Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

Ahahahaha enchik, devojka je prespavala taj čas kad se na matematici radio prost procentni račun ahahahaha
2015 01 15
Evo neceg sto se malopre desilo, nadam se da devojka nece da se naljuti ali mi je bilo simpaticno :D Naime, kreirala sam kolekciju za farmerkama i salje mi devojka poruku da joj premerim sve iz kolekcije, kao sve joj se svidjaju :D Ja joj kazem, to je kolekcija, moje farmerice su na mom profilu :D Nasmejala me je :D
2015 01 15
Najveci biser je komentar, koji je moja sestra ostavila ovde na temi "Da li se isplati otvoriti salon sa solarijumima" Zajednicki nam je profil i ovo je prvi put da ona pise na forumu, sto me je prilicno zbunilo jer sam se u momentu osetila kao podvojena licnost! [:uplasen] Kaze: " bebabubica , pre 1 dana, 23:36 Draga ja sam radila 6 godina u solarijumu posla imas samo u letnjem perijedu od maja do septembra a odah zatisije i pred novu godinu sad ilma puno solarijuma mega san i oni su najbolji ljilja " Sve ukupno je koma ali potpis je pobedio, fino je uputila devojke da ona pise a ne ja ... [:smejatise] [:smejatise]
2015 01 16
hahaha,da da,nasmejah se bas do suza[:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 01 18
@sofijasan Deo "O meni" je winner!!! [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 01 19
Opis predmeta: Nela sa notni vama majica. Malo nosena. Da nema slike, nikad ne bih pogodila da se radi o beloj majici sa nitnama:)))
2015 01 20
Nisam sigurna da je za ovu temu ali morala sam ovo da podelim sa vama.... Trazeci nesto cupavo na nekom stranom sajtu naleteh na ovaj cirkus u ponudi..... ....cemu depilacija?.... (blago receno da sam se isplakala [:smejatise] ) [slika:d3fdd8ef-38c3-4798-83f2-c1ae7a702e29]
2015 01 25
Spada u grupu helanki [:smejuljitise]
2015 01 25
Možda nam to sledeće zime bude hit [:vrtoglav]
2015 01 25
Ko zeli da izgleda kao Jeti i uzgaja grinje....po super cenama od 50e pa na gore....(cena im je jos cudnija) [:smejuljitise]
2015 01 25
Moja reakcija na ono je prvo bila [:uplasen] , pa onda [:sokiran] , pa onda [:tuzan] i na kraju [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 01 25
hhhahhaahhahahhaah hit! cuj 40 broj 21 ahahahhaah garant je mereno od stikle do kraja (spolja u ravni) [:smejuljitise] [:smejatise] [:kezitise] [:plakati]
2015 01 25
[:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 01 25
Evo mog blama....zbog prokletog tableta koji mi sam sklapa reci....(pozajmila od deteta ,promenila sam kad sam primetila al kasno ) LidijaVujaklija , pre 4 sata poslala kavijar kad stigne pa onda moja "ispravka"...... LidijaVujaklija , pre 4 sata javi* (kavijar isusa glupi tablet) Bolesno glupo ....kavijar- umesto- javi ..... isusa -umesto isuse..... [:smejatise] [:kezitise] [:smejuljitise] a htela sam samo tri reci da napisem... [:stidljiv] [:uplasen]
2015 01 26
sad ce da ocekuju i kavijar uz paket [:smejuljitise]
2015 01 26
1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 ... 84