Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

molim vas za misljenje

ma novac ne ocekujem sigurno,ali razmisljam da odem kod nje. osecam se totoalno bzv,razocarano..ne mogu da opisem.za male pare se bruka
2013 12 28
Ja bih 100% trazila objasnjenje. Ako ona nije gazda ili sef,zatrazila bih odgovornu personu za salon i trazila da mi se objasni razlika od 40%. Ipak je to tvoj novac i imas pravo da znas. A i taj gazda ima pravo da zna da radnice klepaju musterije. Moja mama je frizer i imala je devojku koja je naplacivala vise kad je radila sama...musterije tako odlaze,sreca,mama je brzo otkrila i nije gubila musterije jer su tu vec 10-15 godina. Gledano iz tog ugla,bilo bi fer da vlasnik-ca zna sta se radi u njegovom salonu.
2013 12 28
mislim da je likice ona vlasnica tako sam cul u prici
2013 12 28
E pa onda licno od nje trazi objasnjenje i jasno joj stavi do znanja da vise neces uci u njen salon. I da ces joj priustiti losu reklamu...na sva usta razglasi kakva je. Mada i mi smo nekad lude...udjes,pitas posto je sisanje...a jbg...sad je gotovo.
2013 12 28
Pa koliko ti je naplatila sisanje? A koliko njoj?
2013 12 28
[:isfrustriran] Strasno!Tako ja odem na feniranje kod jedne frizerke.Inace,imam ekstremno dugu kosu koja je pritom uvijena.Lepo sam je kao coveka pitala pre nego sto sam sela koliko je feniranje za moju kosu.Ona mi je rekla 500 dinara.Rekoh ok,nije problem.Kada je zavrsila feniranje kaze ona meni 800 dinara i pritom doda "Uhhh,namucih se sve me boli" [:besan] I ja platim 800 umesto 500 i naravno nikada vise ne udjem kod nje [:uplasen] [:isfrustriran]
2013 12 28
1 2