Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Biseri mojih krpica!

[:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Popust ne dolazi u obzir!!! [:smejatise]
2015 05 10
Aauuu...kakvih ovde "biserka" ima [:smejuljitise] [:smejuljitise] Tema je ludilo! [:smejatise] Evo,upravo sam videla,naslov oglasa ---- Dvoje helanki--- Članica je htela reći dva para helanki [:smejuljitise] [:smejatise]
2015 05 15
Znaci FUJ SugarPill !!! Nisu mi jasne te strokave osobe koje dozvoljavaju sebi ovakve nokte, a uz to jos i nas teraju da ih gledamo, masa primera na sajtu ovakvih! [:uplasen] Ovde kad bi dosao foot fetisista ODMA' BI POBEGAO VRISTECI! [:smejatise] Pa majku mu, bolje ih slikaj bez noge u njima, zivot mi se zgadi ! [smajlikojipovraca]
2015 05 17
Upravo to TinaKris,ne mogu da kazem da je nedopustivo imati iskrzane nokte,svakom se dogodi,ali zaboga jel moras bas U TOM momentu da ih slikas za krpice.Ili kao da nije mogla da ih isece sa slike. Nikada ne bih kupila nesto od takve osobe,pa da ne znam kako su lepe sandale
2015 05 17
pita zeljanica AHAHAHAHA [:smejatise] jao uzas,ne znam ko ih tera da slikaju obucu na stopalima a za te papuce 4500?
2015 05 17
"Duge suknje ( ali ne one bapske ) ko ima??? Po povoljnoj ceni bih kupila, ili menjala... [:osmeh] " [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 05 18
Na ovom sajtu niko ne ume da me nasmeje kao Nikerym! [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 18
Potpuno nov ja..nisam imala prilike da ga obucem jer sam nazalost udata...u ovom kompleticu je zagarantovana dominacija gde god da se pojavite...savrsen je, jos lepsi uzivo...ja sam ga platila 9000... "nazalost udata" [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise] [:kezitise]
2015 05 19
Kupljen za svadbu (normalno) :) i nosen sa tada (normalno) REC JE O KOMBINEZONU [:smejuljitise]
2015 05 22
OVA TEMA JE LUDILO !!!!!! SVAKA CAST ONOM KO SE SETIO DA JE OTVORI!!!! MENI SUZE KRENU SVAKI PUT I UVEK SE ORASPOLOZIM KADA CITAM BISERE. :))) A za ovo poklon pri kupovini sam umrla od smeha ali bukvalno.
2015 05 23
prodajem ESKADRILE broj 38, nek se clanica ne ljuti [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 05 26
@MarijanaMoma ODVRATNO! (smajli koji povraca)
2015 05 27
kiki87 ahhaha jedna je i na sliici, bas si me nasmejala [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 05 29
bas super tema imam ja jedan biser jednom pre kad sam isla u piramidu da kupim cokule i jedna dosla da gleda cizme a nije videla kako je izlog cist i udarila glavom u izlog sve se treslo prodavacica se naljutilakad je videla ova brzo pobegla a na staklo sve fleka ostala od ove razmaso se puder hhahahahha [:smejuljitise]
2015 05 29
@Baletanka, nisi čula za taj vojvodjanski lokalizam??? [:smejuljitise] Svuda u Vojvodini , od Novog Sada ka manjim centrima ćeš čuti da je kosa krecava. [:lepota] Sinonim od kovrdžav. Kad sam bila u bolnici u sobi s jednom izuzetno dragom Nišlijkom , nisam se mogla načuditi izrazu da joj raste prirodna kosa nakon ht . [:kezitise] Naravno i ona je mislila na kovrdžavu. [:osmeh] Tako da lokalizmi ne pripadaju kategoriji bisera, već neobičnosti i bogatstva našeg jezika. Različitosti govorne kulture od severa do juga zemlje.. Ali, bitno je da se razumemo! [:lepota]
2015 06 02
1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 ... 84