Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

lazni profili

Pogledajte odredjene clanice, koje se trpaju u sve teme, a pritom su nabile cene, sto nije realno uopste, koliko imaju laznih utisaka, sta podstizete time? NISTA , lazete sami sebe, nastavite tako. Ja cu i dalje da stavljam za sve maksimalno male cene, i potrudicu se da sto manje komentarisem i otvaram teme , jer necu da me niko gleda kao sto ja gledam njih, gle opet ova itd.. Samo nije pravedno da lupam od 50, imate 30 laznih, a mojih pedeset ocena su skroz zasluzene, ali niko nije lud, pa nastavite tako, Pozdravljam sve postene clanice kojih ima mnogo ovde
2014 01 08
O kojim clanicama pricas?
2014 01 08
Danas me pita jedna clanica za bodi majicicu : Sto je tako niska cena? Ljudi se zacude niskim cenama, verovatno misle da nije ni za sta, a ja sam jednoszavno stavila da bi se sto pre prodalo. Mozda da sam stavila visu, pre bih prodala :/
2014 01 08
Ako mislis na mene... ja sam sinoc popila blok ni kriva ni duzna, pa sam se javila svim clanicama sa kojima sam saradjivala i ZASLUZENO IMALA SVE + OCENE DAKLE 100% +... I rekla sam sebi da vise necu komentarisati i otvarati nikakve teme... Nemam ni jedan predmet jer jos nisam stigla da opet ubacim svih skoro 100 artikala za manje od 24h Tako da... ako si mozda mislila na mene... Samo da razjasnim... Hvala i pozz :)
2014 01 08
Bravo Mina :) :P :)) ti si ovde najpostenija, stavljaju za neki dres nenormalne cene i otvaraju non stop teme, kenja mi se od njih, a tvoje stvari 10 puta lepse i jeftinije !!! Ove ovde ni ne zasluzuju tako jeftino da prodju od tebe kad kupe !
2014 01 08
a gle ova sto se sama javlja :DDD haos, cudi me da nema one prije dvije trije :D da se javi :SS
2014 01 08
Jeco necu nikog da imenujem, pronacice se one same, nisam ljubomorna, zavidna, ja najvise volim da gledam stvari od najaktivnijih clanica koje su i zasluzile to, a ove ostale sto to pokusavaju sa laznjacima , i nekim praznim pricama, tesko da ce da im uspe to, samo ne volim nepravdu, a *persijskamaca , ja kada stavim vecu cenu prodam pre, ali opet to bude najrealnija cena za tu stvar, pa zato odredjene misle da je neko majmun da im kupi stvar koju za dzabe ne bi uzela.
2014 01 08
Javila sam se naravno jer nisam prevarant... Bolja sam ja koja se sama javim... Nego one sto cute pa ih iskopavaju po cumezima i vade iz naftalina kada nekog prevare!
2014 01 08
Ma sto se tangiras [:osmeh] Ako ti prodaja ide dobro, briga te za druge, realno [:stidljiv]
2014 01 08
Bengalica27 , prvi put vidim tvoj profil, i ne mislim na tebe , nece te osobe ni da komentarisu ovu temu, a nastavice u svim ostalima da se trpaju. Neka mene blokiraju ako sam bilo sta napisala da nije istina , ali dugo sam ovde, da ne primetim neke stvari!
2014 01 08
hello kitty , meni je sve jedno da li cu da prodam nesto ili ne, ubacujem sve stvari koje i nosim, a ne stvari izvadjene iz babinih ormana , imala sam vremena i pregledala neke profile, a ocene , muka mi je od laznjaka.
2014 01 08
Htela sam reci da se ne tangiras ako to tebe i tvoju prodaju ne ugrozava [:osmeh] A retro je uvek u modu, vraca se moda nasih majki, baka [:osmeh]
2014 01 08
Ne ugrozva to mene uopste, ali posto sam cesto ovde, ne moze , a da me ne iznervira, neke osobe zive u drugom svetu, nabicu sebi pola ocena, i cene, i prodavacu, koji glupi zakljucak [:osmeh]
2014 01 08
ahhahahahahahhaha iz babinog ormara stave i nabiju cene :D ili naprave neke glupavre lance i nabiju cenu preko 1000 dinara , strasno ahahhaha, zato nista da nadjem vise i da kupim :DD
2014 01 09
bas tako :D , i jos jednom da napisem svaka cast devojkama koje su realne, prijatne, ljubazne, postene.
2014 01 09
1 2