Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim hitno za savet!!

Ja sam kupila od jedne clanice skoro nove starke, bez ikakvih ostecenja, kao sa slike, savrsene za 1600, a kasnije ista prica od druge clanice isto starke isto u savrsenom stanju za 1200 :) Ok, znak na peti se u oba slucaja malo poderao, ali to mi uopste nije smetalo (a i sve je bilo lepo naglaseno), tako da kad kazu sta si ocekivala za male pare, lepo kazes, ono sto su opisali. Eto, cisto da kazem da ima predivnih clanica na ovom sajtu :))
2014 05 10
I da , da naglasim, u oba slucaja starke su original.
2014 05 10
jA NA OVOM SAJTU I NE OCEKUJEM DA DOBIJEM SAVRSENU STVAR...RETKO BIH SE I USUDILA DA KUPIM NESTO IZNAD 1500.OVDE RIZIKUJEMO.JA LICNO ISKRENO KAZEM AKO IMA NEKA MOJA STVAR OSTECENJE,JER ZNAM KAKO BIH SE OSECALA DA MENE SLAZU. AL SAMIM TIM DA #NA SLEPO# KUPUJEMO, MOZEMO SE SAMO UZDATI U SRECU... MOJE ISKUSTVO DO SADA JE OK,SVE STO SAM KUPILA JE KAKO JE OBJASNJENO
2014 06 30
Sta da radim,nova sam na ovom sajtu i slala sam svoje podatke svim prodavcima? Je l' to mnogo lose?
2014 07 15
ako je postena onda ce ti vratit pare a ti njoj robu
2014 09 13
a ko onda blokira profile ako nema admina?
2014 10 10
Prevarila me je devojka koja nije htela da preuzme paket iako ima pozitivne ocene....Kome da se obratim?
2014 10 21
Otvori zasebnu temu na forumu
2014 10 21
Nemas kome da se obratis, ovde je svako prepusten sam sebi. Jedino mozes da upozoris druge clanove otvaranjem teme.
2014 10 21
Meni se sve smučilo , al baš [:plakati]
2014 10 29
Savet, pre nego narucis nesto trazi da vidis preko skaype, ako `nema kamere`ili `kamera ne radi` mislim da ne treba da uzimas nista.
2014 11 08
Mayo, moze da ti pokaze sta hoce preko kamere, i onda ti posalje krpe [:osmeh] Sve se svodi na osecaj, pozitivne utiske, i naravno licno preuzimanje [:osmeh] Dakle slike sa neta, bez utisaka, uplata unapred, nikako.
2014 11 08
POGLEDAJTE SAMO KOLIKO OVAJ TRENUTNI ADMIN DOBIJA NEGATIVNIH UTISAKA I ODMA TO BRISE DA NEBI MOGLI PROCITATI....POSTENE BLOKIRA PREVARANTE PODRZAVA ODMA DA SE SMENI TAKVA LOPUZA OD ADMINA
2014 11 16
POGLEDAJTE SAMO KOLIKO OVAJ TRENUTNI ADMIN DOBIJA NEGATIVNIH UTISAKA I ODMA TO BRISE DA NEBI MOGLI PROCITATI....POSTENE BLOKIRA PREVARANTE PODRZAVA ODMA DA SE SMENI TAKVA LOPUZA OD ADMINA
2014 11 16
Devojke pozdravljam vas [:osmeh] Juče sam se registrovala da bi nesto kupila i eventualno nesto prodala,ali pošto sam malo čitala po forumu istraumirala sam se skroz, niti smem šta kome da ponudim niti šta od koga da kupim [:plakati]
2014 11 23
1 2 ... 8 9 10 11