Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Sta se nalazi u vasoj torbi?

[slika:1aac08ec-36b1-4b59-8388-7a03389f5729] kod mene je uglavnom to to, ne mogu da idem nigde bez ovih stvari, sto znaci da se staaalno vracam kuci jer uvek zaboravim nesto haha :) a zanima me sta se nalazi u vasoj torbi, bez cega to ne mozete svaki dan? [:osmeh]
2014 04 15
isto cigare, upaljac, i ogledalce, samo to , bez svega ostalog mogu, inace imamo isti upaljac :)))
2014 04 15
novčanik, telefon, neseserčić sa šminkom, ogledalce, pelene, vlažne maramice, hemijska olovka, sveska(jer nikad ne znam kada će mi trebati nešto da zapišem :D ) Oriflame katalog, kišobran, gomila papira(uvek se nekako stvori, iako često bacam papiriće iz torbe :D ) i tako...... jednom sam stavila torbu na vagu, imala je 3kg :D omnia mea mecum porto :D
2014 04 15
tema ti je prva liga kod mene obavezno neseser sa svom sminkom tus senka karmin makaze turpija ogledalo i parfem onda obavezno vlazne i obicne maramice,zvake keks esarpa kacket veoma cesto jabuka cigarete naocare i novcanik,smesna sam jel da [:lepota] [:osmeh]
2014 04 15
u mojoj svasta,2 novcanika,prazna [:plakati] ,puno papira,sminka,izvestaji lekara,i jos puno toga,paniini slicice prvenstvo u fudbalu,prazna folija od orbita i takoooo
2014 04 15
Svaaaaštaa. Kad god tražim nešto u torbi,tražim pola sata.-.- Mobilni, ključevi, ogledalce, novčanik, žvake, maramice, vlažne maramice, labelo, mini krema, i puder,parfem,šminka (vikendom) :)
2014 04 15
haaha nismo mi krive sto su nam torbe teze od nas, samo smo zensko :D
2014 04 15
Svaki dan dozivim novo iznenadjenje sta sve nadjem u njoj :) i uvek imam napad [:isfrustriran] kada ne znam gde su mi mobilni, a oni se zavukli u cosak neki :)) sve sto mogu stavljam i nju :)
2014 04 15
@mina123 inace skupljam upaljace, ali ovaj mi je najdrazi:)) a kad sam vec kod toga, preko 20 upaljaca mi se mota po torbi, samo cekam da mi se zapali jedan dan [:jezik]
2014 04 15
Uf svasta nesto, dva mobilna, kljucevi kao da radim u zatvoru [:vrtoglav] , cigarete, dva upaljaca, hemiska, turpija za nokte, novcanik, vlazne maramice, papirne maramice, labelo, pincetu,orbit bonbone,papirice silne, a ne znam vise odakle se mnoze. .Mozda i jos nesto, znam samo da kad trazim nesto mora celu da je izvrnem da bih nasla sta trazim [:vrtoglav] [:osmeh]
2014 04 15
Pazim da ne upropastim kicmu ali mi izgleda ne polazi za rukom. Uglavnom mini parfem, balzam za usne, novcanik, kutijica sa uloscima, maramice, sketchbook i par olovaka, uvek neka knjiga, kesica hrane za pse, ,puder, ogledalo, slusalice i telefon.... Moram da gnjurim da bih nasla ono sto mi je potrebno. [:vrtoglav] :'D
2014 04 15
prosto mi je neverovatno koliko su sve zene iste na neki nacin [:osmeh] [:osmeh]
2014 04 15
Kao neko ko svakog dana nosi drugu torbu, sadržaj koji prebacujem mora da bude minimalan. Tako da se u mojoj torbi stalno nalazi: mobilni telefon, novčanik, labelo, rokovnik, hemijska olovka, ključevi, futrola za naočare, ponekad tablet i časopis. :)
2014 04 15
[slika:2281cf7d-7bd9-4468-87d6-4d1a8750da8e] evo upravo sam istresla sve iz nje [:lepota]
2014 04 15
@rozarozaroza ova tvoja slika me podseca na neki dobar fesn blog [:osmeh]
2014 04 15
1 2 3 4