Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

Prodajem stvari jednom obucene ili vrlo malo nosene,nisu second hand [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 02 13
"Krilati kardigan" [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] nema bukvalno krila ali tako zvuci naziv predmeta [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 02 13
Ismejah se pošteno na poslednjih nekoliko strana [:smejuljitise]
2015 02 13
Koji je ovo jezik??? Beretka, opis : "DghajasbNsnsnns" [:smejatise]
2015 02 14
Hahaaha Lidija, valjam se. Ja sam nasla "Fatiranu jaknu" [:smejatise] i jedne tako prljave i neuredne nokte na nogama da je za temu "Koliko odvratnosti" [:uplasen]
2015 02 16
ahahahhahahha Fatirana-punjena parama [:smejuljitise] cuti i ja sam sad slikala sandalu kako stoji a imam pola laka na palcu...a nenadjem skidac ..... [:stidljiv] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejatise]
2015 02 16
Pa kontam da ove ni razredjivas ne bi raskiselio. [:smejatise] *Hvale dve nitnice* -opis kupaceg I pitam se kako da objasnim dimenzije clanici za "Cuvara muskog ponosa" [:smejatise] [:kezitise] [:kezitise] [:smejuljitise]
2015 02 16
pa uzmes mu meru...ali ne onim zidarskim...nego krojackim [:smejuljitise] [:smejatise] [:kezitise] mislice da mu se divis...dok ga meris [:kezitise] [:smejuljitise] [:plakati] [:uplasen]
2015 02 16
Hahaha, luda si skrooz! I dezen - Monster! [:smejatise]
2015 02 16
MirjanaMoma - objasni članici da je stvar rastegljiva :)
2015 02 16
inace ima dva lica... eko koza i krava ahahahaha HAHAHAHAHA, pokidala sam se. [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise]
2015 02 17
sta ces morala sam [:smejatise]
2015 02 17
citam ovo vec 3 sata i umirem od smeha :D vi ste genijalne sta ste sve nasle ovde :D :D...pa rekoh sa vama da podelim i moj biser...clanica prodaje kaput ali neki jesenji pa je kao naziv predmeta stavila ogrtac...da bih joj ja poslala poruku da li prodajete ceo kaput sa sve rukavima? :D umrla sam ne znam da li vise od sramote ili smeha...na slici se vidi da je kaput i se to lepo,ali ona je stavila ogrtac i ja sam bila zbunjena skroz :D :D
2015 02 22
Ma ne, rukavi se posebno prodaju [:smejuljitise]
2015 02 22
haos [:stidljiv] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 02 22
1 2 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 84