Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim hitno za savet!!

Poslala sam joj poruku na mob, da vidimo sta ce da kaze..
2013 12 23
Ja sam slican modela takvih patika, samo sa cveticima prodala jednoj clanici za 200din jer im je postava malo bila pocepana. [:stidljiv] a ona takve oguljenje ya 2000din!? Treba gledati utiske pre saradnje- definitivno.
2013 12 23
HelloKitty naravno da gledam utiske, ali realno nije mi uopste izgledalo po utiscima da bi mi uvalila ovako nesto. [:tuzan]
2013 12 23
jasno je da je rekla ovo nemaju nikakvih ostecenja videces kad dobijes garantujem za njih i lepse su utivi ovde je i blic u pitanju odusevices se ... znaci, "nemaju" ostecenja plus nije pomenula da je BOJA drugacija. Ako ti ne vrati lovu, insistiraj na banu, jer kao sto rekoh, ovo je vec TRECA negativna kao prodavcu na ispod 100utisaka.
2013 12 23
Hocu, hvala Dzo, i hvala svima. [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] Videcemo da li ce pristati da mi vrati novac. Ako pristane, da joj trazim da ona plati postarinu za to sto cu joj poslati patike nazad? S obzirom da nije moja greska.
2013 12 23
Kako nije izgledalo, pa devojka ima 2 negativne, od 10.10. i 15.08. ? Nisu skoro dobijene negativne ocene, a prepiska izmedju tebe i nje je pre nedelju dana... Nadam se da ce ti vratiti novac na kraju, jer patike nisu realno slikane, ostecenja su namerno zamaskirana.
2013 12 23
SLUSAJTE ODGOVOR NA MOJU PORUKU Ne vrsim povracaj, jer bi do tad mogla da prodam nekome.. Patike su placene mnogo.. spustila sam za 1600 din sto nema nigde.. nisam primetila da su u losem stanju. kao sa slike.. slikane su skoro i stavljene na sajt
2013 12 23
Ako nije videla onoliko izguljenu patiku, onda smo svi mi coravi [:vrtoglav] Daj joj negativnu i obrati se adminki jer joj je ovo 3 negativna do sad... bas bezveze sto na takvim ociglednim stvarima ljudi padaju [:tuzan]
2013 12 23
pa zapreti joj banom jer si ti u pravu i gotova stvar....daj joj jos i negativnu i obrati se adminu....toliko od mene
2013 12 23
Ili nek ti vrati pola para. a to prose*ava*e oko snizenja od 400din, nek batali tu pricu,prva sam koja abnormalno mogu da korigujem cene i to i radim. Da ne govorim sta je postarina otislo o mom trosku i samih predmeta.
2013 12 23
Hvala Dragila, ovo mi je prva negativna koju ostavljam, ali mislim da bi svako uradio isto na mom mestu [:besan]
2013 12 23
Mnogo ruzno... zaista ne mogu da razumem takvo ponasanje. Uostalom, da li je svesna da nikada vise nista nece prodati na ovom sajtu?! Ostavi negativnu svakako, a prijavi je i kod administratorke.
2013 12 23
zaista brukanje za sitnu lovu
2013 12 23
Sad ce jos da kaze da si ih ti izgulila. Strasno.
2013 12 23
necu se vise ponavljati ali odgovorila ti je na isti nacin kao sto je odgovorila drugoj clanici koja je optuzila za precutkivanje ostecenja.....zato molim vas da dobro pogledate utiske pa tek onda se usudite da porucite nesto od takvih persona.....lepo obrazlozi zasto negativna i cao!
2013 12 23
1 2 3 4 5 6 7 ... 11