Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

zli limun [:smejatise]
2015 02 23
Maculi -draga moja moze kod mene sve.....moze cak i svaka "fleka" posebno [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:kezitise]
2015 02 24
Uvek zabavna progutana slova,naslovi kod jedne članice-plovne čizme ,devidjons toba [:plakati] [:smejatise]
2015 02 24
@LidijaVujaklija, biće dogovoreno!!! [:poljubac] Posebno sam slaba na "fleke"... [:smejuljitise] Hahaha... Volim ovu temu! [:lepota] *** Kad smo već kod progutanih slova , meni su super i zamenjena slova ... [:smejuljitise] Negde sam pročitala u utisku da je devojci jako drago što je ovde srela divnu osobu. Naravno , "e" je nekad vrlo vragolasto , voli da postane "a" pa je rečenica baš ispala zanimljiva jer je nije "srela" već .. [:smejatise] Ali , svima se dešava kad brzo kucamo .. [:lepota]
2015 02 24
njoj su i ostali predmeti klizavi [:kezitise] [:kezitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 01
"Prda naocare za sunce" [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 02
Hahaha [:osmeh] Procitah ovde za DJemper i ukucala sam u pretragu i evo ne mogu doci sebi [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise]
2015 03 02
Na DJemper mozda naletis i kod mene, posto smo sekana i ja na istom profilu. [:pospan] Kad god ubacuje neke stvarcice, ja idem za njom i lektorisem... [:smejuljitise]
2015 03 02
Haha, nije ti dosadno [:osmeh] smesno mi je bilo kada sam ukucala u pretragu koliko djempera sam videla [:osmeh]
2015 03 02
[:smejatise] Sad sam i ja ukucala, izasle tri strane DJempera... [:smejatise] Maica i majca ima jos vise.. [:plakati]
2015 03 02
Hahahah sad ste me podsetile na nešto što nema veze sa krpicama. Juče videh na ispovestima nešto tipa ''Greškom sam pojela slovo kada sam slala najboljem drugu poruku i umesto da napišem ''Dođi da se ispričano kao ljudi' napisala sam 'Dođi da se isprcamo kao ljudi'' , i eto sada smo 3 godine u srećnoj vezi''. :D [:smejuljitise]
2015 03 04
Hahaha tome sam se juce smejala kad sam videla, kraljica [:smejuljitise]
2015 03 04
hahahahah sjajno :D
2015 03 04
Milijana- fora je genijalna....pokidala sam se od smeha [:plakati] [:plakati] [:kezitise] [:kezitise]
2015 03 04
[:smejuljitise] [:smejatise] [:smejuljitise] Nema veze i da lažu, samo da je zabavno. A i život piše romane. [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 06
1 2 ... 32 33 34 35 36 37 38 ... 84