Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

Ovo nije biser... ovo je bisercina (necu navesti nick clanice koja mi je postavila pitanje zbog njene diskrecije, naravno) Ideeeeemoo, copy-paste: braon cizme od (BEEEP) , pre 9 dana, 23:38 zasto pises 1 din ispod slike, kad trazis 6000??? hvala bogu da sam procitala sve podatke i nisam kupila... ja ne mogu da dam 6000 dinara po jednu cizme.... Bengalica27 , pre 9 dana, 23:42 izvini???? :) ajde budi malo duze na sajtu, nauci sta znaci sta, pa dodji da pricamo... nista lose, ali to imas na svakom cosku, kada je cena recimo dogovor (cena koju ja trazim je 6000 ali moze dogovor)... sada je malo jasnije valjda :) naravno da je cena za obe cizme ukupno 6000 a ne 1 dinar po cizmi :) zelim ti prijatno vece. ************************************* Ovo me podseti na uvod sastava jednog dugara jos iz osnovne skole... "Kad sam bio u Mali Mokri Lug, u jednu baru ima puno komarci...."
2014 04 04
I da... evo jos jednog nemam copy-paste, DAVNO JE BILO, prepricacu... u pitanju je greska pri kucanju, i revolt :) Pita me devojka da li sam za razmenu... (ispostavi se posle par poruka da je to starija NADRNDANA gospodja)... (posle 15 minuta njenog moljakanja i sizenja jer joj se dzemper toliko svideo i mog objasnjavanja da mi treba novac, i moje diplomatije kako se ona ne bi uvredila jer su joj stvari prilicno jadne pa sam nivelisala izmenju njenih osecanja i moje prodaje) krece ludilo: Ja: Izvinite, ali ja zaista nisam pronasla kod Vas nista za razmenu, mogu samo da spustim cenu dzempera koliko god Vama odgovara. (zeleci da joj izadjem u susret i da ga dobije po pristupacnoj ceni prema njenom novcaniku kad joj se bas toliko svideo) Gdja: Ne, to mi nikako ne odgovara, znate imam malu penziju i nemam OVACA za bacanje. I dzemper je ruzan, boja mi se ne dopada. (a davila me je 20 minuta pre toga :) ) Ja: Potpuno Vas razumem Gospodjo, ni ja ne gajim ovce, ali rado bih Vam izasla u susret da za malo ovaca dobijete ovaj vuneni dzemper :) vise se nije javila :)
2014 04 04
Hahaha.. ovce su šou!!!! Davno nisam pročitala ovako nešto smešno. :))) Dobila sam pre neko veče poruku koja počinje s "Dušo.." Ništa više sem "duše". Čekam , čekam , čeeeekam da vidim šta će još lepo da mi kaže. Volim lepe reči, pa to ti je .. [:lepota] Hihihi.. Posle par sati i mog upoznog čekanja i po malo zevanja, ipak izadjoh s Krpica i odoh na spavanje . Ujutru kažem suprugu ( čim sam se probudila..) da idem da vidim šta mi "duša" još poručuje. Na moje razočaranje , ništa ... [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] Eto , tako se čovek drži u neizvesnosti. :))) A nick je unisex, može proći i kao muški .. Hihihihi.. Naravno, moj dragi nije ljubomoran na net razgovore ali ipak molim člana-članicu da završi misao. Nije se logovao-a od tad . Valjda je dobro .. [:osmeh]
2014 04 05
KittyKat ,i na Versace,chanel cipelama pise vera pelle pa niko ne napise vera pelle vec versace..i ne pise samo vera pelle vec naziv proizvodjaca i sitnijim slovima ispod vera pelle...nikad ne pisem ono sto ne znam...ali ovde vidim svako svasta pise :)..a o cenama da ne govorim,sramota!
2014 04 07
Natasa, ljudi nisu dovoljno informisani ali nikako ne treba govoriti da su nepismeni zbog toga sto ne razumeju italijanski, to je nasa poenta, pogledaj samo koliko ima takvih prodaja na ebay-u ili bilo gde drugde, ljudi isto pisu vera pelle kao naziv brenda jer ne znaju da nije brend, obzirom da nigde ne pise ko je proizvodjac.....dakle, pisu ono sto vide na samoj cipeli.....to je samo nedovoljna informisanost i nepoznavanje jezika.....a sto se cena tice....ako je nesto vera pelle, mora da kosta vise nego one koje nisu.....
2014 04 07
dragula10,ja sam previse informisana..to je moj problem...a kad sam spomenula cene nisam mislila na kozne cipele..pa to je logisno da kostaju vise hahhaa..svasta!Mislila sam na ostale odevne predmete...koji su polovni naravno.
2014 04 10
hahahah kakvih ovde bisera ima [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2014 04 10
Ja morala sa grudnjaka da dođem ovde da vidim post :) IMA(la) sam šta da vidim :)
2014 04 10
"Ja morala sa grudnjaka da dođem ovde da vidim post" a i kad neko sa strane pročita ovo moje može slobofno da pomisli da je biser jer neće biti u toku :)
2014 04 10
:D hahahaha Bože svakakvih bisera stvarno ima... :))
2014 04 10
e to me podseti.....isto tako sam pitala za neki artikal, ima li velicina, koja je cena i jos neka podpitanja obzirom da ne mogu da vidim uzivo predmet.....i dobila odgovor.....IMA [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] naravno da se vise nisam javljala..... [:osmeh]
2014 04 10
Nedavno me je nasmejala klinka u nekom butiku kad mi je ponudila cipele sa ORTOPEDOM. Realno uz tu platformu od 20cm ce vam sigurno zatrebati ortoped pre ili kasnije. Sad videh da se i ovde prodaju ortopedi :))) I dalje su fleknice(ono na obuci)= flekice (male fleke, a i ima i flekice koje se jedu:) kaJis umesto kais, jednako me nervira kao i BLOMBA umesto plomba :D i tako...
2014 04 11
Baletanka, JER to zato što su pogrešile slovo? :D
2014 04 11
Neznam, meni to jedno slovo puno znaci :D
2014 04 11
Ja sam juče naletela na profil neke devojke, čini mi se da je nova i bez utisaka, ima 4-5 stvarčica i ispod svake slike u opisu piše samo jedna rečenica tipa "Ne sviđa mi se" ili "Ne volim kako mi stoji" itd. :) Ne želim da uvredim devojku, samo mi je bilo smešno :)
2014 04 12
1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 84