Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kad budete prevareni od strane prodavca???

Drage moje, ne razumem ljude koji varaju i pritom su drski i bezobrazni kad od njih zatražiš obrazloženje ili da vrate novac. [:sokiran] Recite mi, molim vas, pošto se admin ne oglašava, da li smem napisati korisničko ime gospođe koja me je prevarila, postaviti slike robe koju mi je prodala kao novu? I na koji način mogu upozoriti sve vas da od nje ne kupujete, ako ne smem upisati njeno korisničko ime? Izvinite, malo sam haotično napisala, ali jako sam besna
2014 01 31
mozes slobodno da napises o kojoj clanici se radi
2014 01 31
Ne da slobodno napišeš i ne da slobodno objaviš slike i link ka predmetu kakve je slike ONA postavila, nego ja to smatram moralnom obavezom prema drugim članicama. Ostavi joj negativnu i obavezno stavi i na crnu listu.
2014 01 31
Ako ne mozete da izgladite odnos najbolje da je ocenis negativnom i da objavis njeno korisnicko ime da bi i ostale clanice bile upucene u tu situaciju i da budu obazrive ako sa njom budu saradjivale.
2014 01 31
Draga,mislim da bi trebalo da javno kazes o kojoj clanici je rec da se mi drugi ne zeznemo..a mene najvise nervira sto policija nece da reaguje ako je iznos manji od 10 000 din. strasno..
2014 01 31
Radi se o prodavcu sa korisničkim imenom KlinciKlinceze. Sačuvala sam slike koja je ona postavila a imam naravno svoje slike, pravo stanje stvarčica. Recite mi kako da postavim slike na forum. Inače stavila sam slike na svoj profil, možete tu pogledati.
2014 01 31
omg gledam slike kod tebe na profilu i ne verujem stvarno ocaj [:uplasen]
2014 01 31
Neko kome stvarno treba novac bi pazio da nastavi saradnje na ovom sajtu, a ne da se ovako bruka, pa zar misli da ce ista prodati posle ovoga? [:vrtoglav] Zasto je tesko biti iskren, koliko clanica ovde slika i najsitniju ogrebotinicu, i hvala im na tome, bar covek zna sta kupuje! Ja razumem da je svima teska situacija, ali dajte ljudi malo obzira i prema drugima..... [:sokiran]
2014 01 31
Radice ostavite joj negativan utisak uz obrazlozenje, stvarno bezobrazluk.
2014 01 31
Moje misljenje je da Sve informacije o prevarantima (njivovo ime, prezime, adresa i broj) treba da se obelodane ovde, tj. da se stave na crnu listu, jer to nije krsenje privatnosti. Mi te informacije mozemo da nadjemo u belim stranam tako da one nisu tajna niti su privatne,vec javne. Jer prevarnt moze da otvori novi nalog sa novim imenom i da tako prevari jos gomilu ljudi.
2014 01 31
I pošto je rečeno gospođi da će sve biti postavljeno da vide i ostali korisnici sajta, dobila sam instrukcije, naravno od nje: Ukoliko niste zadovoljni saradnjom, svakoko mi mozete ostaviti negativan utisak, a ne raditi to sto radite, jer je postavljanje stvari kaznjivo i samim ti steti sajtu. Dakle, ako niste zadovoljni, ostavite negativan utisak i stvari obrisite. Tako se to radi. Pa drage moje, pripazite ako želite da kupite nešto od nje, mada vam ne preporučujem.
2014 01 31
Tara, ja se apsolutno slažem sa tobom. Strašno je to što oni baš to i rade, a pritom ne snose nikakave sankcije.
2014 01 31
Ne znam kako je uspela da pošalje paket a da ne napiše svoju adresu!
2014 01 31
Devojke, objasnite mi kako da je stavim na crnu listu?
2014 01 31
ZoricaM jeste li vi Radici poslali predmete u stanju kao sto se nalazi kod radicasd na profilu?
2014 01 31
1 2 3