Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

vi se ovde bas lepo druzite !
2014 04 25
:D Mene sad zivo interesuje kakav je taj oriflame peder ,da li ga je neko probao,da li mogu da ga koriste i zene i muskarci,da li je dobar i koliko dugo traje .... ?????????? xDDD
2014 04 26
hahahahhha ja i dalje nmg da prestanem da se smeeejeem
2014 04 26
hahhaha [:osmeh]
2014 05 05
Citam temu i smejem se :) Naravno, u pozitivnom smislu, nemam nameru nikome da se rugam. :) Sad mi je palo na pamet nesto zbog cega me drugarice i dan danas zezaju. Bila sam na sajtu svega mesec, dva (dakle, bilo je vrlo odavno), i od starta mi na profilnoj slici Meryem Uzerli (Hurem iz "Sulejmana Velicanstvenog". Jednog dana mi se javlja cura, i pita me: "Dragaaa, jesi li za razmenu za tu i tu torbicu, preslatka je, ja je bas zelim?' Moj odgovor: "Hvala puno na ponudi, ali zaista nisam zainteresovana za razmenu. :) " Njen odgovor na to je bio: (citiram, dakle sve velikim slovima" "U REDUUUU JEEEEEE, HUREM VELICANSTVEEENAAAAA!!!!!!" Mora da sam je bas naljutila :) Malo je reci da sam htela da se srusim od smeha. Ako se clanica pronadje, neka mi ne zameri, nemam lose namere, ovo mi je zaista jedan od najvecih bisera do sada :) A i do dana danasnjeg pijem zajebanciju na taj racun :)
2014 05 07
ahahahaha pozdrav za Hurem.
2014 05 09
ja naisla na opis patika kod jedne clanice koji glasi: patike jednom obuvene takoreci nenosene, nove. :-D
2014 05 11
Ja sam juče ovo dobila: "Da li zelis da ti mazim milujem i masiram noge u hulahopkama uz nadoknadu?pozdrav i poljubac od Marka!" [:vrtoglav] [:osmeh]
2014 05 12
E svaka vam cast Sofija! [:osmeh] [:plakati]
2014 05 13
upravo sam naisla na tog lika, trazi na forumu neke hulahop carape, prijavljen je! Uzas zivi kakvih spodoba ovde ima! [:isfrustriran]
2014 05 13
Na NASEM forumu????!!!! OMG, bas je uporan...
2014 05 13
1. EHTRA 2. PANTALONA 3."Trazim za razmenu elektronsku cigaretu, hitno mi treba... Menjam bilo sta za nju. Uslov, pink boje da bude, ili crne".....
2014 05 16
Meni je urnebes kad vidim kada ljudi prodaju uzorke kremica u kesicama (koji su besplatni), za po 20, 50 din bez pardona :D Ili kad sam videla da neko prodaje PRAZNE bocice nekih (inace bzv) parfema :D satro kolekcionarima, ccc :)
2014 05 20
Opis kod jedne devojke, nadam se da se neće ljutiti, meni je ovo bekskrajno simpatično :D Što reče jedna članica: "Prosto vidim neku bebu na maminim štiklicama :D" Deo o meni: "Све ствари које продајем су моје, има и нових,Моје ствари су или нове или доста добро оцуване. Продајем их из разлога сто не могу да затворим ормар: Д или сам их прерасла ... :) Са мном мозете да се договорите о свему, сваки договор испостујем :) Размене обозавам :) Не замерите ми некада ако нецу размену, вероватно нема ниста сто би мени одговарало ... :) Па хајде, завирите код мене, мозда вам се несто и допадне .. тако да пратите ме девојке, бице доста тога :) Увек сам за фер и коректну сарадњу, зато молим оне који то не практикују да ме заобидју .."
2014 05 25
Hahahah genijalno. :D
2014 05 28
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 84