Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim hitno za savet!!

[slika:b4307f42-08fd-4789-b039-4f98d1cb557c] ,[slika:a46d1645-9df8-4ac2-8391-40465d996e5a] ,jos nije odgovarala na poruke i poslala jaknu posle sedam dana od uplate,a ja sam joj uplatila odmah sutradan i lepo sam pitala da li je kozna.
2013 12 28
Posalji adminki link teme ili joj posalji slike uz obrazlozenje!
2013 12 28
A a slike nemam komentar koji bezobrazluk............................... Uzas!!!!!!!!!!!!!!! [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav] [:vrtoglav]
2013 12 28
Au, uzas... Ista devojka, i dva smeca... Zao mi je, iskreno.
2013 12 28
"karibi komentari: Jakna je kao sa slike. Nije bilo naglaseno da li je od prave ili vestacke koze. Ne znam odake joj da je koza u pitanju,za 1200.din. Bas mi je zao sto sam morala da saradjujem sa nezahvalnom clanicom. :( Negativna ocena od clanice nece uticati na moj dosadasnji rejting." [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] nisam bas sigurna da nece uticati na rejting
2013 12 29
OMG pa kao sto rekoh, devojka je zesci manipulant.....meni u celoj ovoj prici nije jasno kako ona uspeva da proda nesto a mi koji prodajemo lepe i kvalitetne stvari, slabo u poslednje vreme..... [:vrtoglav]
2013 12 29
Znate sta, nije ni to problem sto joj je promaklo, mislim, ko radi, taj i gresi, problem je sto se posle greske ne izadje u susret kupcu koji je ostecen.
2013 12 29
E bas to DzoDzo, svima moze da se desi greska, ali vazno je ophodjenje prema kupcu nakon toga.
2013 12 29
Meni nije jasno gde je adminka vec 2 nedelje da je banuje [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2013 12 29
uplasila se pretnji policijom.....
2013 12 30
Glavni problem ovde (na sajtu) što svi odokativnom tehnikom kosog pogleda opišu sastav , prirodu materijala. Ako ne znaš od čega je napravljana jakna, odnesi u prvu radnju gde se one prodaju - popravljaju stvari od kože i majstor će ti reći. Momentalno. Tako radi ozbiljan prodavac. [:osmeh] Ne možeš napisati "mislim da je koža, liči na kožu ." i time dizati cenu artikla. To je manipulacija i za to bi kupac trebao da vrati stvar i da traži povraćaj novca. Ako je skaj -piši skaj . Navodjenje i sugestivno pisanje nije fer jer je razlika u ceni ogromna. Veštačka koža je lepše ime za skaj koju su izmislili vešti trgovci .. [:vrtoglav] Inače, ovde sam kratko ali na Limundu sam od samog osnivanja sajta, na Punomirisu više od 5 godina + neki forumi gde se godinama družim s dragim likovima, nisam klinka ( čak šta više .. [:lepota] ) ali za ovo kratko vreme toliko njih je pokušalo da manipuliše (videvši moj mali broj ocena , naivno napravivši korelaciju ocena s neiskustvom) da sam u šoku. [:tuzan] Stiskaju taster "kupujem" kao da je dugme na daljinskom nekoj nervoznoj babi koja juri serije po tv kanalima a onda nestaju.. Ni traga ni glasa. Kad ja stisnem isti taster čekam ceo dan paket i on naravno niti stiže niti se javlja prodavac. [:tuzan] Opet , moja sreća da sam upoznala nekoliko divnih članica (prepoznaće se .. [:osmeh] ) a zbog nekih starih poznanika sam i došla ovde. Tako da treba jedna velika metla i sve će biti ok .. :) Kad bi se tačno znalo kako se sme opisati roba -bilo bi sve mnogo lepše i bilo bi manje prevara. Ja bih svakog ko napiše za skaj da je koža prijavila adminu ( ako je tu) . Da počnemo od tog .. moj konstruktivni predlog. [:osmeh] Veliki pozz poštenim prodavcima ! [:lepota] [:poljubac]
2014 01 27
Stupi sa njom u kontakt i trazi da ti vrati pare nazad jer nisi dobila ono zasta si dala pare.
2014 01 28
Naravno da nije htela nikome da vrati novac, ovde sam samo par puta cula da je nekome vracen novac zbog greske prodavca i devojkama svaka cast na tome, u zivotu uvek treba biti korektan, sve se vraca [:osmeh]
2014 01 29
Pumpolina hahahah da citala sam temu o tvojim mukama, strasno, budi srecna sto nisi dobila neki hepatitis :D
2014 01 29
@TinaKris, sve sam procitala i zgrozena sam sto ti nije vracen novac, a koliko sam videla - ni adminka nije reagovala (nije tu)? :-o
2014 01 30
1 2 ... 6 7 8 9 10 11