Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Verujete li u price o "onom svetu"?

i ja bih rekla :D bila ja do popa,kaze u selu se to desava na par mesta,jer je selo podignuto na nekomgroblju o.O
2014 05 29
:O Povlacim sto sam rekla, ipak se plasim. Cula sam slicne price, u vezi davljenja, sesira... ali prvi put cujem da je neko video i kosu... Jel se secas lika?
2014 05 29
stariji covek je bio, ne secam ga se bas, jer sam odma pocela da vristim. do ramena crna kosa o.O
2014 05 29
Barem nije tebe davio! :o Ko zna sta se desilo na tom tlu gde je sagradjena kuca i zasto je on jos uvek prisutan :/
2014 05 29
Ja sam bas skoro pricala sestri (koja je iz pobozne porodice) da me je dva puta taman kad sam htela da zaspim neka crna senka davila i pokusavala da me odvuce u kao neki bezdan (neki osecaj propadanja) a mahala sam rukom i pokusava rodjenu sestru ciji je krevet do mene da probudim. Ona je rekla da je to demon i da ima koliko hoces takvih slucajeva. Obicno dolaze na mesta pa gde recimo nisu svi slozni, ta neka negativna energija ih privlaci. I kaze da treba tad samo reci: "Gospode Isuse Hriste, sine Božiji, pomiluj me grešnu", i prekrstiti se u sebi i on ce pobeci. Eto cisto da vas malo plasim, mada je takve price najbolje slusati pred spavanja, al' ajde :p :D
2014 05 29
ahhaha moj tata je to govorio, al ne vredi , cak je i svetu vodicu drzao pored sebe, al gaa davilo :(
2014 05 29
Ajooj :/
2014 05 29
ja bih da cujem jos strasnih pricaa, ljudi pricajte :)
2014 05 29
Hmm evo ja imam jednu mada nije strasna :D Moja familija se jednom prilikom okupila na rucku (tacnije baka, mama, sestre, tetka i teca). I sada mi lepo ruckamo, kad ujednom teca pita jel smo mi povele mozda kucu jer mu se ucinilo da vidi neku senku i neko muvanje kroz hodnik stana. Mi kazem ne, i on se zamisli. Posle par minuta neprimetno on se premesti u dnevnu sobu i sedne u fotelju koja gleda ka hodniku. Teca inace veliki vernik, samo tako cutke sedi i posmatra. Inace u tom stanu je umro moj deka. Pa i dan danas mi tj sestre pricamo da li je mozda video on njega mada to nije bas po veri tada nas prisutnih ili je video nesto drugo samo nije hteo da nas uplasi ili su mu dosadila zenska cavrljanja :D
2014 05 29
ahhahahahahah koji kralj, garant je morao da smisli nacin kako da pobegne od vas kao "hmmm nesto sam video, idem da istrazim u drugoj sobi" :DDD salim see :)) joj hocu jos, obozavam horore :D samo da se meni nesto ne desava, sve ostalo je ok, mogu da slusam i gledam :D
2014 05 29
Ahahaha vrlo vrlo moguce :D Inace ne znam jel neko gledao film Kletva, ja sam oba dela gledala kroz prste, bas je uzasan, pa ako neko zeli nije mi problem da mu posaljem dvd :'D Sledi jos jedna pricica, trenutno ih iz malog mozga vadim samo za vas :3 Kao mala mnogo sam volela jednog slikara koji je dolazio kod moje druge bake da joj pravi portrete. Uvek sam mu dotrcavala, gnjavila ga itd. I jednog dana zadremala ja u njenom krevetu. Budim se, dotrcavam do nje i pitam je gde je cika slikar, sanjala sam ga, nesto mi je pricao i ja zato mislila da je dosao. A svima u kuci lica smrknuta, niko nije hteo da mi kaze da su im dok sam ja spavala javili da je umro. Sto je jos cudnije ja se ni dan danas uoopste ne secam tog coveka, nikakvo bas nikakvo secanje nemam o njemu, ovo su mi moji pricali. Jedini dokaz da ga nisu izmislili je portret iznad jednog stocica u stanu moje bake...Na kraju mozda ga i nisam samo sanjala jer kazu da umrli 3 dana po smrti obilaze najdraze Nastavice se... ;D ahahah covece tek sad vidim da imam dosta spooky prica :D
2014 05 29
SpookyStyle :D ovo je zanimljivo.... gledala sam taj film :) bukvalno sve horore, sad nema sta da gledam, pa cekam da izadju dobri snimci ovih novih iz 2014...
2014 05 29
Sukistyle - Gugluj 'Sleep paralysis'. Oko 80% ljudi to doživi bar jednom u životu, tako sam i ja, a iz tvog opisa vidim da si i ti :D Često ljudi to dešavanje tumače baš kao demone. :D Možda će ti pomoći da bolje razumeš šta ti se u stvari desilo :)
2014 08 02
Moguce moguce, mada opet poslednjih nekoliko vekova ljudi smisljaju izgovore na bazi naucnih cinjenica samo da bi izbegli upoznavanje sa ne poznatim buhaha :p :D Salim se ma kapiram ja sve to, imam oca koji se bavim bas istrazivanjem tog polja medicine (mozak), ali i on sam tvrdi da naucne cinjenice nisu uvek verodostojne cinjenice i da nauka ne moze bez vere ;) Tj. kad sam vec kod toga, mislim na postojanje demona i andjela znaci postojanje djavola i Boga, a mnogi upravo to ne zele i njih je najvise u nauci, vecito pokusavaju da dokazu njihovo ne postojanje i da coveka uzdignu kao superiorno bice odnosno kao samog Boga sa neogranicenom moci :)
2014 08 03
Paz' ovako, da me ne shvatiš pogrešno, ja nisam ateista. ALI, nisam ni hrišćanka, ili bilo koje druge 'konvencionalne', stvorene vere. Dakle, ja sam agnostik, i verujem u postojanje nečeg višeg. Ali takođe verujem i u logično objašnjenje, da se nova saznanja trebaju koristiti. I da čovečanstvo bez ikakvog napredovanja gubi smisao. Tu ljudsku aroganciju koju si spomenula, se već gadim. U svemu treba imati mere. S tim što je religije moguće imati 'previše', a znanja ne :D
2014 08 03
1 2 ... 4 5 6 7