Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

BEZOBRAZLUKU nikad kraja

Drage moje, izvinite što se opet oglašavam. Ali šokirana sam [:sokiran], pročitala sam komentar prodavca KlinciKlinceze na negativnu ocenu. Evo ga: "Gospodja je dobila nove stvari, a prikazuje ih u sasvim drugacijem stanju, pokusala sam da izgladim odnos i da vidim zasto se tako ponasa ali je nemoguce pricati sa njom jer joj je glavni cilj da "baci mrlju" na moj dosadasnji rad na sajtu sa tolikim brojem pozitivnih utisaka." Bože, pa, da li u ovoj ženi ima malo stida i srama, pa ona i dalje tvrdi da mi je poslala nove stvari i da je ona želela da izgladi odnos ali da je nemoguće pričati sa mnom???? I dalje se samo pravda pozitivnim utiscima, stvarno argumentovano.
2014 02 05
radicasd procitala sam vasu prvu temu.Ja ne mogu da verujem da je imala hrabrosti da ONA da negativnu ocenu!!!!! a najvise mrzim kad ljudim nemaju argumente u svoju odbranu,pa vrte u krug jednu istu glupu pricu!
2014 02 05
Pa ne znam sta adminka ceka,ocikledno je da stvari nisu nove I da si negativnu dobila bez prava.A ne znam kojim se ona ocenama hvali kad ih ima tri.Jesi prijavila adminki?
2014 02 05
Slično sam doživela, poslala mi košulju sa pocepanim tj. trgnutim džepom, a reklamirala je kao jednom nošena. Ima na sajtu i ovakvih, nadam se u manjini. Negativan komentar se vrati kao bumerang pa sam na žalost (to ne liči na mene) prestala i da šaljem negativan komentar ako me prevare-jednostavno ne ostavim komentar. Kažem, to ne liči na mene jer sam za iskrenost i pravdu ali se ovde ništa po tom pitanju ne može postići (obraćala se i administratorki). Kupujemo sa velikim rizikom. Nisu to velike parice, ali su, s druge strane mnogo male pare da sam neraspoložena ceo dan zbog toga. [:plakati] Pa, šta da kažem, više sreće drugi put. [:osmeh]
2014 02 05
Prijavila sam prevaru, pre nego sam postavila prvu temu. Nije bilo odgovora. Inače sam postavljena i na crnu listu. Sada cu poslati adminki poruku.
2014 02 05
Da, mira13, u pravu ste, nisu to neke parice, nikome neće rešiti ništa veliko u životu, ali sam imala moralnu obavezu prevarenog kupca. Pa, treba ostale članice da budu upozorene na ovakvog nepoštenog prodavca.
2014 02 05
Gde su vase slike garderobe koje ste prodali?
2014 02 05
vesna69 ne razumem vas, ja sam kupila. Na mom profilu se nalaze slike pravog stanja
2014 02 05
Ja ne znam koliko ste vi platili stvari,alio znam da ja ne bih dala ni 5 para za te krpe. Bezobrazluku nikad kraja,sami ste rekli...sad znamo koliko kosta biti posten. Nazalost! A sto se tice adminke,nemojte ni ocekivati pomoc,nema ona vremena za nas i ovaj sajt,opet nazalost. Hvala sto ste upozorili ostale clanice.
2014 02 05
Ja sam razumela da ste prodali vi.Izvini te.
2014 02 05
Predstavljene su kao nove, čak i kontaktu sa njom uz osmeh mi je napisala da su neke 2 puta obučene a neke ni jednom. Moja je greška što krećem od sebe. Još nisam naučila da je mnogo onih koji prevarama stiču materijalnu korist. što se tiče upozorenja postavila sam temu: Kad budete prevareni od strane prodavca??? posle neuspele i reklamacije
2014 02 05
Sta reci sto vec nije receno.. Par puta sam cula da su nove clanice od onih sa dooosta utisaka dobile krs a nisu smele da daju negativne jer im niko ne bi poverovao, u tom smislu [:vrtoglav] Neke ne zele da daju negativne da im ne bi bilo uzvraceno [:vrtoglav]
2014 02 05
Ja sam dala jednu negativnu od kad sam ovde, i to iz istog razloga kao i ti radice, na slikama i u opisu kao nove, a kad su stigle.. nemaju veze sa opisom "kao nove" , ogrebane, oguljene, skinuta boja.. [:vrtoglav] [:plakati]
2014 02 05
da je fer, vratila bi radici bar pola para..
2014 02 05
Pitam se da li u ovoj ženi postoji gram stida, srama i nečega što se zove ljudskost??? Bože, oprosti joj, ne zna šta radi!
2014 02 05
1 2