Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Sta se nalazi u vasoj torbi?

tako ja vecito vucarim brdo stvari sa sobom posto putujem na fax, tipa kisobran sam pola jeseni nosila, i prvi dan kad sam ga izvadila iz vedra neba je u pola dana pola kisa [:sokiran]
2015 03 04
Obozavam velike torbe [:kezitise] Evo nesto sto uvek nosim u njima: novcanik, kutijica za sociva, rastvor za sociva, futrola sa naocarama, hemijska olovka, pilule, rokovnik, obicne maramice (najmanje 2,3 pakovanja), vlazne maramice, kisobrancic, slusalice za telefon, mesecna karta, labelo, ruz, gumica za kosu, ukosnice (vise komada), cetkica za zube, glicerinska krema za ruke (bez koje ne mogu), gacice i dva uloska u posebnoj pregradi, orbit zvake, parfem, kljucevi, nekad nesto od hrane ili pica i mislim da je to to [:kezitise] Trebalo bi da nisam nista zaboravila [:kezitise]
2015 03 06
Jao da Roza, kisobran je najprimetniji primer toga :) Bas juce mi se desilo da sam ga zaboravila a trebao mi je :( Olivera, ti si zena na sve spremna :) podsecas me na moju drugaricu, ona je nosila i peglu za kosu i sampon (radi u frizerskom salonu pa da se sredi na poslu :D)
2015 03 06
U mojoj torbi se nalazi sve i svasta i uvek moze jos nesto da stane .... Znaci neseser sa full sminkom, cigare, upaljac, e cigareta, punjaci za tel i cigaru, parfem, vlazna, obicna maramica , novcanik, orbit ,hemijska, parce papira , majica ili helanke *uvek imam rezz odecu jer sam na relaciji home - decko . I uvek ima mesta za kolace i peciva koje salje mama . [:smejuljitise] Kreativni nered . [:smejuljitise]
2015 03 07
Vau elly, ja sad zamisljam kolika je tvoja torba kad sve to stane u nju :D i koliko mora da je teska :D A jel vam se desava nekad da vam decko/drugarica kazu "ajde molim te stavi ovo kod tebe, ja nemam mesta"? :D ja tako stalno budem usluzni nosac xD
2015 03 08
Da,sad smo bili na zurci, ja naravno sa mojom torbom u full-u, kad drugarica mase salom, ne zna gde sa njom, naravno tovari kod Elly, pa posle me juri za njen sal .... A necesto tovare kod mene pice, pivo i slicne stvari , pa mi je torba teska ko da sam stavila 2 velike cigle [:smejuljitise] Evo upravo mi je torba opet u full-u jer nosim post express-e , koje sutra pre podne saljem . Strasno [:stidljiv]
2015 03 09
Da, da, sto mi je to poznato :D Jedno vece kad smo posli u grad, ja prvi put u zivotu nosim malecku torbu (u nju mi stanu mobilni, sjaj za usne, novac, cigarete, zvake i maramice) i nosim je na ramenu, a crna je, kao i kaput. I drug me ugleda i prva stvar koju je rekao "gde ti je torba, nisi valjda zaboravila!?" tada sam shvatila da je ogromna torba postala moj zastitni znak xD prosto sam im cudna bez nje, i jos su morali svoja piva i kape da nose sami :D
2015 03 10
1 2 3 4