Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

ovo je moj poslednji biser, u pokusaju da od potencijalnog prevaranta (ima 2 utiska a vec 50% pozitivan-negativan clan) kupim neke skupe kozne cizme... JA: Da li bi bila u stanju da me ne prevaris za ove cizme, odnosno da se nadjemo i na licu mesta da ih vidim? ostanite na nasim talasima, ako popijem osvetnicku negativnu ovih dana, znacemo svi da li je bila u stanju da se suzdrzi od prevare :) :) [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2014 11 22
"U dobrom je sranju" Nije biser, vec samo typo, ali bilo mi je smesno :))
2014 11 26
Jutros bazam po sajtu i naletim na nešto blještavo i sjajno, uđem da vidim šta je to i vidim, Sexy kompletić sa opisom: "Potpuno nov ja..nisam imala prilike da ga obucem jer sam nazalost udata..." Obuzme me prvo čuđenje, a potom i napad smeha... "nažalost udata..." hahahahahaha
2014 11 29
Poslato [:stidljiv]
2014 11 29
"nazalost udata" [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:kezitise]
2014 11 29
Ne znam da li je njen celi profil sprdnja,ali ova devojka je najbolja sa prodajom nosenih tangi,u opisu napisala,*Napomena: Ukoliko neka osoba prepozna po parketu u mom stanu cije su ove tange, molila bih je da mi ih vrati nazad da mogu da ih prodam dalje :) :) :) .Znaci PLACCC [:plakati] [:kezitise]
2014 11 30
:D :D :D Meni je letos stigla biserno "kao nova,jednom nosena haljina",sa nekoliko čičaka... [:sokiran] ...uglavnom,komentar je bio" stvarno ne znam otkud oni tu,bila je kao nova"... [:pospan] Izgleda su se ovi iz post ekspresa valjali po travi u haljinici pre nego sto su mi je dostavili... [:jezik]
2014 11 30
Mozda nema metar. [:smejuljitise]
2014 12 01
Bas neodgovorno i bezobrazno [:besan] Meni kad se ne meri,ja se odmah izlogujem i ne logujem se tri dana [:jezik] [:smejuljitise]
2014 12 01
HAHAHAHAHAHAAHAH TatCat, aj da merimo [:smejuljitise]
2014 12 01
"Naocare za suncanje" ... [:sokiran] a ovaj opis je pobedio "Prodajem divnu haljinu,ko je kupi nece se pokajati,ja sam imala divno iskustvo u njoj" [:smejatise] [:smejatise]
2014 12 02
VICTORIA BECKAM 1500 DIN SAMO DANAS. [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] Eto, i ljude su poceli da se prodaju ovde.
2014 12 05
Sad videh "KOZNI KAJIS" [:smejatise] [:smejatise]
2014 12 05
ali.... NOVO, NENOSENO, MOZDA SVEGA PAR PUTA [:smejuljitise]
2014 12 06
cipele MUHASINE [:smejatise] [:smejatise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] placem
2014 12 07
1 2 ... 27 28 29 30 31 32 33 ... 84