Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Sta se nalazi u vasoj torbi?

Kamera, telefon, ogledalce, ruz, kutijica sa hranom za pse, vlazne maramice... Mislim da je to to :)
2014 04 16
Da da da,vlazne maramice sam zaboravila i papirne obavezno (kad je prolece,meni nos kao slavina)
2014 04 16
Hehheheh,jos ako slucajno popijes,moras da pazis i na njihove stvari.No,no,no :-D
2014 04 16
vecito sam blagajna za celo društvo [:osmeh]
2014 04 16
Cuj slucajno popijem ahahaha :-D pa to,ne mogu da odgovaram ni za svoje stvari,a kamoli od drugih :-D
2014 04 16
Uh, stvarno smo sve iste :D mobilni, novcanik (koji je poveci), papirne maramice, vlazne maramice, zvake, neseser sa sminkom (u kome su sjaj za usne, kameni puder, nekoliko olovaka za oci i obrve raznih boja, onaj kremasti puder sto se stavlja sundjerom, ajlajner, bela i siva senka i maskara), zatim labelo, naocare za sunce (ako ima potrebe), cigarete i upaljac, kutijica sa uloskom i mislim da je to sve :D Jedno vreme sam na sve to vukla i parfem i notes i olovku i elektronsku cigaretu, ali toga sam se otarasila. Zanimljivo je da nikad ne nosim ogledalce, da me ubijete ne znam zasto, ali kao debil se ogledam u telefonu, i to ne cak da upalim prednju kameru pa da gledam, nego bas u telefonu :D
2014 04 18
haha istoooo, sve isto, nemam tu naviku da nosim ogledalo, telefon je uvek tu, eventualno tablet [:osmeh]
2014 04 18
hahahha istoooo samo sto ja od sminke bas i ne nosim puno sjaj samo za usne i dovoljno mi, ne koristim pudere itd [:osmeh] ali bez cigara haos i nekog notesa jer brzo zaboravljam
2014 04 19
ja s obzirom da imam pamćenje zlatne ribice, notes mi je najbolji prijatelj [:osmeh] [:osmeh]
2014 04 19
Ma Roza, ja taj neseser ne znam ni zasto vucem, kad jedino upotrebim iz njega sjaj i eventualno kameni puder kad mi se lice zasija jer imam masniju kozu. Znaci mogla bih da nosim samo te dve stvari ali jok, uvek se vodim onom parolom "moze da zatreba". Iz istog razloga mi se ormani raspadaju koliko su puni i imam celu sobu kao skladiste. Moze da zatreba -.-
2014 04 20
hahahah ja imam taj problem kada putujem, hahha onda mi treba SVEEEEE aaaaaaaaaaaaa :D
2014 04 21
Jao a tek putovanje, da ni ne pricam :-D
2014 04 21
novcanik, labelo, papirne i vlazne maramice, kljuc, mobilni, zvake i to je to [:lepota]
2014 05 06
Telefon, novcanik, vlazne i obicne maramice, kljucevi, hemijska, blok, neseser sa sminkom, ogledalce, zvake, gumica za kosu, futrola za naocare, labelo, kutijica sa uloskom, parfem, slusalice, kuponi iz taxija i tako... Ovo je nesto najosnovnije, ako slucajno zaboravim nesto od ovoga, osecam se kao hendikep [:znojav]
2015 03 03
A tek da ne nabrajam sta sve vucem uvece kad podjem na trening xD Da li se vama devojke desava da recimo u torbi vucete neke stvari koje vam nikad ne zatrebaju, ali naravno, zatrebaju bas onda kada konacno odlucite da ih izvadite iz torbe pa ih ne ponesete :) (banalan primer, jedno vreme sam imala u dzepicu sa strane hanzaplaste i NIKAD mi nisu zatrebali. promenim ja torbu, u drugu ne stavim hanzaplast i naravno, taj dan posecem prst :D)
2015 03 04