Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

Na prodaju cizmice kao ugg.veoma kvalitetne moderne.razlog zbog kojeg ih prodajem je,jer imam iste takve.nisu kineske i necu da se sazvacu..cena na netu im je 45e
2015 03 18
Upravo sam videla mindjuse preraja i peraja [:smejuljitise] [:smejuljitise] Na slici naravno , mindjuse od perja
2015 03 20
[:smejuljitise]
2015 03 21
Skidam kapu članici koja je pokrenula ovu temu! Plačem od smeha već dva dana! [:kezitise] A što se mene tiče, pobedila je Maculi sa komodom i slikom! [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 21
Placem od smeha kad se setim komode [:smejuljitise] [:plakati] ` Oce covek da kupi komodu kao komodu [:plakati]
2015 03 21
Ma nemoguce [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 25
@Oleloleeee... hvala na "pobedi " za čuvenu komodu .. [:smejuljitise] Meni je samo žao što nisam zapisivala sve bisere s Limunda , kakva sam samo pitanja dobijala, a tek predloge.. . [:smejuljitise] Jedan lik mi jje poslao mailom sliku familije da mu naslikam porodični portret ali kao ikonu ( ???!!!) (Tada su se još mogli mailovi upisivati na aukcijama javno, pre 7 god) Ne smem da postavim sliku , ali iskidala sam se od smeha, a slava mu je Sv. Arhandjel (ubija aždaju... ) Nisam pitala ko je svetac a ko aždaja u familiji . [:smejuljitise] Naravno, ne slikam ikone. [:smejuljitise]
2015 03 25
ahhahahhahahhahhaha
2015 03 25
hahahaahahahah Maculi [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Hoce ljudi u svece pa to ti je [:smejatise] [:smejatise]
2015 03 26
Jaao, sve zamisljam te slike u glavi... [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 03 26
Haha, prevrtljiva neka jakna [:smejuljitise]
2015 03 27
e posteno sam se ismejala, meni jos nista toliko zanimljivo nije stiglo... ovo mi je jedino zapalo za oko, zbog gramatickih gresaka naravno: pOSLALA SAM PORUKU TELEFONOM VIDIM DA SE NEJALJATE RECITE MI JER FIXNA CENA POZ
2015 04 03
Uvek se najezim kad to vidim ili cujem, [:vrtoglav]
2015 04 03
Naleteh na jedan "Crevni volero", ( Crveni bolero) [:smejuljitise]
2015 04 07
Zvuci k'o neka zarazna bolest [:smejuljitise] [:smejatise]
2015 04 07
1 2 ... 34 35 36 37 38 39 40 ... 84