Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim hitno za savet!!

ledenicaj ni ja ne mogu da verujem, ja sam odlepila ali moj decko jos vise kad je video, kaze "Sto mi nisi trazila pare da kupis nove" ali ja volim da kupujem na Krpicamaaaaaaaaa [:lepota] [:lepota] Ja nisam u fazonu kao Dzo sto je rekla ja bih joj otisla na vrata, ali moj decko jeste, tako da cu verovatno i da se vidim sa doticnom da joj vratim patike [:lepota]
2013 12 23
Nema na cemu, naravno, sad cu da je bacim i na crnu listu [:poljubac]
2013 12 23
cinjenica o datumu mislim da dosta govori.
2013 12 24
Некада са људима не вреди лепо. Свака теби част, надам се да ће се решити то како треба и без настрадалих. :D
2013 12 24
Secam se teme koju si otvorila, koliko si bila srecna zbog tih patika... :/ Bas mi je zao sto je to palo u vodu... Budi istrajna, nemoj nikako da popustis dok ti ne vrati pare!
2013 12 24
TinaKris, dobro je sto ti jos uvek nije zalepila negativnu..... [:jezik]
2013 12 24
Ona meni nema na osnovu cega da lupi negativnu, ja sam uredno narucila, platila, i dobila krs.
2013 12 24
....pa iz osvete.....zar mislis da sa takvima moze na lep nacin da se rese stvari?!
2013 12 24
Adminka ce da mi skine, ako nista drugo toliko sam joj zatrpala inbox time da se doticna devojka blokira da nece moci da me zaboravi [:osmeh]
2013 12 24
TinaKris da li ti je ta devojka nesto novo pisala vidim da je ulazila na sajt?
2013 12 25
Ima nas raznih... [:besan] nekim osobama je glavni cilja da uvale stvar,kakva god ona bila i na sta god da lici...ja skoro izlicitiram na limundu dzemperic za 800 dinara,u opisu je bilo navedeno da je u savrsenom stanju,ocuvan,kao nov,bla bla,kada sam videla nasta taj dzemper lici,bilo je to daleko od savrsenog... Mene bi bilo sramota da takvu stvar stavim u prodaju ali eto,nismo svi isti...
2013 12 25
Piskavice, nije mi nista napisala od kad sam joj poslala da se jos jedna clanica javila koja je dobila pocepane baletanke i bacila ih u kantu.. Kad zna da sam u pravu i da je hiljade clanica videlo ovu temu i razliku izmedju mojih i njenih slika. Bebabubica, znas kako kazu, pravda je spora ali dostizna ;)
2013 12 25
Jako ruzno sa njenog sajta stvarno bi je trealo banovati [:vrtoglav]
2013 12 26
i ja sam prevarena od iste clanice kao TinaKris ,ja sam kupila koznu jaknu a od kozne nema ni traga ,em nije kozna ,rasecena je kod rukava sa unutrasnje strane ,kad sam joj spomenula da cu joj vratiti jaknu postala je neprijatna.mogu i ja da postavim slike .
2013 12 28
sofy postavi slike obavezno da svi vide!
2013 12 28
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11