikana uopste, niti se vide srebrni oguljeni delovi) odlicno saradjujem sa kupcima imam pozitivne ocene i ko kupi jednom od mene kupi opet, ti si izuzetak, ispala sam fer ovo nisam ocekivala." [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:besan] [:besan]
2013 12 23
zaboravila je da napomene negativne utiske koje ima......hm
2013 12 23
Tina, posalji joj paralelno tvoje natur i njene photoshopirane fotke i pokusaj jos jednom da je urazumis. Ne znam sta da kazem... osim da mi je uzasno krivo kad vidim da se ovako nesto desava....a posalji te paralelne slike i adminki kao dokaz da govoris istinu i da je devojka GARANTOVALA da je stanje patika kao na NJENIM slikama. Sta znaci garantovati - znaci snositi odgovornost za ono sto kazes i posledice, odnosno u ovom slucaju povracaj, ako stanje nije onakvo kakvo je opisano. Srecno...
2013 12 23
Ovde ima clanica koje svaki predmet detaljno uslikaju i naglase svako ostecenje, ogrebotinicu, sve!!! Da li bi ona volela da kupi nesto sto, kad joj signe, nema veze sa tim??? Ja mislim da ne bi. Dzo bolje da mi nisi rekla da si nasla na snizenju za 2500, obesicu se sad [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2013 12 23
Jeste, Tina ti si jedina izuzetak, a ove dve druge negativne ocene ne vidi. Uputi je na temu, da procita post gde jasno pise ono sto je urednica rekla, da ce nalozi koji imaju manje od 100ocena i 3+ negativne biti suspendovani. Bila je tema gde se polemisalo o tome, a posto devojci nije nesto jasno, nek skonta da BOJA nije kao sto je ona ufotkala, i da patike imaju OSTECENJE.
2013 12 23
Ona kaze da i dalje stoji iza toga da su patike kao na slikama i u opisu. Jel moguce da je neko toliko bezobrazan, samo mi kazite???? [:besan] Pa sve ste videle o cemu se radi, odmah sam slikala!!!
2013 12 23
Dzo ne mogu da nadjem tu temu, ili je to u nekoj temi adminkin post?
2013 12 23
pisano je negde, clanica je otvorila i tu se polemisalo sta bi bilo najbolje, i adminka se bila oglasila. Jedino da prokopam po temama. A sta ti Psy kaze?? Jel si je kontaktirala? Jel si predlozila prodavcu da ti vrati bar pola para?
2013 12 23
Jao draga a toliko si se radovala [:plakati] Pritisni je nedaj joj mira ni sekunde i obavezno da se banuje . Pa ja sam u stanju 100 fotki da ti saljem u poruke uvek je lepo ostati cistog obraza . Ne mogu da verujem koliko bezobrazluka i drskosti neko moze da ima [:isfrustriran]
2013 12 23
Poslala sam joj poruku da pogleda temu, posto je ovo treca negativna verujem da zna da bi trebalo da je banuje. Uh kako mrzim ovakve stvari [:vrtoglav] Poslala sam clanici jos jednu poruku gde je lepo molim da mi vrati novac i da ne pravimo jos veci problem, i napisala sam gore sta mi je odgovorila, dakle ne pada joj napamet, a 800 din + da joj vratim patike mi ne znaci bas mnogo, izgleda da cu morati da jurim nekog obucara da vidim da li mogu nekako da se prefarbaju, posto je to izgleda jedino sto mogu da uradim u ovakvoj situaciji. [:tuzan]
2013 12 23
Atinjanka evo ti si rekla da imas iste patike, a videla si kakve su na njenim slikama, a videla si i moje slike, pa kazi mi jel ok.. [:plakati] da, bas sam bila sva happy, a vidis sad.. [:plakati]
2013 12 23
Ne da joj vratis ti patike, nego da ti ona vrati pola para.
2013 12 23
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11