Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zamislite,sramota..

Ja sam plavusa ali nisam prepecena ni preplava ni u tom fazonu :DDDDD I ja zelim smajlije nazad i da ih bude jos viseeeeee!!!!! Cure sto ne spavate?
2014 01 09
pa i ja sam plava i idem u solarijum ali prirodno sam svetla pa nikad ne izgledam prepeceno, ok dok sam bila u srednjoj jesam mozda preko leta nekad preterala ali to je srednja bila, mada meni j lepa bela boja kose, onako kao karleusa ali onda da bude negovana :)
2014 01 09
ja ne spavam jer sam upravo narucila neko prstenje :( ali bolje i da odem jer ko zna kako ce se ovaj soping zavrsiti i sta cu jos naruciti a posle kukati :D
2014 01 09
Vojana91 slazem se sa tobom [:osmeh]
2014 01 09
ja uciiiiiiiiim :D sutra imam ispit.
2014 01 09
bas ucis :D
2014 01 09
Zeneeeeee!!! Sad kad sam rpelistale slike na fb od drage joj majke, vidim da je mene ova pokusala prevariti za preko 200-250e prosle godine ! Porucila sve i svasta , srecom nisam ispala budala. Jos je njena majka pricala o postenju, da mi njoj robu posaljemo a ona nama naknadno novac da uplati. Kad sam rpedlozila da ode kod mog oca u salon i ostavi dokumenta kako bi se napravio predracun o placanju na odlozeno, pobegle su, a pri tome su nas najstrasnije izvredjali-. Gospodja i gospodjica moto skupovi
2014 01 09
Jednim okom citam skriptu, a drugo mi na ekranu :D
2014 01 09
jeste da, oba su na ekranu :D
2014 01 09
Jos tada su mi njihove slike bile potpuni hit, nazalost blokirala sam je na fb pa nemam pristup njenom profilu, ali secam se da sam uzivala..
2014 01 09
Vojana, duga je noc, ispit je tek u 11 :D naucicu do tad. :D Jos i slavim, bice veselo kad padnem od umora dok budem nosila supu :D
2014 01 09
nosila supu??? :D
2014 01 09
Pa kad se slavi, obicno ima supa :) :P
2014 01 09
a nisam razumela, mislila sam da danas slavis jooj nebitno, kasno je vec, mozak mi ne radi :D a sta slavis sutra? ja sam moj fax hvala bogu zavrsila, tj ja smatram da jesam :D sve sam odslusala ali mi je ostao diplomski i 3 ospita i to sad odugovlacim, mogla sam sad jedan u januaru bar prijaviti ali ne , mrzi me, tako da ovaj rok za men prosao bez ucenja :D znam kad diplomiram da moram da krenem da volontiram godinu dana prvo pa tek onda posao u struci ali mi se ne daaa :D
2014 01 09
Pa slavim danas, svetog Stefana :) Ja tek 2. godinaa :D 3 sam prijavila za januar. Engleski sutra polazem usmeno, pismeno sam polozila :) Sta si zavrsila?
2014 01 09