Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim hitno za savet!!

Ja mislim da mozes, meni ne bi bilo glupo, ti si ostecena pa kad god.. ja da joj sad npr nisam ostavila negativnu mozda bi se neka druga devojka zeznula pa treca.. treba svima skrenuti paznju na lazove, da niko ne baci ni din kod takvih! Jer smo mi nas novac prakticno bacile! Ti si svoje bacila u kantu a ja cu ove jadne da probam da sredim, sta da radim, dusa me boli.. [:tuzan] [:tuzan] [:plakati]
2013 12 23
Poslala sam joj pp, da vidim sta ce da mi kaze.... ccccc...
2013 12 23
Koliko si ih ti platila?
2013 12 23
Spustila mi je sa 2000 na 1600.. i jos mi kaze sta si ocekivala za te pare.. ocekivala sam da mi kazes da su ostecene i oguljene gusko, a ne da pricas da su kao nove i da garantujes da su ekstra kao na slikama!!!!! [:besan] [:besan] [:besan] [:besan] [:besan] [:besan] [:besan]
2013 12 23
A i njoj sam rekla, ovde sam za smesne cene nalazila strava stvari, tako da manja cena (manja ako racunas da ih je ko zna kad platila 6000) ne garantuje nista! Pogotovo ne da i za tih 1600 dobijem nesto ovako jadno!
2013 12 23
Boze, citam i ne verujem. Ja za te patike ne bih dala ni 500 dinara. Sramota [:vrtoglav]
2013 12 23
[:sokiran] [:sokiran] Takodje citam i ne verujem....Ma kad je rekla da GARANTUJE ja bih joj otisla na vrata i nabila na nos. Kakav bezobrazluk! [:besan] [:besan]
2013 12 23
Sad sam iscitala sve i bas sam sokirana [:vrtoglav] otvorila sam profil jer sam cula da ovde ima povoljnih stvarcica, a sada vise ne znam ni da li da se usudim da kupujem kad i neko sa 30-ak pozitivnih ocena prodaje ovakve stvari i tako reaguje [:tuzan] moram da primetim da obuca koju ste i ti i Majce kupile uopste nisu lepo uslikane sa svih strana nego onako perfidno prikriva nedostatke UZAS!
2013 12 23
Majce87, moje misljenje je da ovakvima ni danas nije kasno dati negativnu upravo iz razloga sto druge ljude ostecuje opasno a onda se kao pravda i izvinjava te zbog toga nema veci broj negativnih a zasluzuje ih....evo koliko se ja danas ubedjujem sa devojkama na ovoj temi da su i 2 negativne dovoljne da od nje niko ne porucuje,,,,a ona je ustvari trebalo da ima mnogo vise negativnih i mozda se ovo danas ne bi ni dogodilo....zao mi je sto ste tako prosle, ja se ne bih smirila ni za tih 600 din da mi neko posalje raspad a kamoli vise! Stvari koje ja prodajem su fantasticne i mnoge su poprilicno jeftine za ovaj kvalitet i ne verujem da je ona trazila iste pare za nesto sto nije nalik slikama!!! Ja bi to da leti sa sajta!!!! [:isfrustriran]
2013 12 23
Dala bih joj negativnu ali ne mogu jer nemam nijedan dokaz da smo uopste saradjivale... Zaboravila sam potpuno na taj slucaj dok nisam ovu temu videla, Dakle nijedan razgovor, printscreen, priznanicu od postexpressa, niti baletanke. Ako joj dam, adminka ce joj obrisati, nema svrhe... Poslala sa karibi pp, da vidim sta ce da mi kaze. Ovo stvarno nema smisla...
2013 12 23
Sve mi lici na to da devojka slika obucu dok je jos u dobrom stanju i nastavlja da nosi uprkos tome sto je stavila na prodaju.. Vi devojke ne znate kroz kakav stres ja prolazim kad treba da spakujem nesto sto sam prodala, proveravam po sto puta da mi nesto slucajno nije promaklo i uvek brinem dok ne dobijem povratnu informaciju od kupca.. Dok neki salju otpad i ne trepnu zbog toga.. [:vrtoglav]
2013 12 23
@miljana slazem se sa tobom... [:vrtoglav]
2013 12 23
[:osmeh]
2013 12 23
Miljana ti si pravi prodavac, a ova devojka je luda kad misli da moze da zajebava po sajtu, na glavu cu da se popnem adminki da je banuje, a i imam njenu adresu na kraju krajeva pa cemo da vidimo ko je bezobrazniji.
2013 12 23
Не могу да верујем. Избори се за своје паре и хвала што нас упозораваш на такве људе.
2013 12 23
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 11