Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Test intolerancije na hranu

Ja sam mnogo citala p forumima, niko nije bio nesto nezadovoljan. E sad zavisi. Msm meni je ljudi bitno da mi kazu sta ne smem da jedem od namirnica koje trenutno koristim (od tih 300 mora da se nadju i zitarice, voce i povrce kako god da obrnete ) :D sem toga 1000 dinara nije nista strasno. Ako ne bude valjalo icicu negde druge, mada skroz sam pozitivna prema svemu tome. Nadam se da mi nece staviti da smem da jedem nesto sto nikad cula nisam :D haha Trenutno pokusavam da se hranim po krvnim grupama. Da li je neko od vas to pokusavao? Ja sam A pozitivna i sve sto ne smem da jedem zapravo istina je i da ne volim bas jako (meso recimo). E sad recimo ne smem banane, njih jako volim ali sam evo resila da ih batalim :D
2014 02 03
Bravo SoniaCaine! Ovo je bas tipicno, da banane koje volis su prezasitile tvoj organizam i sad naravno on treba da se odmori izvesno vreme od njih, a posle umereno krenes opet.Ovaj test nije dozivotno odricanje.Isto tako, kad bi za recimo neko vreme opet uzela da se testiras, imala bi neke drugacije rezultate.Ono sto nisi smela smes, a ono sto si smela nesmes.Drzim ti fige! Izdrzi :) Samo da znate..Ako pomocu aparata testirate intoleranciju, vi na pregled mozete poneti uzorak hrane koja vas zanima.Mogu i suplementi i lekovi koje pijete.Sve sto gutate! :)***
2014 02 04
To je odlicno. Ponela bih moj gluformin bas da vidim da li mi smeta :D Ja sam evo danas prvi dan na nekoj uredjenoj ishrani. Ne mogu sebe da trpim vise ovakvu pa videcu sta ce biti :D
2014 02 04
1 2