Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim hitno za savet!!

Jelka banovala ju je adminka, naravno. [:osmeh]
2014 01 30
MOLIM HITNO SAVET sta da radim na mom profilu se izgubila mogućnost , pratite, i mogućnost ostaavite utisak, koga da pitan, sta je razlog, hvla svima
2014 01 31
vera ne mozete samu sebe da pratite i samoj sebi da ostavite utisak, mozda zato? [:lepota]
2014 01 31
Pomoc dali neko moze da mi kaze kako da prijavim osobu za prevaru uplatila sam cizmice a nisam ih dobila sada vidim da je MEDENICA blokirana imam racun banke broj telefona,dali je neko imao ovako lose iskustvo molim savet hitno
2014 02 05
Ja sam tek sad videla ovu temu i mogu vam reci da sam videvsi slike koje je devojka stavila i one koje si ti dobila zgranuta ! ja zaista nemam komentar i ne znam cemu sve ovo vodi, uzas !
2014 02 17
Narode, kako da pomognemo devojci koja je ostecena od strane clana Medenica? Ostavila je poruku ovde na prethodnoj strani.. Meni je stvarno zao kad se nekom to desi, pogotovo sto sam ja ovde od pre dva meseca i jos uvek hvala bogu nemam losa iskustva.. Mozda da pronadjemo temu u kojoj je Medenica raskrinkana??? Mada meni trazenje teme nije jaca strana, jer sam na forumu periodicno... [:poljubac]
2014 02 18
Za 400 dinara neznam sta ocekujete ?NOVE PATIKE??????????????? [:poljubac]
2014 02 18
Patike nisu placene 400 din, sledeci put pre nego sto prokomentarises tako bezobrazno, procitaj kako treba, ili nemoj uopste da komentarises. [:poljubac]
2014 02 18
Omg,najezim se kad vidim toliko upitnika
2014 02 18
Hahaha i ja, pomislim odmah da sa osobom nesto opasno nije u redu :D
2014 02 18
savicka, 400 din nisu merilo KVALITETA. :) -Neko će prodati i NOVE patike za 400 din, jer ih ne nosi, pa samim tim mu i bezveze stoje u cipelarniku (ja sam jedne takve prodala već). -Neko će za 400 din prodati patike u kojima ne smeš da uđeš ni u poljski wc, a kamo li da ih nosiš.
2014 02 21
Hvala figarice na komentaru, normalnosti i razumu [:osmeh] [:poljubac] [:poljubac]
2014 02 21
Inace platila sam ih 1600 umesto 2000, "divan" prodavac mi je dao popust [:pospan] Da sam znala u kakvom ce stanju doci ne bih ih platila ni 200din.
2014 02 21
Ih, takvoj ,,velikodušnosti'' nikad kraja, stave cenu duplu, pa se naprave diiiiivniiii i daju ti outlet popust , ti sva srećna k'o Nova godina, a ono kad stigne paket i otvoriš: ,, Drž' me, pašću na nos! '' :) Kako se zove duša od čoveka? -Dušman. :)
2014 02 21
ma licno preuzimanje je zakon! :)
2014 05 09
1 2 ... 7 8 9 10 11