Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Sta se nalazi u vasoj torbi?

hahahha pa kontam da napravim jedan, da imam malo vise vremena za sebe mozda bih i napravila koji :D
2014 04 15
Rozarozaroza kao da gledam sadrzaj svoje torbe (: Nici svescica, hemijska, kljucevi, mobilni, novcanik, neseser, VS bodi mist, ja ga koristim i kao parfem, samo se nasprckam xD Iii uvek imam bar po 5 postexpres uputnica ili onih papirica od preporucenog slanja xD
2014 04 16
joj ja sam skoro pobacala sve i karte od busa, nisam znala vise sta je novac a sta karte... uzas
2014 04 16
meni je novcanik prepun kartica nekih, vizitkarta, iz poste papiri na sve strane, kao i svakakvi kuponi majka mi ih samo gura negde hahah [:vrtoglav]
2014 04 16
novcanik ne smem ni da otvorim ko zna sta ce sve iskociti iz njega xD
2014 04 16
Meni je trenutno novcanik prepun kupona iz meka xD
2014 04 16
takodjeeee, ja da im potrazim vodu oni ce da mi daju 5 papira kupona [:osmeh]
2014 04 16
Da, da, da (: [:osmeh] [:osmeh]
2014 04 16
Sad smo svi malo Zorannah :-D salim se,sjajna tema! Ja sam prosto zaprepastena svime sto sam zatekla: -postexpres adresnice,listici od preporucenog (posto sam isla u postu juce jelte) -selotejp,blokce i dva crna markera (takodje sve namenjeno za zapisivanje adresa,i lepljenje paketa itd) -gumica za kosu -parfem -futrola za naocare i krpica za brisanje istih -kutijica za sociva -lak za nokte,turpija i grickalica -ruz -ono antibakterijsko za ruke -cigare i upaljaci -rezervni telefon -suncane naocare -tamponi -kljucevi -slusalice -novcanik Madre mia :-D
2014 04 16
[slika:5d298e77-2305-46ad-95b0-0179ed86ebb3]
2014 04 16
Novčanik, labelo, papirne maramice, ključevi, telefon, slušalice, mali blokčić na spiralu, par rolara u više boja. To je ono što uvek imam, ali naravno svakodnevne varijacije su uvek tu :)
2014 04 16
moj sadrzaj torbe je skoro isti kao i kod Rozeroze, samo sto ja uvek imam i jednu kesu u torbi (nemam pojma iz kog razloga jer je nikad ne koristim) i gomilu nekih papira... eh da je toliko para koliko tih papira :-)))
2014 04 16
hahaha svako je Zorannah na svoj način [:osmeh]
2014 04 16
Je l' vam se desava da pored svih tih stvari koje nosite, vaš dečko, brat ili drug uvale još po koji teret uz rečenicu: " Drži ovo, ti imaš torbu"? Ili imate sreću, pa su i oni u "Zorannah" fazonu? [:osmeh] [:osmeh] [:sokiran]
2014 04 16
DA! Ali vecito! Za izlazak najcesce,mi uvale drugarice jer ja i u grad nosim velike tasne jer ne podnosim one male pismo.I onda mi daju u fazonu,evo ti moje stvari (telefon,novcanik i tako to) kao da sam ja mula :-D
2014 04 16